hits

Daniel WellingtonI Sverige er dette alle mannfolks drømmeklokke, og nå er den i ferd med å bli svært populær både for kvinner og menn i Norge også. Da jeg viste denne klokken til Jonas og spurte om han kunne tenke seg en slik, ble han HELT på styr. Han maste deretter om klokken hver eneste dag fra jeg fikk den tilsendt til den kom i posten. Herlighet. Jeg har aldri sett maken til takknemlig kjæreste da han så den i virkeligheten. Det var tydelig noe som falt i smak! Daniel Wellington klokkene finnes i flere varianter, men både Jonas og jeg likte best denne i brun og gull til 1495 kroner.  

 

Ønsker du en Daniel Wellington klokke selv eller synes du kjæresten bør ha en?
Oppgi rabattkode marthe når du handler, så vil du få 15% på kjøpet!Herreklokkene finner dere HER. Dameklokkene HER

                      Annonse

26 kommentarer

Utrolig kule klokker! Ønsker meg en slik jeg også!

Stilig den var! Skulle ønske kjæresten kunne brukt sånne klokker også..

Har du også, Marthe? Du er verdens beste blogger, elsker bloggen din. Stå på videre, du har en unik stil, og jeg bare elsker den.

Så snill du er mot kjærsten din;) den var dødskul, han var den svært kledlig;)

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Oh my! Denne klokken vil jeg også gi samboern min. Han fortjener det virkelig! Den var kjempe flott!

Marte? Jeg og mamma vi leter etter en billig ferie, som vi to kan dra på. Vi har ikke mye penger å reise for, grunnet tidligere ferier, men NOVA APPARTMENTS og reiseguide innlegget ditt så veldig bra ut! Jeg lurer på noe!!!

Kan du sende link til den nettsiden du fant ferien, akkurat det hotellet! Også er det med All Inclusive? Klem, VELDIG viktig håper du svarer på dette fortest mulig. Klem!

Kjempefin klokke! Skulle kapra en sann til kjæresten eg og:-)

Sånn klokke vil jeg kjøpe til kjæresten min. Hvor lenge varer den rabattkoden din? Jeg får lønn om 1 uke, da vil jeg kjøpe :D

åå, for et skjønt kjærestepar! heldig som fikk klokken hvertfall, de er dødsfine. elsker å se når gutter kan kle seg bra!! :)

anonym: Jeg tror den varer ut en måned fra i dag :-) Så bra! Da blir han nok kjempeglad. <3

Anonym: Vi fant reisen vår på www.startour.no. Her er direktelink til hotellet vårt: http://www.startour.no/feriereiser/spania/mallorca/palma-nova/leiligheter-nova/?season=sommer-2012 Det koster 3598kr per person :-)

Rebekka: Tuusen takk søte deg! <3 Om jeg også har klokken? Nei, desverre men jeg vurderer å skaffe meg en selv også :-)

Tusen takk alle sammen! <3

De klokkene er bare helt nydelig!!

De klokkene er så utrolig fine!

den var utrolig stilig!

Hei Marthe!

Er det noe triks for å få endret valuta når man skal bestille klokken?

Den kommer opp som NOK i "kassen" , men når jeg skal bekrefte bestillingen har den endret til SEK og vil ikke endre seg tilbake :)

Super inspirerende blogg og kjæreste par forresten! :D

Jeg bestilte just denne til min kjære gutt, vi har 2 år sammen neste uke, så det blir gaven fra meg! Tusen takk for tips!! Jeg viste han bare klokka og spurte om ikke den var fin, og han syntes den var superfin men alt for dyr! Så det hjalp godt med rabattkode fra deg og så fortjener han den jo så absolutt!! Men hvor lang er leveransetiden? Får jeg den til neste uke eller? :-)

Lurer på det samme som stine jeg, hvor lang leveransetiden er :) ? har bestilt den til min kjære også!

Så utrolig fin klokke! :-)

Er denne fin til jenter også? :)

Jeg har tenkt til å bestille derfra, og bestiller Klokken med en tøyreim og en skinn reim + FRAKT. 959,20kr +316kr+40kr =1315,20. Blir det da de 1315,20 kr + moms? når man skal betale når den har ankommet?

Silje: Det kan godt stemme! :-) Er toll regnet inni dette regnestykke? Jeg vet nemlig ikke helt om det blir toll på Daniel Wellington klokkene. Hvis ikke du betaler med visa når du bestiller så får du nok en faktura med i pakken som kan betaler innen en uke etter at pakken er ankommet foreksempel :-)

Skriv en ny kommentar