Dette visste du ikke om meg…

Jeg reagerer unormalt på koffein. Jeg kan ikke drikke mer enn en energidrikk før jeg ikke får sove om natten. Uhelgivis for meg, fikk jeg en nyttårsaften tildelt 2 koffeintabletter av min eks som skulle hjelpe å holde meg våken. Alle på festen tok et par av disse tablettene og sov som en stein da natten kom. Vel, jeg lå og ristet og fikk ikke et minutts søvn på to døgn. Det er det verste jeg har vært med på. Kroppen var utmattet, men nektet å falle i søvn. Kanskje dette er grunnen til at halsen ikke vil innta kaffe?

 

Jeg er sikkert lavere enn du tror. Jeg er 1.62 høy. Jeg har aldri følt meg lav, men jeg får nesten alltid høre det når jeg treffer på lesere i lave sko på butikken. Jeg tar omtrent alltid antrekksbildene undenifra og med høye hæler, så jeg forstår godt at jeg ser høyere ut på bilder! Jag är bara en liten tjej.

Jeg vil ha to brudekjoler den dagen jeg gifter meg. Til seremonien vil jeg ha den typiske brudekjolen uten armer, gigantisk skjørt og slør. Til festen vil jeg bytte til en mer elegant stram, langarmet silkekjole. Gjerne med blondedetaljer og åpen rygg. Åja, jeg har designet den helt perfekt i hodet mitt. Er jeg gal?

 

Så fort jeg sovner, legger jeg meg på tvers over hele sengen, slår og stjeler dyner. Det nytter ikke å dele dyne med dette kvinnemennesket. Jeg MÅ sove med den mellom bena, ellers blir jeg gal. Jonas er vant til denne nattegalskapen, men venninner får sjokk når jeg kommer på overnattingsbesøk.

 

Hver morgen ser jeg millionær søker kjæreste og Dr phil. Når disse to programmene går får jeg ikke gjort noe som helst fornuftig. Ellers er jeg avhengig av å få med meg Ungkarskvinnen hver mandag, Top Model Norge, Robinsonsekspedisjonen, Jakten på kjærligheten og So you think you can dance.

Noen MÅ ha røyk hver dag. Jeg MÅ ha godteri. Jeg får nesten abstinenser hvis jeg ikke får godteriet mitt. Vi har hatt sjokolade eller smågodt i hus så lenge jeg kan huske og når nederste skuff på kjøkkenet er så lett tilgjengelig så er det vanskelig å holde seg unna. Jeg spiser Milkyway i skrivende stund!

 

Jeg har verken instagram, snapchat, eller twitter. Det av profiler som ligger ute er ikke opprettet av meg. Får du svar fra en som kaller seg Marthe Borge på instagram så er det ikke meg du prater med. MEN jeg planlegger faktisk å skaffe meg en iphone til jul! DA blir det instagram på denne berta også!

Jeg har Migrene og Astma, men har ikke hatt noe form for anfall siden jeg gikk på skolen. Jonas har også Astma og ettersom dette er svært arvelig, er det ingen tvil om hvilken sykdom våre barn vil bli født med.

Jeg er en dårlig klemmer. Jeg gir sjeldent klem til folk med mindre jeg treffer mine nærmeste på byen og er i full ekstase. Jeg føler ikke at det er naturlig å skulle gi alle en klem hver gang jeg treffer på dem. Jeg kan ikke huske at vi som barn i Stavanger ga hverandre klem hver gang vi så hverandre? Denne vanen ble jeg først kjent med da jeg flyttet til Kristiansand og jeg tror enda ikke at jeg har vendt meg til den.

 

En litt pinlig fakta.. Jeg har 57 par sko. Enda til at jeg solgte over femti av dem i februar i år.. Jeg forstår ikke hvor de kommer fra. Jeg har jo bare kjøpt et par sko de siste tre månedene!

Jeg har aldri skadet meg ordentlig. Aldri forstuet, brukket eller fått en brist i et ben. Jeg har ikke engang fått en liten hjernerystelse. Det verste jeg kan huske har hendt meg som liten var da jeg fikk et sandkorn i øyet og måtte til legen for å få det ut. Jeg skjønner ikke hvordan det går ann ettersom jeg var eliteturner og tok saltoer og flikkflakker hvor enn jeg befant meg på kloden..

 

Jeg har en statistikk for utenlandske lesere og en for lesere generelt. 1000 av leserne jeg har i dag er utenlandske eller norske på ferie i utlandet.

Jeg har på mine to år som blogger delt 37 400 bilder med dere! Jeg har også på disse to årene fått inn 160 401 kommentarer hvorav sikkert 90 % har vært positive, oppmuntrende ord. Tusen takk! 

Var det noe her du ikke visste om meg?

