hits

Inspirasjonskilder?Hver dag får jeg spørsmålet om hvor inspirasjonen min kommer fra. Mye får man selvfølgelig av å jobbe i klesbutikk. Man blir lett inspirert av å omgås klær flere timer om dagen, men det er ikke bare det som er med på å gi nye idèer! Noen ganger kommer det kunder inn som kler seg så bra at jeg nesten glemmer å gjøre jobben min bak kassa. Jeg må bare stå og glane på klærene og ta det inn! Haha, huff..

En annen faktor er selvfølgelig moteblogger. Min favoritt er en svensk blogg som overgår absolutt alle. Det er overhode ingen verken norske eller svenske bloggere som kan måle seg med Angelica Blick. For ei dame! Det er mange toppbloggere som kler seg pent, men hun her har forstått det. Hun går med en 149 kroners H&M genser som om den var verdt en halv million. Man merker at denne jenta legger sjelen sin i bloggingen. Hun oppdaterer daglig og poster kun kvalitetsinnlegg. Her har jeg vanvittig mye å lære!


Mangler dere inspirasjon så er dere bare nødt til å bla dere gjennom Angelicas kategorier. 
Bloggen finner dere HER

28 kommentarer

DU inspirerer meg, Marthe! :-)

Elsker Angelica sin blogg! Har lest den fast i 1 år nå!! Diggbar stil og jente :)

Hun er en utrolig stor inspirasjonskilde :D

Du er minst like bra. Hvis jeg måtte velge en inspirasjonskilde så er det deg!!

Angelica er helt amazing!!

Vel, min inspirasjon finner jeg hos deg! Du er som jeg har sagt flere ganger før, en utrolig stor inspirasjonskilde.. Og ikke bare når det gjelder klær :)

Hun virker utrolig flink, så jeg må nok innom å titte på hennes blogg også! Kjempefint å få vite din inspirasjonskilde, da! :D De runde brillene hennes var bare råstilige!

Håper du har hatt en fin dag! <3

Utrolig stilig :) Kommer helt klart til å bli en blogg jeg vil holde øynene åpne for :)

Sjekk ut min om du vil drømme deg bort i bilder ;)

Wow, hun derre hadde virkelig motesans! :) Takk for tipset!

På noen av bildene synes jeg nesten du lignet litt på henne :)

si meg, har toppbloggere i norge fått betalt for å skrive om henne, eller er hun virkelig SÅ fantastisk?? ikke lenge siden sophie skrev om henne skjønner du

http://sophieelise.blogg.no/1358782703_21012013.html

Helt enig med deg, men for meg er du en stor inspirasjonskilde!! Du er så flink til å sette sammen antrekk, lage interessante innlegg også virker du som en utrolig herlig jente :)

Hvor er skjørtet i headeren din fra? :)

Å, Angelica er fantastisk! Stilen hennes overgår virkelig alt :)

Leste bloggen hennes fast för, men jeg har sett meg litt smålei på moteblogger, og liker mer blogger som din som har alt; mote, mat, hverdags og tips :) Og jeg syns du kler deg strålende!!

hei, ser noen andre har spurt om det samme men kan du vær så snill å svare? :)

får du betalt for dette?

Nei, jeg synes ikke du har mye å lære. Det at du av og til har det litt travelt slik at du ikke får postet mere en 1 innlegg om dagen, viser bare at du har et liv utenom bloggen, at du prioriterer andre ting også.

Jeg elsker bloggen din slik den er Marthe, håper du ikke forandrer den eller deg.

Jeg kan med hånda på hjerte si at det er din blogg som er min favoritt nettop fordi du er den du er!

#Det øyeblikket når man ikke forstår svensk.

Ah, så mye stilig - skjønner at hun er en inspirasjonskilde!

Oi, denne bloggen har jeg ikke hørt om før! Måtte selvfølgelig innom med det samme =)

♥ Lizbethosnes.com - Gravid og lykkelig!

elsker angelica blick sin klesstil, den er så utrolig fin og unik :) men helt ærlig så slår den virkelig ikke din stil, for din stil er faktisk bedre enn hennes. er ikke meninga å snakke dårlig om henne, men du kler deg også virkelig helt utrolig bra. det skal du vite! er nok mange som ser opp til deg og du er nok moteikonet for mange - hvertfall for meg

Åh, digger den dama! Har lest bloggen hennes i en ganske lang stund og elsker alle antrekkene hennes. Mye inspirasjon å hente derifra ja! :-)

ano: Om jeg får betalt for å blogge eller for å skrive dette innlegget? :-) Jeg får betalt for å blogge ja, men ikke for å skrive om Angelica Blick :-)

Lina: Å <3 Tusen takk for det Lina. Dette var hyggelig å høre :D Skjørtet fra headeren er faktisk en kjole fra Bikbok som jeg klippet til et skjørt :D Kjolen satt ikke så fint på men jeg likte den veldig godt som kjørt. :D

Anonym: Hun er nok bare fantastisk anonym! :-)

Frida Bringslimark: Å <3 Tusen tusen takk for en kjempekommentar Frida :D Jeg tror vi er ganske like på smak meg og deg. :-) Du må ha en kjempefin onsdag du også Frida!

Herlig, skal sjekke det ut!

Jeg ELSKER henne, eller rettere sakt stilen hennes! Den er rett og slett uslåelig.

Duuu er jo sykt bedre enn inspirasjonene dine!!

Skriv en ny kommentar