hits

Marthe tipser - DIY PROJECT

Du trenger:
1. En gammel, ensfarget bh.
2. Gull eller sølv nagler fra Panduro Hobbybutikk. Merket heter Rivets.

 
 

Slik gjør du:
1. Sørg for at naglene du har kjøpt har to utstikkende "spikre" på baksiden. Da er det nemlig bare å stikke spikrene gjennom for så å bøye dem innover på innsiden av bhen. Enklere blir det vel ikke? Panduro hobbybutikk hadde både gull og sølv nagler i mange varianter. Her er det bare å velge og vrake!

2. Plasser naglene slik du vil ha dem, stikk spikrene gjennom, og bøy. Det er det hele! Jeg anbefaler dere å ikke dekke absolutt hele bhen i nagler. Da blir det fort en dyr bh! En liten pose med 10 nagler koster nesten 50 kroner. Skal du dekke hele bhen så behøver du langt flere enn det jeg brukte. Dekk kun den delen som skal vises! Jeg brukte 40 nagler.

3. Klipp av den ene bh stroppen om du ønsker den stroppfri.

Hva synes dere? Ble det ikke bra?

64 kommentarer

Rått! Elsker det :)

Kult! Bare noen dager siden jeg laget et innlegg der jeg lekte litt med nagler. Pluss at jeg laget ett lite innlegg igår der jeg gjorde et gammelt skjørt til nytt med dangler ;-)

Herregud, du har så sinnsykt rå stil, Marthe! Digger bloggen din:) Hahah, du og Jonas minner meg utrolig mye om meg og kjæresten, som heter Jørgen. Liker dere veldig godt! Søte er dere :)

Fy fader så kult :) Det skal eg prøve!

Elsker det! Men gnager det ikke?

Kjempefint:)

Men stikker det ikke innenfor bhen når du har den på??

så utrolig kult! elsker bloggen din marthe:)

Sykt fint, det har jeg ikke tenkt over! Det må jeg lage, isteden for å kjøpe en dyr en! Takk :DD

Det ble kjempefint! Jeg har selv hatt noen DIY-nagleprosjekter, og kjøpte nagler for over 700 kroner på Panduro! Et tips er å kjøpe på eBay, der er det så åndssvakt mye billigere og du får et helt lass for samme prisen som du får 10 nagler for her.. :-)

Stilig! Syns naglene på Panduro er veldig dyre:(

Genialt :)

Det ble skikkelig fint! Men stikker ikke "spikerfestene" på baksiden på huden? Du har en så utrolig fin blogg, elsker den!

åå så stilig!!

har de nettbutikk eller? :)

Det var syyyykt kult <333

æææ, du er så flink og kreativ! Skal prøves :) blir kjekt å skape liv ellers kjedelige bher! klem

åå, tusen takk marthe! du er en engel :D har alltid hatt lyst på sånn naglebh, og da finnes det jo ikke noe bedre enn å lage den selv. det skal jeg virkelig gjøre, og den kommer til å bli flittig brukt i sommer :) tusen takk for tipset, du er SÅ god

Mari: Nei du må bare sørge for at du presser dem godt inn :-) Jeg var redd jeg skulle bli stukket selv, men jeg kjente ingenting! <3

Kristine og Amalie: Oi! hehe, ja det blir fort dyrt hos Panduro så ebay er genialt om man tørr å bestille fra nett! :-)

helene: Bare hyggelig Helene! :D Slike bher passer jo ypperlig til en genser som er litt vid rundt halsen slik at du bare kan legge genseren ned over skuldra. Nå har jeg en i gull og en i sort selv :D

Camilla: Ja de er det dessverre. Men nå kjøpte jeg de aller største og dyreste også. Man kan få litt mindre nagler for 29 kroner pakken. Og man behøver ikke like mange som meg heller! Har man en mindre bh størrelse så behøver man jo også mindre nagler :D

Det ble sykt kult! Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å gjøre sånne ting:)

Åå, så fint det ble! Du er kjempe flink Marthe, digger stilen din!

Hei! Jeg lurte på noe: Hvordan får du råd til så mange ting?? Er litt misunnelig :P du har jo så mye fint, og sånt.

-Kajsa

Tusen takk! Glad dere likte mitt lille fredagsprosjekt :D Det stikker IKKE på innsiden av bhen. Dere må bare sørge for å presse spikerne godt inn. Klipper dere i tillegg av bh stroppen så vil det bli et lite mellomrom mellom brystet og bhen akkurat på den siden som mangler stropp. Jeg valgte å ikke klippe av min, men å brette den inni bhen slik at jeg har stroppen om jeg skulle trenge den :-)

Kajsa og Betty: Hei hei! Jeg har jo to fulltidsjobber omtrent :D Skulle bare mangle at det ble litt lønn ut av det :D Jobber både på Vero Moda og med bloggen. Man får lønn som toppblogger også :-)

ååååh så fint! tenkte å tipse om at det er MYE billigere nagler på ebay:) På panduro er de mye dyrere! Det er 100 nagler for litt over 10 kr! :)

Her er link:

http://www.ebay.com/itm/100PCS-Studs-Rivets-Spots-Nickel-Punk-Studded-Bag-Belt-Bracelet-Leathercraft-DIY-/330832808377?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D5775732045510053529%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D330832808377%26

Christine: Ååh! Fantastisk Christine. Tusen takk! :D

Dødskult! Har hatt planer om å gjøre det samme i lang tid nå, men det blir bare aldri noe av, hehe.

