Antrekk – 140513

07.30 – Alarm ringer. Kommentarsvaring. Mer kommentarsvaring. Bortskjemte barn tar taxi til jobb. 09.30 – 16.00 Vero Moda. Shoot med Jonas. Ber til solguden. Handle ingredienser. Ta 400 bilder av dagens middag. 19.00 – 00.00 – Blogge. Blogge. Blogge. Blogge. Blogge. Blogge. Blogge.

Slik ble dagen i går, og slik var dagen i dag. Jeg koser meg MASSE med både jobb 1 og jobb 2, men jeg tror ikke at dette er veldig interessant for dere lesere å høre om. Derfor blir det litt lite hverdagsinnlegg om dagen, og litt mye “Marthe tipser om ditt og datt”. Hehe, jeg håper ikke dere er lei av tipsene mine, for i dag har dere enda en deilig oppskrift i vente. Hva er det egentlig jeg ikke tipser om? I morgen er det onsdag og tid for et nytt DIY prosjekt, og jeg vil-skal-MÅ komme med en god kakeoppskrift før 17 mai! Jeg tror jeg har blitt gal. Jeg vil bare blogge og tipse om absolutt alt.


Skjørt fra Vero Moda, Topp fra Zara, Sko fra Mexico, Clutch fra Gina Tricot, DW klokke

Håper for Jonas sin skyld at dere likte antrekket! Hehehe. Jonas og jeg sto nemlig bare og stirret på himmelen til det ble sol i dag.. Vi ventet og ventet og da en halvtime var gått fikk vi fire minutter med solskinn… Jonas kastet seg bokstavelig talt på bakken og jeg har aldri posert så effektivt i hele mitt liv. Jeg er så lei av de hersens mørke skyene som gjør antrekksbildene mine til MØKK.

 

Håper uansett at det står bra til med dere fantastiske lesere!

53 kommentarer

Siste innlegg