PÅ MENYEN – BIFFWOK

Ja, i dag er det nettopp dette som har stått på menyen. Jeg syntes det var så godt med wok på kafè i går at jeg fikk lyst til å lage det igjen hjemme i dag. -Også så godt som det ble! Jeg har laget wokmiddag mange ganger før, men aldri i denne varianten. Veldig morro å få testet ut noe nytt!

Du trenger – Biffwok:
1 pakke eggnudler
En halv brokkoli
En halv paprika
1 boks minimais
1 gulrot
1/3 kinakål
Mørbradbiff i strimler

Du trenger – Biffmarinaden:
Litt under 1 dl soyasaus
Litt under 1 dl østerssaus
1 ss sesamolje
2 fedd hvitløk knust

 
 

Slik gjør du:
1.
Start med å blande sammen alle ingrediensene som skal til biffmarinaden.
2. Når ingrediensene er rørt sammen, heller du i kjøttstrimlene. La dette ligge slik i minst 30 min.
3. Kutt opp alle grønnsaker du vil ha i woken din og kok opp pakken med eggnudler.
4. Stek biffstrimlene i en stekepanne til kjøttet er brunt. Det skal være mørt så ikke stek for lenge!
5. Når kjøttet er klart, kan du helle det over på en tallerken og la det renne av seg.
6. Stek grønnsakene, men heller ikke disse må stekes for lenge. De må være gode og sprø.  
7. Når grønnsakene er passe sprø, heller du over det ferdig stekte kjøttet og de ferdig kokte nudlene.
8. Vend alt sammen, rør godt og hell helt til slutt over ca en halv dl vann.


Så det ikke godt ut? Mmm! Server gjerne med et godt brød til..

Jeg elsket det! Håper det smaker hos dere der hjemme også..

13 kommentarer

Siste innlegg