hits

Selger mitt Canon utstyrGod morgen! Huff, det var virkelig ikke meningen å glemme dere helt bort i går. Tiden løp fra meg og plutselig måtte jeg bare hive meg i bilen for å kjøre på jobb. Dermed fikk jeg ikke oppdatert dere noe mer! Jeg drar på jobb igjen om to timer, men jeg slutter litt tidligere så da håper jeg på å få oppdatert dere i kveld igjen. Jeg hadde ikke krefter til å sitte oppe og forhåndsskrive på innlegg i natt. 

Først og fremst har jeg lyst til å legge mitt Canon utstyr ut for salg i dag! Jeg bestemte meg i fjor for å beholde det selv om jeg kjøpte meg nytt utstyr i Nikon, men ettersom det bare blir liggende ubrukt i skuffen, må jeg bare få solgt det. Kamera kjøpte jeg i Mexico til 5500 kroner. Jeg ble rundlurt ettersom det i Norge bare er verdt 2800 kroner. Kamera er Canon 1100D og fungerer akkurat som det skal! Dette kan dere også filme med. Portrettlinsen min velger jeg å selge sammen med kamera. Linsen er en 50 mm 1,8 og er fungerer også akkurat som den skal! Alt selges for til sammen 3200 kroner. Send meg en mail om du er interessert! Mailene vil bli besvart i kveld ettersom jeg drar på jobb.Noen bilder tatt med Canon portrettlinsen..

  
 

Send meg en mail på martheborge@hotmail.no om du er interessert!
Dere fra Sørlandet vil bli førsteprioritert om jeg slipper å sende.

16 kommentarer

så utrolig fine bilder!! håper du får solgt det, har et selv og er superfornøyd :-)

Selger du begge sammen, eller kan man bare kjøpe objektivet for seg selv?:)

Har så utrolig lyst på det!♥

Kan man kjøpe kameraet og ikke objektivet?:)

Sifre@live.no

Kan man bare kjøpe linsen?:)

Er veldig interessert i objektivet, men kamera har jeg allerede! :)

Åh herregud jeg sender deg mail jeg!

Har kameraet, men skulle gjerne hatt objektivet ditt! ååh, ønsker meg det fælt...

Håper du får solgt det :) Kjedelig at du ga så mye for det i Mexico, når det ikke var verdt på langt nær så mye i Norge..

Håper du får solgt det :)

så fint gjort av deg, håper virkelig du får solgt det :) om jeg hadde vært kamerainterresert så hadde jeg sikkert kjøpt det med en gang, men jeg tar aldri bilder. men med alle leserene dine så er det nok en eller annen som vil ha det :)

Skal innrømme at jeg mildt sagt er utrolig sjalu på skosamlingen din. Spesielt parene du har tatt bilde av til dette innlegget. Haha!

åh,har lenge tenkt på å kjøpe bare 50mm linsen!

ps, jeg digger de skoene på bildet!

Jeg er veldig interessert i objektivet. Har kameraet allerede. :-)

Ha en fin kveld!

Så fine bilder det tar da! Håper du får solgt det :-)

VEEEEEEEEEEEEEELDIG INTRESSERT I 50MM BARE! :-D

Skriv en ny kommentar