hits

Antrekk - 300113

Da var jeg klar for nok en fin dag på Vero Moda! Jonas skal feires i morgen. Han har allerede valgt seg ut en cupcakeoppskrift som jeg skal bake. Hihi! Åååh, som jeg gleder meg til å komme på FERIE! Vi skal kose oss helt farlig mye. Jeg har allerede forhånddskrevet utallige innlegg slik at jeg slipper å bruke timesvis på blogging hver dag, men det vil selvfølgelig bli oppdateringer fra Egypt også.
Topp fra Vero Moda, Belte og briller fra Gina Tricot, Bukse fra Bikbok, Sko fra Nelly

Tenk nå blir det snart en uke med shorts og kjoleantrekk! HYYYL!

44 kommentarer

så fint antrekk! :D

Herlig ! :-D

Utrolig flott farge på buksen!

Fint! Er så glad i røde bukser :) Høres veldig herlig ut med ferie, sol og varme! :D

Nydelig antrekk!!

Så kult antrekk, Marthe :)

En av dom finaste outfitserna du har haft! :) Tycker jag iallafall, superfint!

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Så nydelig du var i dag, Marthe. Kjempe flott var du :) Digget detaljene på tskjorten!

åh, så stilig! Personlig synes jeg at dette er noe av det fineste du har gått med!

du har en herlig stil :D

Nydelig topp!

Digger bloggen! denne sangen minner meg om deg :)

http://www.youtube.com/watch?v=TDPTneib7oY

Like flott som vanlig! :D Bare digger stilen din, elsker den! Og du kler rødt så utrolig godt. Toppen var kjempesøt :D Ha en fin dag på Vero Moda <3

nydelig, du stråler! Har et spørsmål:) Vi har skoleball snart, skal bruke en helt lang, lyseblå kjole. Tror du det passer med hvite ballerinasko til den? :)

ooh, for en stil på deg! digga virkelig dette her, fysøren å bra du kler deg :) du kler rødt bedre enn noen andre og den buksa der var utrolig fin på deg, wow. gleder meg så masse til innleggene fra egypt. dere er så heldige som skal ned i varmen - misunner dere virkelig men dette unner jeg dere. skjønneste paret og skjønneste bursdagsgaven noen sinne :D

Dette var skikkelig fint! Jeg har sagt det før men må si det igjen; du er veldig fin i rødt :)

Nydelig antrekk, nydelig blogg! Men du,jeg lurer på en ting: Hva slags planer har du for høsten. Du begynte jo på et studium i høst, har du fått noen nye ideer eller fremtidsplaner? Må dessuten bare si at du har en av de beste bloggene jeg har vært innom! Du oppdaterer ofte, og innleggene er av veldig god kvalitet. Det er tydelig at du legger mye flid ned i det, og stilen din er virkelig inspirerende. Stå på!!

Hilsen fast leser!

Nei nå Marthe har jeg lest bloggen din altfor lenge uten å legge igjen en eneste kommentar, så jaggu på tide at jeg gjør det :p virkelig elsker stilen din, likte virkelig dette antrekket! Gleder meg til å lese bloggen din hver dag om morgenen etter at jeg har kommet på jobb, haha, uansett, kos dere masse i Egypt, kan si jeg er passe missunnelig ;)

Kan du legge ut bilde av cupcakene når de er ferdige! Og legge ut oppskriften! :D Hils Jonas! ;b God tuuuuur!

Herregud!! Du har så fin stil! Må jo nesten lagre alle antrekksbildene dine på IPaden. Jeg blir så inspirert!!!! Nydelig topp! Befinner seg nok i klesskapet mitt om noen dager. Hehe!

du kler deg fint og blogger bra...men vil du være så snill og blogge litt om andre ting enn bare klærene dine ??

Kos deg masse i kveld med Jonas! Håper du hadde en fin vakt på jobben! :-)

kjempe fint!! en av mine favoritter på deg!!!!!!!

hvor lenge skal dere være i Egypt? kos dere masse!!!!!

sara: Tusen takk for det Sara. Herlig å høre :D Vi blir bare i en uke. Så er det tilbake til jobb :D Tusen takk! Ferien skal NYTES. Gleder meg max til å blogge fra varmere strøk igjen.

Ida: Åå <3 Så koselig :D Toppen er veldig ny, så vi har den enda inne på Vero Moda. Finnes også i grå med sorte steiner og diamanter :D

Ina: Oppskrift på fotball cupcakes kommer til uken! Hihi :D Jonas hilser tilbake her ved siden av meg. <3

Linn: Bedre sent enn aldri Linn! Hehe, tusen takk for en hyggelig kommentar. Må bli mange flere av disse :D Gleder meg SÅ til å oppdatere fra Egypt. Skal legge ut utallige fristende bilder av sjø, varme, strender og brune kropper. Hihi!

Charlotte: Tusen takk for det Charlotte. Superhyggelig å høre! :-) Planen er å studere til høsten, men hva vet jeg ikke. I det siste har jeg tenkt litt på fotograf, men jeg klarer liksom aldri å slå meg til ro med noe. En uke vil jeg det, og en annen uke vil jeg noe annet. Huff, det er så vanskelig å velge bare èn ting! Men noe skal det bli og det må være bestemt til april da søknadsfristen da går ut :-)

helene: Tuusen takk Helene! Skal friste deg med maaaange feriebilder den kommende uken :D Hehehe. Håper alt står bra til med deg Helene. Du er så flink til å legge igjen gode ord her i kommentarfeltene mine. <3 Tusen takk skal du ha!

Kristine: Vil du ikke gå i hæler da på ball da? :D Jeg ville gått for noen hæler, men hvis du foretrekket lave sko så kan du absolutt gå for noen hvite ballerinasko. Det er nok mer behagelig og hvit går som regel veldig fint sammen med lys blå :-) Kos deg på ball Kristine!

Karl Erik: Haha, ja det tviler jeg ikke på! :-)

Tusen tusen takk alle sammen! Glad for å høre at så mange likte antrekket! :-) Nå kan jeg bare ikke vente med å rive av langbuksene og erstatte dem med korte kjoler og shorts. For ikke å snakke om BIKINI!! :-D

Hvilken side bestiller du fra når du bestiller tur til Egypt? For alt jeg finner med det hotellet dere skal til nå er med kun hotellet, og man vil jo gjerne fly dit også :) Har vært i Egypt en gang før, men det fant vi ut i etterkant at var veldig overpriset..

Åå du har så fin klestil! heldig som skal til varmere strøk!

Nyyyyydelig antrekk! Du er så flink! Dette likte jeg veldig godt! :)

Så utrolig stilig!! Du er en nydelig jente, Marthe. :D

Kan du skrive noen treningstips angående lår og mage ?:)) du har så fine lår synst jeg

herligfred, dette var bare helt nydelig!

Karoline S: Å <3 Tusen takk!

Skriv en ny kommentar