Marthe tipser – Biffmiddag for to

 

Denne middagsretten var det faktisk Jonas som laget til meg på torsdag. Jeg fikk bare lurt meg til å knipse noen steg for steg bilder så jeg kunne dele oppskriften videre med dere. Hvis den skulle smake så godt som jeg trodde, vel og merke. Det gjorde den.. Selvfølgelig gjorde den det! Jonas er jo en mester. 

Dere jenter som aldri får kjæresten, samboeren eller ektemannen til å lage romantisk middag.. Henvis til dette innlegget og tving dem til å sette i gang allerede i morgen ettermiddag. Dette får mannfolka til! Hvis Jonas kan, så kan også din mann. Mannfolk flest slipper så alt for lett unna, og det må vi få slutt på. “Sliten etter jobb” er ikke lengre noen unnskyldning. Det er vel vi kvinnfolk også! La oss starte den nye uken med å la gutta skjemme oss bort.. Grandiosa er ikke godkjent, og det er heller ikke en tur på restaurant. I morgen vil jeg at dere guttaboys skal lage en fullverdig, hjemmelaget middag.

Du trenger – 2 personer: 
To biffstykker. Her er vi veldig glade i indrefilèt.
4-5 poteter
En håndfull revet ost
1-2 bokser med mais
 En boks kryddersmør

 
 

Slik gjør du:
1. Start med å sette ovnen på 200 grader.
2. Kutt opp 4-5 poteter i tynnere båter. Legg dem på et stekebrett og strø over litt revet ost.
3. Hell over litt olje og krydre potetene med grillkrydder før du steker dem midt i ovnen i 25-30 minutt.
4. Hell en boks mais oppi en gryte med vann. Tilsett litt salt og kok opp i 5 minutt.
5. Sil vannet av maisen vips så har du varme, MYE mer saftige mais til dagens middag!
6. Biffen steker du slik du vil ha den i en stekepanne og i stede for å koke saus til, bruker Jonas og jeg ofte kryddersmør. Legg en spiseskje smør over biffen og la det smelte utover for å lage ekstra godsmak.

 

Så det ikke godt ut? Dere slipper ikke unna nå gutter!
PS: Friske roser er sikkert også helt greit..
 

30 kommentarer

Siste innlegg