Antrekk – 130913

Først må jeg bare få si at det var utrolig morsomt å lese alle tilbakemeldingene deres på det forrige innlegget! Det var visst flere skuffede jenter der ute! Jeg synes fremdeles at rollen som mister Grey ville passet Matt Bomer perfekt, men man kan ikke alltids få det som man vil. Filmen blir nok fantastisk uansett..  

 

Vi reiste hjem fredag den 13 og selvfølgelig måtte det skje noe! Cathrine og jeg klarte BEGGE å glemme igjen bankkortene våre på båten. Hvordan er det mulig? Vi fant det først ut da vi skulle betale for taxien som vi hadde tatt fra båten i Oslo til bussterminalen. Litt pinlig kan du si! Takket være en snill taxisjåfør og en snill bussjåfør, kom vi oss trygt hjem til Kristiansand likevel.. Jeg må virkelig begynne å ta bedre vare på det bankkortet mitt. Det er andre gang jeg “mister” det i hovedstaden nå. Skammer meg!

Er det flere som har hatt litt uflaks på den store ulykkesdagen? Det kunne heldigvis ha hendt verre ting, men nå skal jeg ikke føle meg for trygg heller.. Det er enda noen timer igjen av dagen!  

 
Skjørt fra Thailand, Topp fra H&M, Sko fra København, Blazer fra Pull&Bear

Det smarteste ville vel være å holde seg innendørs, men nå drar jeg på kino!
Cathrine og Willy har invitert meg med på date..

41 kommentarer

Siste innlegg