hits

Sun is back!For en herlig dag det har vært. Solen har bestemt seg for å dukke opp igjen og det ser ut til at den blir i ihvertfall noen dager! Det ville passet meg ypperlig ettersom jeg drar til Afrika om bare en uke! I Sør Afrika er det faktisk ikke så fryktelig varmt på denne tiden, så da ser jeg helst at det er ufyselig kaldt i Norge mens jeg er borte! Hehe. Dagen i dag har gått til alt jeg liker aller best. Jeg har fått besøk av bestis Kristine som fikk servert vårruller før vi dro til fiskebrygga i Kristiansand og spiste enda litt mer! -Og nå holder Jonas på å lage pizzadeig til oss, så mer mat er like rundt hjørnet! JUM JUM..  


Gullet!Har flere fått finvær denne tirsdagen?

28 kommentarer

Hørtes utrolig koseligt ut! Du er så fin Marthe!:-)

Fint å høre at "sun is back" for deg! Jeg bor i California nå, men jeg husker den typiske norsk været ;) hehehe

Fint antrekk! Nei jeg har nok ikke sett så mye av solen i dag ettersom hele dagen har gått til reising. Dro hjem fra treningsleir i dag ;D

For en nydelig kjole! :)

Fint antrekk, du kler røde lepper virkelig godt.

Men heyheyhey, kan du spørre Kristine hvor den dongerijakka er fra? Herregud, falt pladask for den!! Og skoa hennes!

Så koselig da! Fine bilder :-)

Det har vert litt av og på egentlig, men det var ikke så varmt i dag. Men en ting lurer jeg på, hvordan klarer du å gå på så høye sko? Prøvde noen Jeffery Campell sko på DNA her forleden og de var fryktelig høye .. skjønner ikke hvordan du får det til jeg Marthe!

Kos deg ! Elsker antrekkene dine og bloggen :D

Love: Jeffrey Campbell skoene er jo superbehagelige :D Hehe! Det er nok en vanesak, men jeffrey skoene er kjent for å være veldig gode og stødige med den tykke hælen og sålen. :-)

Du passer i leppestift du. Du må bare bli vandt med det selv! Jeg syns du ser kjempenydelig ut i det i hvert fall :)

Elsker bloggen. Har du noen forslag til filmer? Helst litt fort... Trenger litt hjelp. :D

Hva skal du i Sør-Afrika og hvor? Og hvordan har du råd til å reise så mye og ofte ++ kjøpe så mye klær når du i tillegg har en leilighet om du/dere må betale for? Syntes du kjøper noe hver eneste dag jeg, men du skal ha det at du har en veldig fin stil! :-)

SYYKT fin kjole! Kos deg i solen, her i hamar har det faktisk kommet noen regndråper idag :-(

Mia: Jonas og jeg skal på Safari :D Hehe, jeg tjener en god del på denne bloggen og har ikke noe store utgifter. Leiligheten er kjempebillig både på leien og strøm, så det går fint. :-)

Julie: Under kategori "marthe tipser" finner du et innlegg hvor jeg tipser om noen favorittfilmer i de ulike sjangrene :-) Anbefaler deg å ta en titt på dette! <3

ha en flott kveld!

det var bra på starten av dagen, men så begynte det å regne sikkerlig : (

Det er vinter i Afrika nå, kaldt på kveldene!

gosh, nydelig! elsker veska di :) håper smeigeværet fortsetter her på sørlandet, er så deilig å chille på stranda!

Så pen du er! :)

Jeg er i Kristiansand på ferie til i morgen :)

Kjempe vær <3

Jeg skal også til sør-afrika. Men ikke før neste sommer da, da skal jeg reise ned på VM med danselaget jeg går på! Jeg gleder meg så utrolig masse til alt jeg kommer til å oppleve. Dansere fra hele verden, og ikke minst hvordan de lever der nede, miljøet og ikke minst maten. Jeg er bare så spent!

sv: takk for kommentaren på bloggen min, satt stor pris på den! Selvom jeg ikke heter Ingvild da. hehe!

Du er sååå pen! Og har utrolig bra stil :)

Du burde bruke lebestift oftere! :D

Det blir sikkert spennende.. Jeg har bodd i Sør-Afrika selv og det er utrolig der, så tror nok dere kommer til å få en fantastisk tur! :-D

Her hadde du syyyyyyykt pene øyne Marthe!!!!

Skriv en ny kommentar