hits

Elefantfontener og froskedammer

Nå har jeg vært ute og knipset bilder av uteområde og hage i sikkert en time. Jeg var gjennomvåt etterpå! Haha, SÅ varmt er det faktisk. Til dere som skal nedover til Thailand i nærmeste fremtid.. Ikke finn på å pakke med en eneste jakke. Ikke tenk på det engang! Det er høyst unødvendig.

 

 Er det ikke nydelig her? Jeg måtte selvfølgelig ta noen bilder i dagslys og noen da mørket hadde lagt seg. Det er jo først da stemningen blir HELT magisk. Med lys, palmetrær, elefantfontener og froskelyder.. Jeg kunne sittet og stirre på dette uteområdet resten av livet. Føler meg som verdens heldigste!

  

Nå lyner det som bare fy her, men så lenge regnet forblir i Norge er jeg storfornøyd!

35 kommentarer

I dag har det vært knallvær i Oslo, samt med vind av og til

Kjempe fine bilder! Hørtes deilig ut!

Det ser ut til å være fint vær her i Norge også. Masse sol, og man kan se at sommeren er på vei! ellers vil jeg bare si at det ser ut som om du har det veldig kjekt der Marthe. Thailand ser ut som et kjempe fint land. Du er heldig! Så vil jeg bare få med at du er veldig flink til og blogge. Du blogger bra selv om du er på ferie! Du er en flink blogger Marthe! men husk at du må nyte tiden du er i Thailand. Ikke tenk FOR MYE på bloggen. Nyt ferien din! Jeg gleder meg til å se mer bilder fra Thailand! Ha en fortsatt fin ferie :D

Wow, så utrolig fint! Håper du har en fin ferie.

Åh, så utrolig fint du har det, Marthe! :-D

Å, så utrolig fint det var der :)

Jeg elsker elefanter, de fontenene var helt fantastiske!

Oi, det var nydelig, akkurat som et paradis! <3

Sarah: Åja! Du verden :D Jaja, det er godt å høre at dere har fått litt sommervarme dere også. Kanskje holderfinværet seg hele sommeren i år? Det ville vært noe :-D Tusen takk for kjempefin tilbakemelding Sarah. Jeg skal sørge for å kose meg maks på ferie, men bloggen vil alltid være i tankene ferie eller ikke ferie. Hehe :-) Skal knipse bilder i massevis her nede! Stor klem :-)

Sandra: Da er vi to om det :D Hehe! Skulle gjerne bodd i et hus som dette selv! :-)

ÅÅ, så fantastisk uteområde!

Oi så utrolig fint det var, ble helt lamslått, nå savner jeg virkelig Thailand!

Kos deg masse videre, å kjempe fine bilder :)

hvilket regn i norge? her er det strålende sol og har solt meg som bare det i går og idag :D håper det fortsetter slik men desverre har de meldt regn på onsdag men håper ikke det kommer. var dødsfint uteområde, skjønner godt at du føler deg som verdens heldigste jente :) thailand er så fantastisk og du gir meg ikke mindre lyst til å reise dit.

Nydelig bilder. Gleder meg sånn til å reise til Thailand, klarer nesten ikke å vente. Virker som Thailand er et sted alle forelsker seg i.

Oiii! Så utrolig fint! Er det faren din som eier alt dette?

Det er kjempe fint vær i Norge/Tønsberg det er 18-25 grader hele uka! Kos deg mye!

det var sååå fint!! <3 omg!

ååå, jeg vil tilbake til thailand!!

Aldri vært i Thailand, men håper å dra dit en gang :D

må virkelig anbefale å teste ut frukt, mens du nå har sjansen til å smake dem fersk.

Dragefrukten er en absolutt slager, spiser det alltid i asia.

Så har vi litche (rettskriving anyone?) som er en hvit ball inni en rød ball med ''pigger''.

Også en frukt jeg ikke vet navnet på. Men den er liten, delvis rund med en mørkelilla farge. Den har en tykk men kort stilk oppå også har den hvit frukt inni. HELT FANTASTISK.

Det er en ren slankekur å komme til asia

Kan du lage ett eget innlegg om shoppingen der? Jeg drar til Thailand om litt over to uker, og lurer på hvordan shoppingen er der :D

årh, gud for noen herlige bilder!! ser jo ut som du har det fantastik i thailand!! nydelig hus din far har :-) hvordan kommuniserer du med din lillebror som er der nede fra? kan han norsk? håper du får en fantastisk ferie, føler nesten det er meg som er på ferie for jeg har gledet meg sånn til å følge deg :D

Ååhhhh, så fantastisk det ser ut! Herlighet, man lever virkelig godt som nordmann i Thailand, ingen tvil om det! =) Håper mine foreldre gjør alvor ut av å kjøpe feriehus der nede :)

♥ Lizbethosnes.com

Hvor er bassenget? Utrolig fint uteområde, du får kose deg masse i Thailand. Ikke misunnelig i det hele tatt :-) Fortsett den gode bloggingen der nede.

carine: Den første frukten du nevnte tror jeg ikke at jeg har smakt på enda, men de to nederste har jeg spist til frokost, lunsj og kvelds hver dag. Hehe, eeelsk! Den mørk lilla smaker jo bare himmelsk.. Herlighet så godt!

Ingri: Åh, ja det er helt utrolig fint her! Det er pappa som eier det ja. <3

helene: Hehehe! Det er nå enda godt at dere også har fått litt sol og sommer. Herlighet, vi er tross alt i juni. Håper bare sommervarmen i Norge holder seg i år og at ikke regnet kommer for å bli helt til høsten igjen.. Det er jo så typisk! <3

Sara: Det skal jeg selvsagt få til Sara! :D

Karoline S: Ja det er bare fantastisk! Haha, herlig å høre at du har gledet deg sånn til å følge meg her nede. :-D Lillebror går på en internasjonalskole hvor de bare snakker engelsk så han har lært en hel masse allerede. Vi snakker bare engelsk til hverandre :-) Så vil han nok lære seg litt norsk også etterhvert tenker jeg! <3

Madelen: Bassenget skal dere få senere i dag. :-D

Woow, så nydelig! Kos deg massemasse videre! <3

Toril H.: Tusen takk Toril. <3 Det skal jeg gjøre vet du! :-)

Skriv en ny kommentar