hits
17 kommentarer

tøffen :o

Syns ikke man skal dra å se på slike dyreshow.. Selv om det kanskje ser ordentlig ut på showet, trenger det ikke å være det "bak kulissene".

Sinnsyyyk! Aldri i livet! :P

Heldig, misunner meg grønn av deg nå!

Uff, fikk frysninger! Men så stilig det ser ut! :-)

Der har jeg også vært! Skummelt!

Stakkars dyr. Hadde jeg aldri gjort :( De fortjener å være ute i det fri! Er ikke sikkert de har det så bra der som det ser ut som, kan hende de behandler de dårlig når ingen ser på. Stakkars.

Skjønner ikke at du som er så glad i dyr klarer å betale deg inn i både dyreparker, slangeshow og elefantridning. Ville dyr skal ikke holdes i fangenskap, og de er heller ikke utstilling- eller underholdningsobjekter for oss mennesker. Selv om menneskene som jobber der smiler og er vennlige mot gjester, trenger de absolutt ikke være det mot dyrene de holder fanget. Slik behandling av ville dyr er helt feil, og det er noe det skulle blitt total slutt på.

Blir i så godt humør av å lese bloggen din!

Er du bestandig så positiv? :-)

Jeg må si meg en enig med FOSM, men nå er det ikkje slik at ALL form for arbeid med ville dyr som er i fangenskap er dyremishandling eller har dårlig behandling av mennesker. Men generelt, vil jeg si at slikt underholdningsframstilling, spesielt måten når hoggtennene til slangen skulle vises fram, er unødvendig, dessverre.

Hei!

Fant en nettside som du kanskje vil like :)

www.missguided.co.uk

victoria: Det er godt å høre Victoria :D Jeg prøver ihvertfall å være det! Ingen grunn til å være noe annet når man har det fint! :-)

uffa meg, marthe. at du noensinne tørte dette her. det hadde jeg aldri gjort, ikke for penger en gang. men for en rå opplelvelse det må ha vært!! slanger er mitt værste mareritt og jeg fikk frysninger over hele meg av å se disse bildene. men samtidig synes jeg du er heldig som har opplevd dette også :)

Skriv en ny kommentar