Jordbær med mascarponekrem

 

Da var det på tide med en liten oppskrift igjen! Kjære lesere, her snakker vi forfriskende sommerdessert. Liker dere jordbær så kommer dere til å elske dette. Desserten er søt, men sitronen gjør at den ikke blir for søt. Helheten gir bare en helt nydelig, frisk smak. Må prøves! Dere som har smakt sitron eller lime-marinerte jordbær vet nok hva jeg snakker om. Umulig å ikke elske!

Dette er også en dessertoppskrift tatt fra DENNE bloggen. Jeg prøver vanligvis å lage min egen vri på oppskriftene jeg finner i bøker og på nett, men denne så så fantastisk ut akkurat som den var. Dermed får all æren gå til Trine som virker som rene gudinnen på kjøkkenet. Takk for deilig oppskrift!


Du trenger – Sitronmarinerte jordbær:
1 kurv jordbær
2-3 ss sukker
Saft og revet skall av en halv sitron

Slik gjør du:
1. Vask jordbærene, riv av stilken og skjær bærene i mindre biter.
2. Riv skallet av den halve sitronen og press sitronsaften over jordbærene.
3. Tilsett 2-3 ss sukker og rør rundt. Du vil nå ha smakfulle sitronmarinerte jordbær!

Du trenger – Mascarponekrem:
En halv boks mascarponeost (125g)
1 dl kremfløte
1 ss sukker

 
 

Slik gjør du:
1. Hell fløte, sukker og mascarponeosten i en mikser og rør til en luftig krem.
2. Smak til med sukker. Kanskje behøver du bare en halv spiseskje.
3. Når kremen er klar, heller du bare en skje over de smakfulle jordbærene.

Dere må love meg å prøve marinerte jordbær i sommer!
Det er så alt for enkelt å gi jordbærene litt ekstra godsmak.

31 kommentarer

Siste innlegg