hits

The master bedroom

He-rre-gud, nå føler jeg meg heldig. Åh, jeg kan nesten ikke tro at det er her jeg skal bo de neste to ukene. Jeg visste at huset var stort og fint, men ikke SÅ stort og SÅ fint! Jeg ble helt satt ut da jeg kom inn døren. Alt var så forbaska rent og elegant. Pappa har virkelig gjort en god jobb på innredningsfronten. Jeg har knipset litt bilder av soverommet mitt til dere i dag. Resten av huset får dere få en annen gang! Kan jo ikke avsløre alt med en gang. Jeg har ikke engang sett bassengområdet selv enda!

Vi har vært alt for opptatte med å sjekke ut både shoppingsenter og utemarkedene som ligger i området her.Jeg har hatt en helt fantastisk dag og jeg kan ikke vente med å se hva morgendagen bringer. -Ja for nå er det rett og slett natten! Vi ligger fem timer forann dere der hjemme og etter en lang reise vil øynene mine bare igjen. Pappa og lillebror har allerede funnet sengen og nå skal jeg straks traske opp til "The master bedroom" og drømme søtt selv. Håper dere har hatt en fantastisk lørdag!

 I den ene enden av rommet befinner det seg èn balkong og i den andre befinner det seg enda en balkong. En for morgensola og en for kveldssola. Ellers har jeg fått en gigantisk dobbelseng dekket av thaisilke, en diger skinnsofa med flatskjerm, en tredemølle, og et nydelig bad med både dusj og badekar.


 

Dere kommer til å dø av det magiske uteområdet.
Basseng, fontener og froskedammer sier jeg bare!

25 kommentarer

Så bra du synes det er gøy i Thailand! Kommer er ifra selv, synes det er sinsykt fint der i hotellene!! Kos deg!

:O kan jeg også få komme??

Mia Kristine: Hehehe! Du er helt sikkert hjertelig velkommen du også :D

Sofia: Tusen takk for det Sofia. Det skal jeg. <3

Jeg har også vært i chiang mai :) kos dej

Misunner deg ganske så mye nå.. Gleder meg til å lese mer om hvordan du har det der! Kos deg MASSE videre Marthe :-)

åhhhhhh kunne tenkt meg litt basseng nå!!!!!

Du er så flink å sette pris på ting Marthe,det er derfor du opplever så mye vakkert ;)

Så fint! Vi må få en omvisning i hele huset!:)

Hva driver faren din med egentlig, og snakker han thailandsk?:)

Å kos deg masse!! Kan du legge ut bilde av lillebroren din? :)

Så fint!! Kos deg masse :)

Å heldiggen! Kjenner jeg er såå lei av skole, frister til tusen med ferie. Hvor er du i Thailand, liksom hvor er den chiang mai? Kos deg masse :-)

Er faren din rik? Hva jobber han med? Har han dame i Thailand, eller bare bor han der alene? Er broren din halv "Thai-lender"? :-) Haha, har så mange spørsmål!

Kos deg masse, det fortjener du! <3

Wow, så utrolig fint! Gleder meg til å se flere bilder :)

Åh, for en drøm. Du er virkelig heldig! Håper du koser deg masse. Gleder meg til å se bilder i innleggene som kommer :))

Herregud ja! Wow, så fint! Heldig som har en far som har et så fint hus i Thailand :D KOS DEG!

Åh, så heldig!! Utrolig fint det er der :-)

Hvem bor broren din med når faren din ikke er der? :)

Fyyyyflate du er heldig med rommet ja!

Navn: Moren og bestemoren :-)

-: Hehe, nei pappa er ikke rik. Han jobber innen Hitec i Stavanger. :-) Han flyttet ned fordi han likte seg her og fordi kjæresten bodde her. Moren til Erik er thai ja så Erik blir en blanding :D Tusen takk!

Sanne Olsen: Du får unne deg en ferie til sommeren du da :-D Det blir rene torturen å lese bloggen min fra skolebenken fremover. Hehe! :-D Chiang Mai er i nord Thailand. :-)

jonas nirheim

jonas nirheim

Hvordan kunne du reise uten meg???

Neste gang blir jeg med, haha :D

wow, det er bare helt sykt. fysøren så fint det var der, rene luksusrommet jo. ta med deg alle dine blogglesere dit, det hadde vært noe :D haha, ååh. blir så sjalu her jeg sitter, skulle ønske det var meg som var nede i idylliske thailand og koste meg ihjel nåå :D

Skriv en ny kommentar