For en stund tilbake så klarte jeg ved et uhell å slette paioppskriften som jeg hadde publisert her på bloggen. Det var det flere som ikke ble glade for! I dag har jeg laget oss pai til middag igjen, og denne gang prøvde jeg en pestovri! Jonas skrøt middagen opp i skyene, så dette tror jeg flere vil like..
Du trenger – Paideig:
150g fint speltmel
3 ss kaldt vann
1/2 ts salt
75 g smør
Slik gjør du – Paideig:
1. Bland sammen mel, salt og smør til paideigen. Smuldre dette godt opp med hendene.
2. Tilsett vannet når dette er oppsmuldret, og du får en fast og fin deigklump.
3. Kjevle ut deigen og legg den så i en smurt paiform. Stek på 200 grader i ca 12 minutt.
Du trenger – Paifyll:
Pesto
Ost revet eller i skiver
Skinke eller bacon
Brokkoli revet i biter
Mais
Tomat skåret i to
Olivenolje
Salt/pepper
Slik gjør du – Paifyll:
1. Ta ut paien etter 12 minutt og skru ovnen opp på 225 grader.
2. Smør grønn pesto på den halvstekte paibunnen, og legg deretter ost oppå. Dette vil smelte inn.
3. Legg på brokkoli, skinke, bacon og alt av ønsket tilbehør.
4. Hell over litt olivenolje på toppen, krydre med salt og pepper og stek på 225g i nye 20 min.
5. Lag salat og/eller dressing som tilbehør!
Så det ikke godt ut? Jonas og jeg spiste opp hele paien!
NAM!!!!!!
Så virkelig lekkert ut! Dette må jeg prøve ut! 😀
NAM!
Så flink du er Marthe! 😀
ååh, herlig! Du er så flink med mat! 🙂
EEHF: Det var kjempedeilig! 🙂
?: Tusen takk! 🙂 Dette er så enkelt at 😀
så veldig godt ut 😀
Det ser jo kjempedeilig ut. Må testes en dag. Kan også toppes med egg, så blir det quiche-lignende…
Aina Catrine: Mmm! Høres kjempegodt ut! Det skal prøves neste gang 🙂 Bare “heller” du et egg over? 🙂
det så helt nydelig ut, naaam! 🙂
NAM!
kan vi få se bilen du kjører? 😀
Nam 😀
julie: Da må den vaskes først! Hehehe.. Man kan ikke engang se skiltnummeret slik den ser ut nå. Huff! <3
Heh, tror du har skrevet litt feil under “Slik gjør du – paifyll” nr 3. Brolloli betyr vell brokkoli? hehe. Tror jeg må prøve denne, så kjempegodt ut 😀
Lene: Hehehe! Skal endre på det med en gang 😀 Takk!
Naaam! Dette så godt ut! Du er flink til alt du! 🙂
Dette så jo helt fantastisk godt ut! skal prøves ut allerede i morgen 🙂
det så fantastisk ut – og sunt! masse grønnsaker er digg og jeg foretrekker faktisk en sunn og god middag med masse grønnsaker i, det er så chill 😀 godt å høre den falt i smak og at jonas likte det. du er forresten dødsgod på kjøkkenet, du lager så mye avansert og god mat virker det som. creds til deg!! 🙂
Prøv tacopai, hvis du liker taco så er det absolutt en vinner ;D
Kjøttdeig, rucculasalat, creme fraiche, mais, tacosaus og ost! Sykt DIGG!
Jeg blir ofte overrasket over hvor flink du er til å lage mat! Samtidig som at du får det til å se så fint, men tilfeldig ut.
Tror nok det er et mindretall av unge som står på kjøkkenet, og jeg må si meg enig i at det er vanskelig å finne motivasjon når nesten alt finnes i frysedisken.
Men noen ganger er jeg redd for at vi som ikke er på kjøkkenet, går glipp av fantastiske ferske smaker som du ikke får i frysedisken.
Du er flink, livet er på stell og under utvikling hver dag. Jeg tror ikke du kunne gjort det bedre!
For å fikse quiche lignende visper du noen egg med krydder i, som når du lager omelett, og heller over så det dekker fyllet. Så legger du osten på toppen. Nomnom!
Dette så jo veldig godt ut da! 🙂
Hvis du i tillegg hadde tatt to egg og vispet de sammen med 2 ss fløte, litt salt og pepper og hellt over, hadde det blitt MYE bedre =)
Kjerringemne! Hvem ville ikke hatt en dame som ser så fott ut som du, tjener egne penger (masse penger), smiler dagen lang og er helt utrolig flink og faktisk glad i å lage mat! Jonas er heldig 😀
Her sitter jeg som ikke klarer å lage pannekakerøre engang :O
Den så kjempegod ut! nam! 🙂