Mitt 2012 – Del 1

God kveld! Her kommer et innlegg skrevet både for min egen del, og for mine nye lesere! Dere som ikke har lest bloggen min før den siste tiden har jo ikke fått med dere hva som er blitt gjort og skrevet om fra tidligere i år. Her får dere et oppsummeringsinnlegg med første del av mitt 2012. Det har tatt meg sikkert fire timer å bla gjennom 5000 bilder, sortere og oppsummere. Hoho, så nå håper jeg dere liker det!

JANUAR – FEBRUAR
Annika og jeg dro på jentetur til Hurghada. Bodde i en suite på et pent fem stjerners hotell og koste oss som bare FY. Snakk om å nyte livet! På samme hotell hadde også fire andre herlige jenter booket rom og disse gjorde ferien hvis mulig, enda bedre! Herligfred så mye latter det ble denne uken. For en gjeng!


MARS
Jeg fikk oppfylt en av mine største reisedrømmer, og dro til Mexico! På nok et fem stjerners hotell. Aldri sett maken. Rommet var dobbelt så stort som leiligheten vår med jaccuzi, to dobbeltsenger og det hele. Jeg har aldri blitt så brun samtidig som jeg fikk opplevd så vanvittig mye. Jeg fikk snorkle med hai, svømme med delfiner, rokker, og gigantiske skilpadder midt i havet. For noen opplevelser! Mexico er magisk kan jeg fortelle dere. Aboslutt et sted jeg skal tilbake til! Kanskje i 2013?




APRIL
Fra varmen til kulda! Jeg dro på hyttetur med familien Norheim. Måtte jo smake litt på snøen før den forsvant. En god familiehyttetur er terapi både for kropp og sjel. Det ble turer på ski, til fots, kortspill, masse god mat og et uforglemmelig besøk på Langedrag. Slike turer er gull verdt.


MAI 
Jonas og jeg ble samboere! Vi fant endelig den perfekte leiligheten og startet innflytningen bare dager etter at leiligheten var vår. Mai måned kommer jeg aldri til å glemme. For en fin tid. Jonas og jeg bodde på Ikea og kjærligheten blomstret som aldri før. Denne måneden fikk vi også en forsmak på sommeren. Plutselig fikk vi uker med 20 varmegrader og vanvittig milde sommerkvelder. Dette gav både Jonas og meg en enorm energi. Etter timesvis med innflytning dro vi på joggeturer nærmest hver eneste kveld. Rakk vi det ikke om kvelden så tok vi morgenturer og ble kjent med vårt nye nabolag! Det var tider det.

 
 

 

JUNI
Annika og jeg dro på vår andre sydenferie! Denne gang til Palmanova i Spania. Ikke en like eksklusiv ferie, men vi klarte selvfølgelig å kose oss også på et mindre pent hotell! Her ble det masse soling, bading, shopping og festing. Mihi! Annika og jeg har jammen skaffet oss maange gode minner sammen.

 

 
 

Litt av et halvår eller hva?
Fortsettelsen følger…

43 kommentarer

Siste innlegg