Jeg syntes det ble kjempe tøft! Kom med flere DIY PROJECT's! Det var jo kjempe kult :)

ooh, dette har jeg ikke tenkt på! takk for tipset :D

ÅÅÅ, det ble helt nydelig!

Takk for inspirasjon!

Elsker bloggen din <3

så smart!:D du er flink, Marthe :)

Tusen takk alle sammen! Kjempemorro at innlegget falt i smak :D

Må bare få si en ting her nå! Du er en utrolig blogger, og jeg digger bloggen din over alle blogger, du har inspirerende innlegg. Å når du blogger, blogger legger du liksom ikke ut bilder hvor du har utrolig puch up i bhen. Det liker jeg så skjukt med deg, alle ander topp bloggere blogger jo nesten bare om puppene sine og får det til å handle om akuratt det, hvor mye silikon de har i puppene og sånn, det er jo ikke no morro å lese om! Det er jo seffølgelig greit med bikini bilder. Men sånn som de ande legger ut bilder med puch up bh, det er drøyt, men du er ikke en av de. Elsker deg!! Syntes du fortjener å være å være nummer 1 på topp liste, for du fortjener det faen meg mye mere enn de andre. Da du blogger, tar du deg tid til det, skriver lange innlegg, og forklarer kjempe bra og inspirerer mange andre bloggere!! Skjønner virkelig ikke hvorfor du ikke er på toppen av topplista. Du svarer leserne dine om de har spørsmål, i forhold til andre topp bloggere, å det liker jeg med deg, DU BRYR DEG OM OSS. Du er en inspirasjon for mange blogger, vi er glad i deg!

Sofie: Åå for en flott kommentar. Tusen tusen takk for gode ord Sofie. Slike tilbakemeldinger er gull verdt. <3 Du er god!

Sykt fint! Det skal jeg prøve meg på til uka:D

Utrolig stilig!<3

Tusentakk for tipset, har lenge ønsket meg en slik bh, men nå kan jeg lage den selv!

Igjen, tusentakk!

Elsker bloggen din!

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Åh, hvorfor bruke penger når man har deg? Guriland for et tips, Marthe! Dette skal jeg definitivt prøve - I MORGEN! :) Takk takk og takk <3

Så utrolig fint! Har selv begynt med noen DIY-prosjekter. Ser at flere allerede har tipset Ebay før meg. Det er mye billigere, og du får mye flere i pakningen. Skjønner at mange fort blir skeptisk til dette, men med Paypal som betalingsmetode er det ganske sikkert. I tillegg kan det være lurt å se etter om selgeren er "top rated seller" eller se hvor stor andel positiv feedback selgeren har fått. Da vet du om dette er en trygg selger å handle til eller ikke. Jeg har aldri blitt lurt, og jeg har bestilt masse oppgjennom årene alt fra store ting til små ting :-)

Så utrolig bra tips! Men tar du kun nagler på den ene siden av bh-en eller begge?

Utrolig bra tips, må prøves ut!

har hatt så lyst på en sånn bh, så nå må jeg virkelig prøve ut det dær ;¤

digger bloggen din !

Serine Westerlund Mork: Bare den ene :-)

De selgerbdet KJEMPE billig på ebay :D

det var så sinnsykt kult :D

Kjøpte 200 stk (helt make, i samme merke) for under 60kr på ebay!

Hvorfor har ikke jeg gått inn på bloggen din før nå! Jeg skammes. . Jeg er en jente som sliter med å finne inspirasjon og leter meg skakk i hjel etter blogger jeg liker ved første øyekast. Og her finner jeg en! Jeg irriterer meg noe inderlig at jeg ikke har gått inn på bloggen din før NÅ? Innleggene dine inspirerer utrolig mye! Jeg har sotte her i 1 time og lest bloggen din og jeg elsker den allerede! Du er utroolig vakker jente, virker så smart og god på alle mulige måter, samtidig som du bryr deg om oss lesere, innleggene dine er så inspirerende, måten du skriver på, alt med bloggen din virker så ekte! Du er liksom ikke en typisk ''rosa blogger''. . Du er så kreativ og flink i det du gjør! Fortsett med det så kommer du langt! Jeg digger deg<3 Nå er jeg din faste leser og det håper jeg at jeg kommer til å fortsette en good stund framover! :D

Karine Høgden?: Åå <3 Tusen takk for en kjempeflott kommentar Karine. Dette var veldig oppmuntrende å lese :-) Hyggelig at du fant flere innlegg interessante og at du har fått lyst til å fortsette å følge meg fremover. Jeg skal selvfølgelig gjøre alt jeg kan for å opprettholde den gode bloggingen! :D Tusen takk igjen for maange gode ord. <3

Så utrolig kul!

kan du ikke lage flere Diy innlegg? Du er jo så kreativ :D

Skriv en ny kommentar