Fra gammel Villa til moderne design 


Jeg skal vise bilder og fortelle dere ALT om gårskveldens fotballkamp senere, men først vil jeg fortelle dere om den vanvittige EF skolen som jeg nå tar et spansk språkkurs på. Fy søren så flott den er. Jeg måtte knipse utallige bilder både før og etter min aller første skoletime denne morgenen. 

Akkurat som i Malaga hilste jeg på skolens hyggelige ledelse, fikk en EF velkomstpakke, og en omvisning rundt på skoleområdet. Skolen er to år gammel, består av to etasjer og er utrolig moderne. Alt ser splitter nytt ut. Med andre ord veldig ulikt EF skolen i Malaga som er en hundre år gammel rød Villa.

 
 

For å komme inn til EF skolen i Barcelona så går man gjennom en elektrisk glassdør som fører til en lang, knallgul gang med spotter i taket. Allerede etter å ha tatt to steg inn i denne gangen forsto jeg at jeg kom til å ELSKE skolens design. I første etasje ligger fem glasserte klasserom, noen glasserte kontorer for de ansatte, en felles lounge med en himmelsofa, og et langt stilig bord som elevene kan sitte rundt, studere, spille eller bare prate og bli kjent. I andre etasje finner man det siste klasserommet som består av en ilab. Noen skoletimer holdes i klasserommene, mens andre holdes i ilaben. Ut fra ilaben kommer man til en takterrasse hvor studentene ofte ligger og soler seg mellom timene. Barcelona Beach ligger ikke langt unna, men terrassen fungerer ypperlig om man bare har en liten halvtime! På benker og rundt bord her holdes også noen spansktimer om morgenen før varmen slår inn for fullt. 
 


Knallgule lamper henger ned fra taket.. Alle rom er lyse og rene. Klasserommene har prosjektorer, hvite bord med stoler, og en hel hvit vegg som tavle. De veggene som verken er hvite eller av glass, består kun av et fargerikt bilde enten av sjø, hav, dyr, eller flott arkitektur.. Er det rart jeg er fascinert? Her ser dere takterrassen! Nydelig ikke sant?

 
 Nå har Jonas og jeg spist lunsj på Starbucks, og nå skal vi straks ut på sightseeing før vi drar tilbake til skolen for å møte mine nye medelever. Vi skal på Tapas tour i ettermiddag! Dette er en av aktivitetene EF skolen i Barcelona tilbyr elevene sine. Vi skrives mer senere, så må dere ha en fin torsdag så lenge!

15

Har du kuttet ut studiene og studerer i Barcelona? Har dere flyttet fra den nye leiligheten og ned dit?

De har dødsgod tapas på restauranten som heter Celler de Tapas i sentrum! :D Beste jeg smakte da jeg var der nede!

Kos dere masse videre! Barcelona er en kjempefin by!

dette spørsmålet har egentlig ingen sammenheng i EF.. Men har du sillikon??

Ikke meningen å være uhøflig, men hvorfor merker du ikke innleggene med "reklame" eller "annonse"?

Ann-Heidi- Fast Leser

Åh! Så kjempe koselig ut :D Etter at jeg har lest så mye om EF på bloggen din har jeg begynt å tenke på om jeg selv vil på dette om noen år <3 Dere får bare kose dere videre og nyte Barcelona :) Mange klemmmer

Ser så herlig ut! Dere er heldige :)

Visste du at shakira var på kampen igår?:)

Lene: Nei det visste jeg ikke, men det visste visst Jonas! :-)

Ann: Ja det har jeg også. Hehe! Virker så fantastisk. <3 Tusen takk for det. Stor klem!

Sofie: Jeg har opplyst om at reisen er sponset av EF. Det er ikke noe jeg er pliktig til å skrive under hvert innlegg. Hadde jeg fått betalt for innleggene så ville det vært en annen sak. :-)

Therese: Åh det er helt sikkert restauranten som vi gikk forbi tidligere i dag. Den så helt fantastisk ut. Mulig vi tar lunsjen der i morgen! :D

Maria: Nei :-) Jeg er på språkkurs i en uke :)

Hei:) kjempefin blogg ;) og fine bilder;)

Håper du kommer en tur innom min blogg og leser min historie:) og kan hjelpe med og bidra du også !;) ha en fin dag, og kos deg masse videre <3

Det ser knall fint ut! :)

Ser ut som en vanvittig fin skole du går på! Kos deg videre i Barcelona :-D

Skriv en ny kommentar