hits

Day 2 - ElephantcampÅh, for en HERLIG dag! Værmeldingen har meldt regn og overskyet hver dag til jeg reiser hjem igjen, men her har det ikke vært en regndråpe! Tvert imot.. Temperaturmåleren viste 42 grader midt på dagen i dag. Jeg tror aldri jeg har opplevd lignende varme! Nå er det helt mørkt ute, men likevel er det sikkert langt mer enn 30 grader. DEILIG! En liten sniktitt på dagen min får dere i et bildedryss under her.

 

 

Pappa tok oss i dag med til en elefantpark hvor vi kunne mate elefanter og se et elefantshow. Jeg har fått elefantsuss i drøssevis, og sett elefanter spille fotball og male flotte malerier. Litt av et syn! Etterpå dro vi til en tiger-restaurant hvor vi spiste lunsj mens vi tittet ned på mange digre tigere bade og late seg i skyggen. Her fikk jeg også matet gigantfisker for første gang i mitt liv. Fy søren så mange store fisk på en plass. De svømte jo oppå hverandre! Jeg lo meg seriøst ihjel.. De hadde hele dammen til å svømme i, men valgte likevel og sprelle oppå hverandre. Ingenting å si på matlysten ihvertfall! Håper dere har det like fint der hjemme!

25 kommentarer

Agnete Bystrøm: Hahaha :-D Love it! <3

åh, marthe jeg elsker når du er på ferie, nesten så jeg gleder meg til du skal reise bort for det er så spennende å lesee ferie-innleggene dine! Selvfølgelig er jeg kjempe sjalu, men det at du skriver så bra og forteller så mye om hva du gjør, gjør at jeg føler meg enda mer ferie-klar selv! :-D Håper du har en superfin ferie i solen lamme familien! <3

Nesten kuling her... åå, så fine bilder! Misunner deg på alle opplevelsene du har opplevd ! kos deg videre <3

Åh, så utrolig moro da! Kos deg masse videre :-D

Åå, fantastisk :-)

Ser ut som du koser det der skikkelig, det er bra!

Så fantastisk det må være å oppleve Thailand altså! Om et par år skal vi nok reise dit tror jeg! :)

♥ Lizbethosnes.com

så moro :) du bør dra til Filippinene

Så gøy! :) Kos dere masse videre!

håper du tenker litt på hvordan de trener opp elefantene til å spille fotball og male......

Visste du at i Thailand, vist du ligger på stranden eller møter på slike folk som vil at du skal klappe på apene så er apene dopet hardt ned for at de skal være så tamme.. De er forferdelige med dyr i thailand :( helt grusomt.. ikke støtt dem med noe penger,bare helt for jævlig å se dyra i fangenskap der... snakker av erfaringer..

Men håper du får sett thailand fra en god side også :D

Hva er det faren din gjør der nede? Jobber han, eller bare nyter han livet? :)

Anja: Å så hyggelig å høre Anja! :-D Ekstra morro å blogge på ferie når jeg vet at leserne setter stor pris på innleggen :-) Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding! <3

trine: Han har hus og barn her så han bor her annen hver måned. Den andre måneden jobber han 12 timers vakter i Norge så det skal gå ann å leve slik. :-)

Kos deg videre! Forresten, jeg har konkurranse på bloggen min!

herregud for noen nydelige bilder, åå så skjønne :) så utrolig heldig du er som har fått masse elefantnuss, de er bare de skjønneste dyrene som finnes i hele denne verden. de virker så gode, egentlig! :) gud som det ser ut at du koser deg, og det unner jeg deg så masse. er så gøy at du tar oss med på denne opplevelsen sammen med deg. føles ut som jeg er nede i thailand nå jo :D

Kunne du skrevet et innlegg om "familiesituasjonen" din? :) Jeg har alltid lurt på hvorfor du ikke var så mye med faren din, men nå skjønner jeg jo det siden han bor i Thailand. Er det noen grunn til at han jobber der og har du en lillebror? :)

Nå høres jeg kanskje vel negativ ut, men å støtte sånne elefantparker er ikke bra. Det er ofte dyremishandling på det groveste..

Hvor er kjolen fra? Elsker den!

Tiril: Det er et skjørt fra Zara og en tubetopp fra Bikbok som er satt sammen som en kjole :D

Der var jeg i mars! Utrolig kult :D

Skriv en ny kommentar