Antrekk – 120513

Er det flere enn meg som sitter klistret forann tv2 i dette øyeblikk? Idol gir tilbake står nå og snurrer på skjermen og jeg gleder meg til å se mange flinke artister synge i kveld. Slike programmer er bare fantastiske! Tenk så mange plan-faddere tv2 kommer til å få registret. Hvorfor har vi ikke slike programmer hver søndag? Både Jonas og jeg fikk i fjor sommer besøkt Swaziland i Afrika, hvor vi fikk oppleve noe av den ekstreme fattigdommen. Likevel sitter allerede og sutrer over de små videosnuttene tv2 sender fra fattige steder i Afrika! Fysj, så fælt det er å sitte og se på. Håper mange av de gode leserne mine blir plan-faddere i kveld! Det er så enkelt å gjør en forskjell.

Send en sms med FADDER til 03123!
Ønsker alle plan-faddere en kjempekveld!

25 kommentarer
    1. Jeg har ikke økonomi til det nå siden jeg er fulltidsstudent og ikke lenger har deltidsjobb, men så snart jeg får fast inntekt igjen skal jeg helt klart melde meg opp! Gråter som en unge av disse innslagene med de små søte ungene.

    2. Skal bli fadder i kveld :))
      Husk folkens at du kan bli prosjektfadder,det koster kun 100,- pr mnd og da får du et brev hjem 4 ganger pr år,men ikke et enkelt barn du forholder deg til.
      Tenkte kanskje å ha et av hvert her da eg ikke er super rik,men kan klare 375 pr mnd;)
      Har en hund eg har reddet fra gaten i Spania,bør da ha råd å redde et barn bort fra gaten syns eg……

    3. kjempe fint antrekk 😀 nydelig som alltid!
      Kan du lage et sånn innlegg igjen fra når du var liten/ungdom! med bilder osv <3

    4. helene dahle: Tuusen takk Helene! <3 Jeg har faktisk ikke så mange bilder fra da jeg var yngre, men jeg kan be farfar sende meg noen bilder på mail. Han har sendt meg noen bilder fra da jeg var liten tidligere og disse har jeg allerede publisert, men han har helt sikkert noen bilder til på lur 😀

    5. Hei! Awesome antrekk, jeg vet du inspirerer veldig mange med stilen din! 🙂 jeg har et spørsmål til deg jeg, og tror mange lurer på det samme. jeg skjønner om du ikke vil svare, siden det kanskje er personlig, men jeg må bare spørre 🙂 Hva har skjedd med moren din? Det virket jo som dere hadde så fint forhold, og jeg var veldig misunnelig 🙂 Ble jo så brått slutt på å høre noe om henne!

    6. Jeg reiser ned til Swaziland om 3 uker for å jobbe der nede frivillig i 4 uker gjennom Atlantis Utveksling. Skal være en av lederne på et sportsprosjekt for barna der nede! Tror det blir en uforglemmelig opplevelse.

    7. Marthe
      Sammen gjør vi en forskjell tenker eg og Fendi (mitt lille firbente gatebarn) har bare beriket vårt liv på alle måter.
      Og det var veldig hygelig sagt av deg,men eg ville gjort dette for lenge siden,hadde økonomien tillatt det.
      Du og Jonas gjør det jo også så da gjelder vel det samme for dere ;)Ble veldig glad da du sa dere BEGGE hadde fadderbarn;)
      Ha en fantastisk uke;)
      Og du-superflott antrekk;)
      AMY: herlighet for et eventyr- du får-kose deg masse og omfavne hele opplevelsen med hele deg!!

    8. Jeg er ikke planfadder, men mamma og storesøster er. Skal til India i sommer, og donere egne sparte penger til fattige barn der<3

    9. Jeg ble plan-fadder igår, og det føles fantastisk og kunne gjøre en forskjell ❤ 9 kr om dagen er så lite for oss som er så heldige å bo i Norge, og jeg tvilte ikke et sekund da jeg sendte meldingen!

    10. vi er allerede faddere, eller sånn som senger penger til de barna som er mindre heldige 🙂 føles godt å vite at man gjør noe og ikke sitter å klager uten å prøve en gang. tenk at hvis bare en person registerer seg så gjør det så mye forskjell, tenk hvor mye forskjell vi kan gjøre hvis vi får mange til å registree seg. det hadde vært fantastisk 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg