hits

Antrekk - 310113

 

God kveld! Jeg kan nesten ikke tro hvor fort denne uken har gått! Tenk i morgen er det fredag og helg igjen. Var det ikke akkurat helg? Er det bare jeg som føler at dagene flyr av gårde? Håper virkelig at feriedagene går senere enn dette, ellers kommer vi til å være hjemme igjen før vi har landet. Jeg har jobbet som en helt i dag. Hundrevis av bilder er tatt og noen innlegg er allerede skrevet. Nå skulle jeg egentlig vært på jentekveld, men jeg ble dessverre bare nødt til å avlyse. Jeg har enda mye igjen og kofferten skal jo også pakkes!

For tre uker siden klarte jeg å knuse min nye Samsung galaxy mobil, og i går mistet jeg også lånetelefonen som jeg har hatt i halvannen uke. Jeg fatter ikke hvordan jeg får det til. Haha, huff! 
Skjørt fra H&M, Vest fra Gina Tricot, Genser og clutch fra Vero ModaNå sitter det et supergira kjærestepar her. Superklare for å pakke koffert!

38 kommentarer

Hvem har tatt dagens bilder? NYDELIGE! :)

MOTEBLOGGEN.COM: Å tusen takk! Det er nok flinke Jonas det :-D

Så utrolig nydelig antrekk! Kjempe fint :-)

Det antrekket der var utrolig fint!

Hei Vi har fått en ny blogg og har settet stor pris litt opmerksomhet og at noen vet at bloggen vår finnes ! Bloggnavnet er : emxa.blogg.no. Hadde settet så stooooor pris på det :)

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Åh! Så utrolig flott! Herlighet. Jeg elsket sminken din til dette antrekket - på bildet i hvert fall så ser det ut som om leppeproduktet du bruker passer perfekt til blusen du går med. Og, hele antrekket var kjempe fint som vanlig. Og DU er så flott. Du er vanvittig pen - og kler jo all verdens lekre antrekk. Hvordan du kommer på idèen vet jeg ikke, men du kler deg som en superhelt :)

Ha en FLOTT dag Marthe mor!

Christine Hindenes

Christine Hindenes

Så fint antrekk :-) Det hadde jeg virkelig sansen for!

Sinnsykt fint antrekk! Jeg kommer ikke over hvor bra bloggen din er, Marthe. Gleder meg alltid til å stikke innom :-) Alltid like fine antrekk og andre innlegg, og du er alltid like blid. Stå på, og kos dere på ferie :-)

digger antrekket! kos dere med pakkingen! :)

Fabulous! du har så vannvittig bra stil! skjønner ikke hvordan du får det til, men er veldig glad for at du deler looksene med oss!

*henterinspirasjonsombaredet*

Du er nydelig, Marthe ♥ Du er så flink med bloggen og alt mulig ♥ Håper du snart for deg ny mobil igjen !

Love it :)

Marthe K. Halvorsen: Åå <3 Marthemor. Tusen tusen takk for en superflott kommentar! Og i like måte. Ha en super kveld. Hilse Tom :D

Så fint! Elsker antrekkene dine:) Kos dere på tur!

Dette var skikkelig fint! Må bare si at jeg syns du er så flink med denne bloggen din. Det kommer virkelig godt frem at du jobber hardt med den, det skal du ha :)

Igjen, DEN MANNEN DIN ER FANTASTISK! Fikk kjæresten min til å svare på spørsmål fra leserene da.. KLEINT! :) haha!

Må si jeg er like flink med mobiler som deg. Det jeg sitter igjen med nå etter 25 ødelagte telefoner er en gammel Nokia. Tør ikke å kjøpe noe annet til meg selv..

Super fint tøy forresten!

Underbevistheten din vet at du har såppass med penger at du kan kjøpe ny....

Du er så nydelige Marthe! Det jeg liker aller best med deg må være at du tar helt normale kjede varer og bærer dem som om de skulle vært en halv million! Må nesten lese to ganger før jeg skjønner hvor klærne kommer fra.. Du er fantastisk!

Marthe, dette var det fineste antrekket ditt i Januar! :-) <3

vakker vakker vakker!

denne uken har faktisk gått seinere enn noen ann! har vært ute i praksis på en skole med 1.klassinger. de har så utrolig mye energi og når jeg i tillegg kombinerer med 2 timer trening hver dag så blir jeg døds sliten.. var faktisk helt utslitt etter kun 2 dager, og er så glad når uken er over, haha :) men de er jo skjønne også da! forresten så minner du meg om søstra mi når du mistet telefonene dine med så kort mellomrom. søstra mi mister også alltid telefonene sine og jeg kan faktisk ikke telle på en hånd hvor mange telefoner hun har hatt de siste månedene uten å miste de. mamma har heldigvis lært og kjøper kun sånn billige telefoner til henne for da er det ikke så farlig om hun mister dem. også blir søstra mi dødssur fordi hun ikke får lov å få iphone, haha lurer på hvorfor!! dødsfint antrekk forresten. elsker at du bruker skjørt, det er så utrolig fint og jeg leter etter det hver gang jeg er på shopping! et av de fineste antrekkene jeg har sett<3

Kjempe fint! Skjønner ikke hvordan du får det til :)

Kos deg masse i Egypt Marthe! Virker som at du fortjener det like mye! :)

Ønsker dere en virkelig knall fin ferie!:)

Og, nei det er ikke bare du som synes ukene flyr av gårde! uff, men sånn er det nå bare. Tenke positivt på det, at det er fordi man har det bra!:)

Helt sykt jeg digger deg! :D du har den beste stilen ever og er sykt flink og flittig til å blogge! :) Du er forbildet mitt, helt klart!

kjempe fint:) liker stilen din veldig godt, men synes det ekstra fint når du ikke er så "voldsom". dagens var perfekt!!!!!!

Ååååå, du er så utrolig vakker Marthe! Alle antrekkene dine er HELT unike! Gleder meg alltid til å komme inn på bloggen din for innleggene dine er alltid så bra!

Utrolig fint anntrekk!

Skriv en ny kommentar