55 kommentarer
    1. jeg har heller aldri skadet meg ordentlig 😛 det verste jeg husker er at jeg ble “påkjørt” en gang da jeg syklet, ble ikke verrre enn en litt vond blåflekk på låret 😛

    2. Jeg måå bare også se millionær søker kjæreste haha, elsker programmet og hvor glamorøs hosten er! 🙂 Misunner deg forresten høyden din, jeg er selv 177 høy og klarer bare ikke være helt komfortabel da jeg blir den flaggstanga i forhold til både jenter og gutter med høye sko. Desverre er jeg obsessed av sko, og kjøper allikevel. Hurra for kreativt interiør! Hehe 🙂

    3. Dette visste jeg ikke om deg bortsett at det med godterier og skoene var ikke et sjokk, siden du elsker begge deler;)
      Tror dette kanskje er min andre gang jeg kommenterer, men skal gjøre det oftere. Leser jo bloggen din hver dag og en dag er ikke det samme uten Marthe Borge! du er en veldig god inspirasjon og du virker som om du er en flott jente med en flott kjæreste.
      Ha en fin dag:)
      Hilsen Sarah 23 år.

    4. Hei Marthe!
      Vil bare sette av litt av tiden min til å gi deg litt skryt. Jeg har ALDRI lagt igjen en kommentar på bloggen din, men idag følte jeg virkelig for det! Jeg blir så positivt overrasket hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din og ser at det er et nytt innlegg. Ikke nok med at du holder oss oppdatert hele tiden, men du skriver jo så utrolig bra! Innleggene dine er så inspirerende og underholdene, men ikke minst varierte. Jeg er ingen bloggleser, men din blogg må jeg absolutt innom flere ganger om dagen. Flink er du!
      Min kommentar kommer kanskje til å forsvinne i mengden av positive tilbakemeldinger som du får, men ønsker bare å gi deg en klapp på skuldra. Du er en stor inspirasjonskilde for mange, inkludert meg selv! Takk 🙂
      Stå på, Marthe! Du har en fantastisk blogg.

    5. Nå er jeg faktisk stolt over at du ga meg en klem når jeg møtte på deg i sommer, haha! Vet ikke om du husker det, men stakk innom deg – jeg satt i rullestol 🙂

    6. Røyker du?? Virkelig?? :O
      Ellers har jeg stalket bloggen din nok til og vite en del, utenom det med koffein og dyne! Det med skoene, guud for et sjokk (nei.)

    7. Utrolig å lese. Litt moro å få muligheten til å bli bedre kjent med deg 🙂 Har fulgt bloggen din veldig lenge, fra før den kom på topplista. Stå på Marthe, digger deg 🙂

    8. Jeg elsker slike innlegg, morsomt å lese! Jeg reagerer også veldig merkelig på koffein (kaffe og svart brus spesielt), men jeg blir skikkelig dårlig av det. Mye mulig vi begge to har en form for koffein intoleranse 🙂

    9. Christina: Hehe så gøy at du likte innlegget Christina 🙂 Godt mulig vi har det ja! Men kaffe er vel ikke så fryktelig sunt, så gjør det noe da? 😀

    10. Victoria: Åh, herlighet nå ble jeg glad. Sitter og gliser fra øre til øre når jeg leser kommentarer som denne! Tusen takk for gode ord. Dette var kjempeoppmuntrende. Jeg håper på mange flere tilbakemeldinger fra deg i fremtiden 😀 Hehe!

    11. Sarah s: Ååh, så hyggelig! Tusen takk Sarah! 🙂 Jeg kan tenke meg at dette med godteri og sko ikke kom som et sjokk på noen 😀 Hehe, men det var godt å høre at dere lærte noe nytt om meg i dag også. Det er jammen ikke lett å komme på noe som dere ikke allerede vet. Dere kjenner meg jo inn og ut etter to år! 🙂

    12. Mye jeg ikke visste ja! Det med at du ikke er den høyeste jenta visste jeg siden jeg tok bilde med deg på vero moda, vet ikke om du husker det(asiatisk utseende), ble overrasket over at var lav, trodde du var minst 170 cm elns:)
      Er litt som deg når det gjelder klemmer, vanligvis er de den andre personen som gir tegn til at det skal klemmes:P
      Hadde en del sko, men ikke på langt nær så mange som deg, men ga bort mange av de, så nå sitter jeg igjen med de jeg forhåpentlig vis bruker mest, selvom jeg sjelden går med pyntesko til hverdags :/

    13. Hei Marthe.
      Jeg har lest bloggen din fast hver dag i over to år nå, men har aldri kommentert før. Skammer meg litt for det, for du er virkelig en flink blogger. Solide og varierte innlegg hver dag. Masse positivitet og inspirasjon. I tillegg viser du at du setter pris på leserene dine ved at du svarer på alle kommentarer (og du svarer positivt!). Er ikke rart at du nesten ikke får negative kommentarer med de egenskapene du har. Du skiller deg virkelig ut blant resten av toppbloggerene!
      Stå på videre, Marthe. Så skal jeg forsøke å bli flinkere til å kommentere 😉

    14. Endelig noen som er som meg! Altså det med klemming. Jeg finner det heller ikke naturlig å klemme noen! Foreldre og en evt kjæreste er greit. Men jeg er aldri den som tar intiativ i klemming selv når jeg møter mine nærmeste venner 😛 hvorfor skal vi klemme egentlig? haha. Så jo hverandre for noen dager siden og skal størst sannsynlig ses snart igjen. Syns klemming passer seg hvis man skal være borte lenge eller noe lginende jeg 🙂 Har fått høre at jeg er kald fordi jeg ikke er så glad i klemmer… 😛

    15. Dette var et veldig annerledes, men utrolig interresant innlegg!
      Det var godt for meg å høre at du også må ha litt godis hver dag- det går faktisk ikke ann å holde seg unna!! At du også synes det er litt unaturlig og gi andre enn bestevenner/familie klemmer, det synes jeg også!
      Jeg har alltid trodd du var litt høyere enn det du egentlig er, men det er vel kanskje grunnet at du ofte bruker høye hæler og tar mange bilder undenifra. Du er ikke såå liten, jeg er bare 5 cm høyere enn deg, men jo lavere man er jo høyere hæler kan man jo bruke ;-)? Hihi, slik tenker nå hvertfall jeg!
      Jeg synes du absolutt burde hatt flere slike innlegg! Utrolig gøy å få inntrykk av deg på en annerledes måte 🙂
      Ha en fin dag så lenge!
      Hilsen fra Emilie T

    16. Veldig morsomt ang dyne og klemming. Trodde du var en superklemmer,,en forstår hav du mener om at det ikkje er vanlig alle steder og i alle settinger.
      ang Kaffe hadde eg ikkje følelse av at det var din greie,men du kan spise cupkakes med kaffe da uten å reagere? Det er jo bra.
      Ellers er det jo koffein i masse og kaffe er ikkje usunt med mindre man drikker litervis.
      Eg elsker te,det er min store lidenskap,,en skal eg ha sjokoladekake MÅ det være kaffe i glasuren 😀

    17. Jeg elsker også millionærer søker kjæreste! Jeg likte innlegget ditt kjempe godt, men kan du legge ut en video der du turner? Hadde vært interresant 🙂

    18. følger med på alle de programmene selv faktisk, hehe:))
      Men lurer på hvor den lyserosa(?) genseren med den hvite kragen er fra? den er såå fin!!

    19. Dette var en veldig godt innlegg! Har lest bloggen din i lang tid og du er alltid en av de jeg titter innom daglig 🙂 har heller aldri lagt igjen en kommentar, noe jeg skal bli bedre på ettersom du fortjener det! Du har så flotte og inspirerende innlegg! Og til å være så ung som deg så skriver du veldig godt 🙂
      Fortsett med denne innsatsen. Du fortjener å være høyere opp på topplisten enn du er!

    20. haha, jeg skal også ha to brudekjoler akkurat som deg! en svær klassisk prinsesse kjole, og videre på kvelden en litt mer klassisk tett kjole

    21. Det er ekstremt få blogger jeg liker. Din kan jeg ikke la være å like, herregud jeg blir så GLAD når jeg leser den!
      For å være ærlig så gjør de fleste rosablogger at leseren sitter igjen enten provosert eller sjalu, men man kan ikke annet enn å smile av din :- ) Stå på, du virker herlig!

    22. Viste ikke noe, men artig med slike innlegg! Har du vært eliteturner? Det forklarer at du klarer å stå på hendene på strandbilder! 😀 Du er den beste bloggeren! Klem!

    23. Wooow, fantastisk indlæg:) dejligt med noget anderledes.
      Elsker virkelig din blog<3 helt klart en favorit:)

    24. Er helt enig når det kommer til klemming! Det er absolutt ikke naturlig for meg, men det virker som om det er det for alle andre :O

    25. gøy å vite det, ah! elsker slike innlegg 🙂 så personlige og fine å lese! hihi, jeg fikk klem av deg begge gangene jeg møtte deg – var så koselig 😀

    26. Jeg må bare si at jeg er fra stavanger og nå er det helt vanig å gi klem til venner når du møter dem. Haha.. Folk gjør det heletiden.. 🙂

    27. Jeg har skadet meg masse som liten, ble nesten blind på et øye. Brakk albuen en gang også, hadde det ikke vært for vokseskivene i leddene så hadde de ikke greid å gjort noe med det. Har hatt sååå mye hell i uhell.
      Jeg er heller ikke helt komfortabel med klemmer. Greit med takk for gaven/hjelpen eller hade (ser deg ikke før om 1 år) klem. Men sånn ellers? Føler meg bare klein
      Du må ha flere som dette! Eller kanskje noen av lesernes flauser? Digger å lese flauser eller sitatene du bruker å skrive

    28. HEI 🙂 Hvor er den svarte genseren med huller på skuldrene fra?? Og tror du den er utsolgt, eller kjøpte du den for ikke lenge siden? 🙂

    29. Dette er et av de gøyeste innleggene du har delt med oss! Jeg elsker bloggen din, og er utrolig kjekt når du skriver ting som gir oss muligheten til å bli enda bedre kjent med deg som person! Du er så skjønn og fin!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg