Marthe tipser – Spaghetti Carbonara

Jeg hører rykter om at dere savner middagsoppskriftene mine? Eller oppskrifter i det hele tatt? Vel, her kommer dagens middag! Spaghetti carbonara. Aldri laget det før i dag, men det smakte nydelig! Hadde det ikke vært for at selve spaghettien behøver litt flere minutter, så hadde denne middagen tatt meg nøyaktig åtte minutter å lage. -Og jeg som ikke har laget denne retten tidligere bare fordi jeg trodde pastasausen skulle være så avansert. Hehe, der tok jeg feil!

 

Du trenger – 2/3 personer:
2 eggeplommer
1 dl matfløte
200g bacon i terninger
1-2 sjalottløk finhakket
En halv pakke spaghetti
Salt/pepper

  

Slik gjør du:
1. Kutt sjarlottløken så den er finhakket og stek den i litt olje i stekepanna.
2. Når løken har stekt i et par minutter så heller du over baconbitene.
3. Bland sammen to eggeplummer, 1 dl matfløte og en neve revet parmesanost.
4. Rør godt og smak til med salt/pepper. Hell så over bacon og løkblandingen.
5. Hell den ferdige carbonaraen over den varme pastaen og vips middagen er klar!



Ha ekstra mye pepper og parmesan for ekstra mye smak. Velbekomme!

18 kommentarer

Siste innlegg