hits

Antrekk - 280113

Wæææ! Hvorfor har ikke døgnet mer enn 24 timer? Jeg som sto opp så tidlig i dag for å rekke alt! Sånn kan det gå. Jeg har knipset på 700 bilder i dag jeg! Tenkte jeg skulle være flink blogger å forhåndsskrive en hel hau innlegg til jobb denne uken. -Men så glemte jeg helt at dere skulle oppdateres i dag også! Nå må jeg hive meg i bilen hvert øyeblikk, men jeg lover å oppdatere dere med en gang jeg er hjemme i kveld. I morgen tidlig skal jeg skrive en time for time "to do liste". Jeg tror det er den eneste måten jeg klarer å få gjort ting veldig effektivt på. Nå må vi ha et antrekk igjen her på bloggen. Det har ihvertfall jeg savnet i helgen! Jeg har fått på meg min nye Zara genser. Tok den like greit på feil vei jeg. Why not? 
Bukse fra New Yorker, Genesr fra Zara, Belte fra Gina Tricot, Sko fra Nelly, bh fra www.madlady.seVi skrives i kveld! Ønsker dere en flott start på den nye uken!

45 kommentarer

Kjempefint!! Gleder meg til innleggene fremover :D

Fine bilder og perfekt antrekk <3

gud å fint antrekk!! likte kjempegodt den naglebh`en, den gjorde virkelig antrekket helt stunning :) er faktisk litt sykt at en så liten ting kan få et helt antrekk piffa så opp! kos deg masse videre idag<3

åh likte antrekket! Men syns ikke du burde ta på så mye rouge eller makere brynene dine så mørke :O

Åh, for et fantastisk fint antrekk! Kos deg på jobb :-)

Digger det! Spesielt naglebh'en!

Men er enig med en kommentar litt over meg her, du burde ikke bruke så mye rouge og ha så markerte bryn. Du er jo så fin uansett! :-)

Å så utrulig stilig og nydelig antrekk :D

inspirasjon til tusen! Du er så flink:)

Utrolig stilig antrekk! :-D

Utrolig fint! Akkurat noe sånt jeg kunne gått med:D Har så lyst på naglebh!

Wow... SYKT KULT! Definitivt en av mine favoritter av antrekkene dine hittil i Januar! Du kler lyse farger veldig godt Marthe :-)

Åh, jeg elsket den genseren!

VANVITTIG KULT Marthe! :-D Wow!! Men den buksa har jeg sett etter hver gang jeg er på New Yorker, men finner den aldri. Lenge siden du kjøpte den? Og naglebhen din, fy søren og den er kul! Forrige antrekket du hadde den på var også veldig kult, men det i dag var helt INSANE kult! :-) Flinka!! Ha en strålende dag videre, klem <3

Syns du skal sminke deg akkurat slik du liker det ;) Veldig stilig outfit. Syns du er en veldig inspirerende jente :)

Den outfiten såg bare helt rar ut. Likte buksa, men toppen og bh/en ble bare merkelig, ser ut som du ikke har klart å kledd på deg skikkelig. Menmen, liker bloggen din :-)

Lenge siden du kjøpte genseren? :)

Stilig antrekk!

Hvilke bøker kjøpte du, ut i fra alle tipsene du fikk? :) Dødskult antrekk!

Guud, du er så fin! Elsker outfitet :)

så utrolig kult! jeg digger stilen din :D du skiller deg ut fra andre bloggere!

Du er så utrolig stilig! :D

Du skiller deg ut, du våger og tørr og ta litt i, som også kan gi inspirasjon til andre. Liker stilen din kjempe godt! :) gleder meg til videre innlegg ;D

utroli dumt spørsmål egentli, men bruker du string? :P hadde blitt glad for svar ;)

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Så utrolig stilig! Herlighet for et antrekk, og foran eller bak, antrekket ble råkult, Marthe! Og nagle bh`en passet skikkelig godt til antrekket, det var liksom den ene lille detaljen som gjorde antrekket helt! Nei, jeg blir helt i fra meg hver gang du viser outfit, for det er så lekkert. Og uansett hva du tar på den lille kroppen din, passer det helt ypperlig. Marthe mor, du er så flink! :)

Og jeg har hatt en helt fantastisk start på uken. Jeg har vært på jobb, også har jeg trent beinhardt. Nå er jeg helt gele i kroppen, men det er godt :) Ha en fin fin dag videre, Marthe :)

Åh, du er så fantastisk, helt rå! :D Du kler virkelig alt. Jeg trodde toppen skulle være sånn jeg, for alt går bra på deg, altså. Så flott er du :D Bare eeelsker skinnbuksa og BH-en! Har utrolig lyst på en studded BH for å ha under kule topper og gensre som deg her :D

Høres ut som du har en travel tid, det har jeg og! Jeg syns du gjør en utrolig god jobb med bloggingen, og du står på hele tiden for å skrive innlegg. Jeg hadde en rolig mandag jeg, hadde glattkjøring i stedet for skole, helt greit for en dag spør du meg, hihi :D

Wow! Dette antrekket var bare råstilig, og du kledde det utrolig godt! Elsket alt ved det! Du er en virkelig stor inspirasjon Marthe! :)

Åh, det var en herlig genser! Utrolig fin :) Håper du snart kan skrive hva du syns om Samsung Gs3. Du har en HERLIG blogg, og j skjønner virkelig ikke hvorfor du ikke ligger på toppen! Er det en som fortjener å være der, så er det deg!! :D

Veldig fint antrekk! :)

Elsker bhen! Vanskelig å kombinere den med noe, men du klarer alltid sånne ting så bra!

Kreativt!

WOW! Du ser så fantastisk ut! Og det antrekket var kjempetøft! :)

Døds fett, som alltid! Du må ha en super uke! Du er kjempe flink som bruker så god tid på bloggen din, og tar deg tid til å forhåndsskrive ordentlige innlegg! Keep up the good workk =)

Wow! Digger stilen din!

Tusen tusen takk alle sammen! :-)

Heftig antrekk :)

Digget antrekket! Så utrolig kult med den naglebhen! :D

Skriv en ny kommentar