20% på håndplukkede varer!

 
 

Det beste med høsten er at man kan fornye garderoben med splitter nye høstplagg. Den korte dongerishortsen byttes ut med skinnbukser, lange jeans, leggings og lekre maxiskjørt. Skinnjakker vil bli mye brukt, og det samme vil tykke, gode strikkegensre. Stikk = Høst. Selv skal jeg bli mye flinkere til å ta i bruk disse gode og store gensrene. Hvor deilig er det ikke å pakke seg inn i en teppelignende genser på en sur og kald høstdag? For ikke å snakke om gigantskjerfene som hører med?

Høsten er også tiden for kjolehandling. Det er nå de aller lekreste kjolene kan kjøpes! Det er ihvertfall min mening. Knallfarger og blonder byttes nemlig ut med metalliske detaljer. Gull, sølv, glitter og paljetter. Don’t you love it? Lange, elegante og gjerne tettsittende kjoler med minimalistiske, metalliske detaljer er noe jeg selv kommer til å være på utkikk etter denne høsten. Plaggene dere ser over og under her er bare noe av det som står på ønskelisten min for ukene fremover. Vil helst ha alt!

 
 
 
 
 
 
 

Det er 3 september og fremdeles bare begynnelsen på den første ordentlige høstmåneden. Nå kjører Nelly 20% rabatt på flere håndplukkede varer! Hadde du planer om å fornye garderoben med litt høstnytt så er dette uken for billig nettshopping. Tilbudet gjelder helt til fredag 6 september klokken 10.00, men varene forsvinner fort så her er det om å gjøre å være kjappest ute. Under her ser dere fire av kjolene som dere nå kan få kjøpt på 20%. Dere får dem alle til under 200 kroner!

 
 

Klikk på bildene for å komme til plagget. 
Se hele 20% kolleksjonen HER

                        Annonse

6 kommentarer
    1. Hei! Litt utenfor tema, men jeg håper det går bra. Jeg tenker veldig på å studere i Kristiansand neste år, fordi jeg synes byen er såå fin. Vet du hvordan studentmiljøet er der? 😀

    2. Æhhh PLIS slutt med slike innlegg!! Trykte meg inn på nellysalget bare for å se, og endte opp ned å bestille ting for over 600, 600 jeg EGENTLIG skulle spare til julegaver.. Jaja så får jeg spare enda strammere inn mot jul da.
      Du får ha en fin uke videre da Marthemor:)

    3. Hanne: Hehehe! Nå måtte jeg le 😀 Beklager! Jeg går i samme fellen selv gang på gang. Lurer meg selv til å handle når jeg absolutt ikke bør det. 😀 Jaja Hanne! Du blir helt sikkert kjempefornøyd og glad når varene kommer i posten 😀

      Ha en strålende uke selv! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg