hits

Chiang Mai Zoo

Åh! Jeg har hatt den beste søndagen. Pappa tok oss med til Chiang Mai Zoo hvor de hadde alle verdens dyr! Erik og jeg gikk berserk. Det har sikkert vært nærmere 40 grader i hele dag og vi har sikkert alle sammen holdt på å renne bort på ulike tidspunkt, men vi koste oss likevel GLUGG ihjel.

Chiang Mai Zoo består ikke bare av dyr, men også et digert akvarie! Fiske-elsker Borge.. <3 Hehe, jeg måtte selvfølgelig kjøpe fiskemat til både Erik og meg så vi kunne mate den ene stimen etter den andre.For et liv! Jeg hylte hver eneste gang fisken fikk tak i maten sin..

  

Nå skal familien ut og spise pizza før vi drar videre på et marked i sentrum av Chiang Mai. En perfekt avslutning på en heltopp helg. Håper det står bra til med dere der hjemme også. Jeg hører ihvertfall rykter om at dere har fått sol! Kanskje solen faktisk holder seg hele sommeren i år? Det ville vært så fint!  

32 kommentarer

så utrolig mange fine bilder!

Åhhh, du er såå heldig! Misunner deg til 1000

stinejohana: Tusen takk Stine! :-)

elsker akvarium!!!!!!!

Elsker bloggen din! Du er bare helt nydelig!!!

Regner du ikke fisker som dyr? Siden du skriver "består ikke bare av dyr, men også et akvarie.."

Så utrolig fine bilder! Det høres gøy ut å besøke det stedet! :)

Hei! Har bladd gjennom inleggene dine fra sør-afrika, men bildene ville ikke vise, så vart litt utolmodig.. men eg lurte på hvilket kamera og hvilke linser du brukte? og hadde du med deg flere og byttet på de? Og en annen ting, om man bruker portrettlinsen (uklart i bakgrunnen), går det an å få hele bildet klart med det? Tenker viss du er på safari er det litt dumt å kun ha muligheten til sånne bilder, eller? :)

så skjønn lillebroren din var! Du tar så utrolig mange fine bilder, elsker bloggen din <3

Herlige bilder :D Og sikkert helt fantastisk å oppleve på nærthold!

Har du farga håret? Det var ihvertfall utrolig fint:) Kos deg videre i Thailand!

For noen fantastisk fine bilder , Marthe ! :D

Snakker lillebroren din norsk eller engelsk? :)

Kicka gärna in på mitt nya inlägg där jag lagt upp en massa snygga bikinis inför sommaren eller var med i min veckans blogg! :D

Kram!

du er så utrolig flink til å blogge! jeg elsker alt ved deg. Stå på og aldri slutt å blogg. Jeg trykker innom bloggen hvert eneste minutt!!! Håper du koser deg mye i Thailand å nyt det <3<3

Høres helt topp ut :D Koos deg masse videre <3

Fine bilder! Men jeg lurte bare på om broren din snakker Norsk og Thailansk?

Så gøy, hørtes som en fin tur! Kos deg vidre i Thailand :D

Kamtor: Han snakker Thailandsk og engelsk. :-) Han går på en internasjonal skole hvor mye av undervisningen foregår på engelsk :-)

marthe: Å <3 Tusen takk for oppmuntrende ord Marthe :D Jeg skal nyte mine siste dager til det fulle! <3

aleksandra: Tusen takk! <3 Han snakker engelsk :-)

Lene: Å, takk! Nei jeg har ikke farget det på snart fire måneder, men jeg har planer om å gjøre det. Hehe! :D

Pia: Hei Pia! Nei de er dessverre på mystisk vis forsvunnet og det er så mye arbeid å få satt inn alle bildene igjen at jeg foreløpig har valgt å drøye det. <3 Men til kamera og linse! Jeg har brukt NikonD3000 kamera mitt, med zoomlinsen min som er en Sigma 18-200mm. Jeg ville ikke tatt med noe portrettlinse på Safari. Det vil bare bli skurrete bilder når dyret mest sannsynlig er flere meter ifra og du har trær og andre forstyrrelser forann dyret igjen. Portrettlinsen brukte jeg kun til antrekksbilder, innkjøp eller nærbilder. :-) Til Safari trenger du en vanlig zoomlinse som følger med kamera når du kjøper det, eller en litt bedre zoomlinse som en 18-200mm foreksempel. Det er virkelig genialt med en slik linse på safari. :D

Jj: Nei jeg gjør i grunn ikke det. Fisk er fisk! Hehe.

Emilie: Å <3 Tuusen takk for det Emilie. :-)

Å, du koser deg så mye ser jeg!

Ikke lenge til jeg reiser, 12 raske dager! :)

hvor er blet fra? det var helt nydelig!

Hei marthe!

Lurte bare på hvor kjolen din er fra? den var suuperfin! elsker den <3

PS. Elsker bloggen din!

Celia: Heisann! Kjolen er fra Bikbok og den er veldig ny så de har den helt sikkert inne enda :-) SÅ hyggelig å høre. <3

sofie: Det er også fra Bikbok. Både kjole og belte er kjøpt på Bikbok :-) Tusen takk for det!

ååh, er så fantastisk å se på disse bildene. for noen fantastiske og flotte dyr og slangene ser nesten litt fine ut. slanger er mitt værste mareritt men de ser jo så søte ut på disse bildene her, og så fargerike og fine. nei uff, haha kan ikke begynne å like slanger :) men godt dere koste dere og det så ut som en kjempekoselig tur. lillebroren din er forresten et skikkelig sjarmtroll!

Skriv en ny kommentar