En bh dyppet i gullSa jeg ikke at jeg ville ha dem i alle mulige varianter? Sikle, sikle.. Nå er jeg stolt eier av både gull og sølv bher. Elsker spesielt den på bildene under her som har gulldetaljer over hele seg. Da blir mulighetene med en gang enda større! Da jeg viste bilde av skoene fra www.missme.se i går var det en leser som så spurte om ikke jeg kunne komme med en rabattkode i samarbeid med missme. Det har jeg fått!

Skriver dere inn koden MB15 så får dere nå 15% rabatt på alt dere handler. Har dere lenge siklet etter disse bhene til 299 kroner så slå til nå og få 15 % rabatt. Kanskje noen av dere også fikk lyst på skoene?Rabattkode MB15 dere!
Bhene finner dere HER

                 Mine bher er sponset

24

ojoj, nice :p haha

hvordan finner man ut bh-størrelsen?

wow, noe så nydelig. synes sølv var dødskul, men gull er minst like kul!! må skaffe meg disse bh`ene, fresher opp hvilket som helst antrekk :)

AWSOME!

Stilige:)

var så kult :D

Så utrolig stilige! Har så veldig lyst på en i sølv eller gull :-D

Hvordan er det med bh str???

utrolig stilige :D

woow!

Hei! lurte på en ting, bestilte den høvelen du snakket om. fikk med meg at vi må si ifra til dem om vi vil stoppe og "abbonere" på dem. men finner ikke ut av hvordan jeg skal kontakte dem, har du noe mailadresse, eller må man bare ringe kundeservice ?

hvordan er de egentlig å ha på? er det som en vanlig bh, eller stikker den enkelte steder? :)

Frida Wirum

Hvilken størrelse har du i vanlig BH og hvilken har du i den gull-bhen? :)

Marthe K. Halvorsen

Å haha. Jeg ventet nemlig på at du skulle få fler! Og jammen kom de! Men har du slettet antrekket fra i går? Eller har jeg drømt?

Kult :)

Håper du snart kan svare hvem str 36B tilsvarer??? :)

Er det noe frakt, toll osv? Isåfall hvor mye?:-)

Pia: Nettsiden er svensk så det kan hende at du må betale toll for pakken. Den vil isåfall komme på rundt hundrelappen. Men av og til slipper man unna :-) Frakt er vel mellom 30 og 50 kroner tipper jeg. Det er det det pleier å være :)

anonym: Jeg har størrelsen 36 b, men den er for liten for meg. Jeg tipper dette er som 70b i vanlig bh størrelse. Jeg bruker 70 D så det er klart den ikke passer, men jeg får det nok til å fungere likevel. De var tomme for de to største størrelsene så da får jeg leve med litt små bher :D

Marthe K: Ja jeg klarte ikke å se på det mer. Det var så stusselig! Hehe. Antrekket var greit, men bildene var så dårlige at jeg bare måtte få det vekk :D

Frida Wirum: Jeg har 70D og DD i vanlige bher, men i alle disse har jeg 36b som jeg tipper tilsvarer 70b. Den er med andre ord for liten for meg, men det gjør ingenting. :-) De største størrelsene ville nok blitt for store rundt magen igjen.

Ida: De er herlige! Stoffet er nesten som i en badedrakt. En blanding av treningstights og bikinistoff :D Hehe, helt herlig å ha på seg.

Anna isabella: Hei! Her er kundeservice siden deres: http://www.kontura.no/kundeservice/ Du kan velge mellom å sende dem en mail eller å ringe nummeret som står der :-) Men du behøver ikke å stresse. Medlemskapet behøver ikke å meldes av før to uker etter at pakken er mottatt. Men for å være på den sikre siden så er det jo bare å gjøre det med en gang :-)

Hvor lenge varer rabattkoden?

Det går ikke ann å bestille:/ Når jeg trykker på str til varen på nettsiden dems, så forsvinner den "Legg i varukorg" :-/

Så utrolige fine! :-)

ÅÅåh jeg vil sååå gjerne ha!!

hvorfor går det ikke ann å trykke på "HER" har sykt lyst på!<3

vil tipse deg om enda flere slike bh'er http://shop.textalk.se/no/artgrp.php?id=17246&grp=1291257

Skriv en ny kommentar