EF skolen - FørsteinntrykkGod morgen Malaga! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha fått en introduksjon og en omvisning rundt EF skoleområdet. Skolen som man studerer på her nede er en rød, diger villa. Den er veldig gammel og på langt nær så moderne som blant annet EF skolen i Barcelona, men man får virkelig en følelse av at man befinner seg i Spania. Området rundt skolen er veldig typisk spansk. Turister flest holder ikke til akkurat her, og det setter ihvertfall vi stor pris på!

Skulle jeg beskrevet skolen med et ord så ville jeg sagt hjemmekoselig. På baksiden av skolen finner man en intim liten hage med bordtennis, andre morsomme bordspill, små hyggelige benker, sofaer og spisesteder. Det ser rett og slett ut som et herlig lite studenthjem.

 
 

Lærerne ved skolen er de jeg har lyst til å rose aller mest. Fy søren for en gjeng! Her kysser man visst hverandre på kinnet når man hilser. Ikke bare en gang, men to! Jonas prøvde seg med å ta frem hånda, men han fikk straks to kyss til svar. Denne tradisjonen skal jeg definitivt ta med meg hjem.

Etter en omvisning tok lærerne klassen med inn i et klasserom for å presentere seg selv, og deretter viste de frem en liten presentasjon om Malaga, hva byen er kjent for, litt om hva som er typisk spansk og til slutt litt om hvilke aktiviteter vi vil få muligheten til å være med på under EF språkkurset her i Spania. Vi fikk også en søt liten goodiebag med godis og vannflaske på vei inn. Hihi. *Små gleder!*Her ser dere noen bilder av hvordan klasserom og EF skoleområdet i Malaga ser ut. Selv går jeg i en nybegynnerklasse sammen med seks andre elever. Klassen er med andre ord liten og intim. Noen vil kanskje foretrekke store klasser, men selv synes jeg det er mye hyggeligere å skulle prate høyt og svare på spørsmål i klasserommet om ikke femti fjes stirrer på meg. Ellers må jeg bare få si at lærerne her har en utrolig evne til å gjøre stemningen avslappet. Ingen av elevene jeg kom i klasse med kjente hverandre fra før, men alle pratet likevel med alle. Noen av jentene kom fra tyskland og var i 15 års alderen, mens andre kom fra Østerrike og var på min alder. Disse EF språkkursene er med andre ord både for unge og de litt eldre. Her finner man en god blanding!  

  

Nå skal Jonas og jeg nyte strandlivet i et par timer, før jeg drar ned til skolen igjen for å ha min første ordentlige spansktime! Gleder meg sånn. Det lille jeg bar av nervøsitet forsvant i samme sekund som jeg ankom EF skolen og fikk femten spanske smask på kinnene. Blogger mer fra Malaga senere!

24

Ha et fint Skoleår Marthe :)

Så fint det ser ut!

Så utrolig spennende! Ser veldig fint ut der også. Kos deg masse videre :-D

sjilje lloyd førsøy

worst blog eveerrrrrrr

Så utrolig koselig det så ut! Virkelig litt av en opplevelse du får der kan jeg tenke meg :) Nyt det!

♥ Lizbethosnes.com

Jeg har nettopp bestilit 4 ukers språkkurs til Malaga til sommeren, gleder meg!!

Så utrolig koselig! Virker helt fantastisk å få bli med på noe slikt! :) <3

Så utrolig gøy, kan ikke du også ta noen bilder fra selve stedet? Er kjempe interessert! :)

For noen nydelige og inspirerende bilder Marthe!

Sedine: Å <3 Tusen takk!

Anna: Ja jeg skal knipse så mange bilder som overhode mulig på disse to dagene vi har igjen! <3 Nå skal vi straks ut og sjekke ut sentrum og i morgen drar vi på en av de flotteste strendene for å nyte litt av strandlivet også! <3

Veronica: Ååh, heldiggris! Du kommer til å kose deg glugg i hjel. <3

Lizbethosnes.com: Ja det er veldig fint her. Åh, vi skal nyte disse dagene til det fulle. <3 Tiden flyr virkelig!

sjilje lloyd førsøy: Hvorfor leser du den da? :-)

Katrine: Tusen takk Katrine! :-)

Det så kjempekoselig ut :) Gleder meg til flere innlegg :D

Ser utrolig koselig ut!

Kjenner jeg savner den skolen utrolig mye nå! Og jeg kunne ikke vært mer enig i at lærerne er kjempehyggelige. Var også kjempe lett å bli kjent med andre elever der, og folk i byen generelt! Det var virkelig de tre beste ukene jeg har hatt :) Anbefaler forresten en biffrestaurant langs restaurantgata ved stranda. Husker ikke hva den heter, men de på skolen vet det nok :) Kos deg masse!

Så spennende! c:

Så helt herlig ut! Men hvordan klasse går Jonas i? Hørtes ikke ut som dere gikk i samme, har han kanskje hatt spansk på skolen tidligere? :)

Marie E: Han studerer ikke mens han er her nede. Han ligger og soler seg når jeg er på skolen :D Hehe!

Så spennende! Det hørtes veldig fint ut:)

Jeg har vært akkurat på den skolen. Jeg var 3 uker i Málaga på språkreise for noen år siden. Bodde hos en vertsfamilie og lærte utrolig mye. Kjente jeg savnet litt tilbake når jeg så disse bildene. Málaga er virkelig en by som ikke er vanskelig å elske, og samme med det spanske språket. kos deg :)

Har du noen bilder fra rommene på studenthjemmet?:):):)

Skriv en ny kommentar