hits

En first Price koffert..Goood morgen! Helgen er her, og jeg har stått opp superduper tidlig for å pakke kofferten klar før jobb. (Ja jeg pakker i en diger koffert). Man vet jo aldri hvor mye fint man finner på salg i hovedstaden! Kanskje jeg kommer hjem med syv par nye sko? Må jo sørge for å ha god plass til dem!

Meg og pakking.. Hvor er bestefar når jeg trenger han? Tipper han grøsser når han ser at jeg enda bruker Europris kofferten min som er blitt så hullete og overbelastet med kilo at den ikke engang triller. Det er ikke bare bare å være First price koffert når man blir matet med 40 kilo klær for så å bli dratt jorden rundt. Hjulene er så slitte at jeg i bunn og grunn bare går og sleper kofferten etter bakken. Der har dere meg i et nøtteskall. Hallo? Hvor kjedelig er det ikke å kjøpe ny koffert? Vel, kjedelig..DA var jeg klar for å dra - Rett etter jobb!
Reiseantrekket kommer litt senere..

43 kommentarer

god tur!!!!! <3 :)

Christine Hindenes

Christine Hindenes

Heheh! God tur :-)

Haha, så søtt! Jeg bruker også en enkel, billig koffert, som sikkert er derfra! Men hallo, det er jo bare til frakta da, hihi :D Håper som sagt du får tidenes beste Oslotur, og håper du har masse nytt å vise fram når du er tilbake :D <3

Kos deg! Det er kjempekaldt her :( Jobber i KK, rett ved Oslo S. Håper du ikke får kuldesjokk <3 Kofferten min er i leopard - sånt er nesten morsomt å investere i! Haha :D God tur!

Kjempe fiiin genser!! <3 Hvor har du kjøpt den og pris? :D

Masse god tur! :D kos deg masse!

Fine bilder, god tur! :)

kjedelig å bruke penger på koffert... er sånn man heller ønsker seg til jul :P bare 11 mnd igjen da... ;)

god tur!

Du må kjøpe en knæsj koffert, det er mye gøyere!! Knall rosa eller noe sånt! Men angående det med pakking, så er jeg helt enig med deg, mye lettere å pakke i en stor, da slipper du også å tenke på om du har plass eller ikke! 😃

Hei

Likte den blå genseren din med hvite stjerner, hvor har du kjøpt den?

Lenge siden :)

Sier det igjen: du er utrolig flink til å blogge!

Og når det gjelder koffert, så har jeg en anbefaling å komme meg: Samsonite sine kofferter! Absolutt koffert-verden sin Rolex. Kjøpte deres største i sommer, helt fantastisk, har ikke angret et sekund! Ligger på pris opp til 3700.

God tur og kos deg :)

God tur og kos deg masse :)

anbefaler virkelig samsonite sine kofferter ! ;)

jobber på en butikk hvor vi selger koffertene, og jeg kan love deg at det er det beste du får. 10 år's garanti, delelager (det er alltid delene på kofferten som blir ødelagt, og det kan du få fikset, selv etter garantien har gått ut) og garantien gjelder over hele verden. du som reiser litt, og det blir sikkert ikke mindre reising, så er dette supert for deg. trenger ikke den letteste og dyreste til 3599,-, men modellen som heter Aeris med fire hjul, til 1699,- eller 1799,-.

Hvor har du kjøpt genseren på bilde? :) kjempefin var den :))

God tur da :)

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Så skjønn du er :) Men det er jo aldri gøy å bruke penger på koffert, men når du reiser så "mye" så hadde det jo kanskje vært en ide å investere i en koffert :) Men du var helt nydelig på det nederste bildet, så jentete :)

Jeg har så "heldig" at jeg snylta til meg tre nye kofferter på EN ødelagt koffert ;) Tok med meg den ødelagte kofferten på tre forskjellige flyreiser, og klagde på at de hadde ødelagt hjulene hver gang. Sp fikk tre nye :'D Heldig!

Såå fine bilder! :)

ååh, vakre marthe så fin du var i genseren!

Er det lenge siden du har kjøpt den? I såfall hvor, finner den ingen steder.

Hvor har du kjøpt den genseren du har på deg i dette innlegget ? kjempe fin, leter etter en sånn :)

elsker den genseren, den er så fiin! jeg elsker selv å pakke og ser faktisk frem til det hver gang jeg skal ut å reise, men å pakke ut igjen er virkelig ikke noe for meg.. hater det mer enn alt og kofferten pleier som regel å stå upakket i minst en uke (++) etter, haha :) misunner deg kjempemye som skal til oslo i helga. er så mange brae shoppingbutikker der, ser for meg at du kommer til å finne mye fint der! kos deg kjempemasse der, det fortjener du virkelig ♥♥

Haha, skjønner veldig godt at det er kjedelig å kjøpe seg ny koffert ja! Håper du har kost deg på jobb og at du får en fin tur til Oslo :-)

Tror du virkelig at kofferten din er i merke First Price? Hahahaha.

HVOR ER GENSEREN FRA? DEN VAR SÅ FIN!!

Åå herregud så pen og naturlig du var på det bilde!! Hvorfor gjemme deg vekk i så mye sminke, når du kan se SÅNN ut! Det var helt breathtaking, så utrolig pen! Fineste looken du har hatt hittil, etter min mening

Jeg tok kofferten til pappa jeg, han trenger den ikke uansett ;)

De selger genseren på nelly og miinto, hvis det er den fra Wildfox da :)

Goood tur Marthe! Håper du får en super helg!

Firstprice koffert?:) vi på europris selger i allefall andre merker!

Så brun du er! Selvbruning? :)

Ina Larsen: Nei det er nok bare litt juks med solarium! :-)

Nina: Hehe, mente det ikke bokstavelig :-)

Karoline: Jeg har like mye sminke her som på alle andre bilder Karoline. :-)

Marlene HL: Den er fra www.sonextyear.com :-) Kjeempelekker!

anonym: Tror du virkelig at det finnes first price kofferter? Heheh.

Anette s: Den er fra www.sonextyear.com. Elsker den! :-)

Karoline: Genseren er fra www.sonextyear.com :-) Tror de skal ha den inne enda! Det er en wildfox genser <3

Therse: Den er fra www.sonextyear :-)

Sandra: Aha! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne kommentaren Sandra :-) Jeg behøver en ny koffert, men denne gangen tror jeg at jeg må gå for en med litt kvalitet. Men er disse til 1799kroner store? Jeg er ganske avhengig av at de er så store som nesten overhode mulig. Hehe så mye klær som jeg drasser på!

Birgitte og Renate: Genseren fra bildene over er fra www.sonextyear.com :-) Det er en fildfox genser. Kjempegod! <3

Hei. Er genseren i M eller L? superfin!

Kjøp deg en samsonite koffert i fresh farge, da blir det morro å handle koffert :D

Skriv en ny kommentar