Breakfast in the making

  

Jeg må bare le av meg selv. Går det ann! Jonas har vært på nattevakt i hele natt og ble akkurat vekket av en telefon fra en kristen leirskole i Kristiansand som hadde funnet navnet hans på mobiltelefonen min. Jeg har altså klart å miste den på marka i dette området da vi var ute og knipset antrekksbilder i går. Det er tolv timer siden og jeg har ikke engang rukket å melde den savnet. HEH! Jeg er ikke som ungdommer flest skjønner dere. Hadde det vært opp til meg så hadde ingen hatt mobiltelefoner.

Jonas har selvfølgelig gått og lagt seg igjen, så nå sitter Bella og jeg i stuen og koser oss med et nytt blad og en sen frokost. Jeg har laget meg misslykket omelett denne morgenen! Hehe, heldigvis smakte den mye bedre enn den så ut. Omelettprosessen startet bra, men så sprakk den gitt!

 

Jaja, det smakte godt! Ønsker dere en deilig onsdag så lenge.
Her har vi fått nok en dag med strålende sol! *GLEDE*

18 kommentarer
    1. Det er jo det gamle Det Nye, i alle fall for meg som er abonnement 🙂 Jeg fikk et enda nyere i posten i dag

    2. Haha, du er helt lik på meg når det kommer til mobiltelefoner. Jeg bryr meg rett og slett ikke, og min tlf er ofte “borte” i mange timer uten at jeg mereker det. Det er litt verre for de som prøver å få tak i meg, for jeg er ikke av dem som sitter med mobilen i handa 24/7. Blir helt gal av å se at ungdommene sitter trykker på telefonen sine uansett hvor de er. Snart snakker ingen “face to face” lenger.

    3. hahaha Marthe du kunne vært meg. Trenger kun tlf til å ta et og annet bilde og sende sms ellers ringer eg fra IP tlf når eg e hjemme. Kor mobilen min e vet eg aldri.
      Lena haha eg underskriver at ikkje bare ungdom e sånn. Gubben min sitter med den limt til hånden når vi ser film,har besøk,snakker om viktige ting………eh ja har sovnet med den i hånden også om du lurer. Så oftere enn ikkje føler eg at eg enten bor alene eller med en telefon eller kanskje bor vi i en trekant -han telefonen og eg? HAHA

    4. ~Lin: Hehehe! Nå måtte jeg le. Her i hus er det også Jonas som er den verste parten. Jeg forstår ikke hvordan de har tålmodigheten til det.. Det er jo så mye annet moro å finne på! <3

    5. Lena: Hehe, det er så sant! Nå er jo jeg litt mer oppi pcen enn hva som er normalt, men det er ikke spilling eller chatting jeg holder på med og da velger jeg å tro at det ikke er like galt. 😀 Heh!

    6. Det så godt ut! 🙂
      Godt å høre at det finnes andre som er som meg..Valpen spiste mobilen min i mars, og jeg har vært uten mobil siden..Savner det ikke et sekund, haha.

    7. Hehe liker at du omtaler deg som “ungdom” enda 😀 Du virker så fantastisk med dyr, spesielt hunder! Ikke alle hunder som tilhører venner & bekjente, blir såpass fortrolige og komfortable rundt andre, men det ser aldri ut til å være et problem for deg! Dere bare Må skaffe dere hund om en stund 🙂

    8. hahaha minna meg om søstra mi. hun mista tlf sin i snøen i vinter, og på våren ringte en mann mamma og sa de hadde funnet tlf hennes. etter mange uker ute under snøen, haha! helt sykt 🙂 godt du fikk den igjen da!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg