hits

Da drar vi ut!

Da drar jentene ut for å teste utelivet! Og ja, vi skal være superforsiktige. Vi gikk edrue gjennom "barstreet" i går kveld. En søndags kveld... Og det var ikke måte på med mennesker! Jeg lurer på hvor alle disse folkene er på dagtid. På stranden er det liksom bare familier og eldre, toppløse damer. Kanskje ungdommene ligger og sover dagen lang? Ikke vet jeg. -Men vi skal ihvertfall passe godt på oss selv. Jeg er glad jeg ikke reiste hit da jeg var 18 og uansvarlig.

  

50 kommentarer

Du er alltid like pent kledd du, Marthe :)!

Kos dere og digger stilen din :)

Er det aldri noen dager du slenger på deg en stor joggebukse og en hettegenser og ikke gjør noe med håret?:) du er alltid fint kledd!

kos dere masse.

Hvor er toppen din fra? utrolig fin! <3

du er så utrolig nydelig!! kos dere masse videre :)

Du var flott i kveld :) Vær forsiktige :)

Så brun du har blitt! Kos dere masse :-)

Toppen hennes er fra Zara :)

Fin du er! Kos dere :D

Du er utrolig vakker! Å du har en utrolig bra kles stil som er en stor insprasjon for meg, og ikke minst et forbilde :) tusentakk for at du blogger Marthe, det betyr så mye for meg at noen kan fylle meg med så mye insprasjon og glede. Du er så bra du, Marthe ♥

helt nydelig outfit Marthe. jeg rett og slett elsker klesstilen din, for den kler deg så utrolig bra! dere får kose dere kjempe masse, å ta masse bilder :D

Så bra dere skal være forsiktige! Kos dere masse og jeg elsket antrekket ditt for kvelden! :-)

Nydelig topp! Kos dere masse i kveld :)

Nydelig! :D Jeg elsker den typen topper!

Kos dere masse!

Ha en koselig kveld!

ååå, så fint antrekk!

Hvor er shortsen fra? Den er kjempe fin :-)

Pene deg! :) Ha en fin kveld, ta vare på deg selv!

Digger stilen din!!

Har tenkt å bestille sko fra monella, og lurte på om du synes de sitter godt på foten og om de er behagelige å gå i? Merker du stor forskjell på disse og ekte Campbells? Setter stor pris på at du svarer! :)

Så nydelig du var! Dere må være forsiktige <3

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Åh så fin topp! Så søt:) og som vanlig er du jo så pen og flott :) kos dere!

så fin topp!!

kos dere :D

Hei, kunne du skrevet et innlegg om hvordan det er der nede? Spesielt utelivet og om du følte deg redd osv? Vi er tre jenter som skal i samme område som deg og vi er 17 år! Er litt nervøs for ekle gutter og voldtekt osv..

Kjempe fint antrekk! Du ser så bra ut i alt :)

På disse bildene, har du brukt den krølltangen du snakket om for noen innlegg siden? De var fine, og vurderer å kjøpe den krølltangen selv. Kos deg videre på ferie, vakre jente :)

Kjempe fine bilder,håper du koser deg masse!

Jeg lurer på en ting,pleier du og dra på ferie med typen ? :))

Dere er kjempe søte sammen! :-)

dere er i magaluf, sant? isåfall, jeg skal dit i sommer "18 og uansvarlig" hehe. men har fått streng beskjed av flere om å IKKE dra ut på søndager, det er da lokalbefolkningen er ute, av en eller annen grunn.

Det er to strender i Palma nova/magaluf. En med så og si bare familier og eldre mennesker. Og en som ligger rett ved grabbarne grus og bargaten og alt det, hvor det nesten bare er ungdommer:p Kanskje dere er på feil strand hvis dere bare opplever familier på den stranden dere er på, var i magaluf ifjor og det kryr av ungdommer på stranden:) hehe

Du er så nydelig, Marthe!

Du er kjempefin! Også ser jeg du allerede har fått litt farge!! :D Kos dere videre!

Elsker håret og stilen din!

Er ikke noe stor fan av lange kjoler, men da jeg så deg på det forrige bilde med den lange kjolen ble jeg virkelig sjokkert, for du passet virkelig med lang kjole! :)

Du e på feil strand. I Magalluf liggar det 3 strendar på rad, og alle de har masse ungdom.

Takk for tips dere som tipset om strender hvor det var flere på vår alder. Hehe, det er tydelig at vi har kommet til helt feil strand ihvertfall :-)

Ida Therese: Å så hyggelig å høre da! :-D Jeg var litt redd jeg skulle drukne i den lange kjolen, spesielt uten høye hæler, men det gikk visst fint. Selv med mine små ben :D

oda: Hei! Hehe, ja vi er i palmanova som er et lite stykke gåing fra den store bargaten. Vi fikk testet utelivet litt i går, og hadde ingen problemer med å holde guttene unna for å si det slik. Så lenge du følger med på bartenderen når han lager drinkene og holder øye med drinken din hele tiden så er det ingen fare for å bli neddopet eller den slags. Guttene her er litt pågående, men de tar nei for et nei og respekterer oss mye mer enn i Egypt eller Tyrkia foreksempel. Vil du ikke bli med inn på en bar så løfter de deg ikke opp og TAR deg med inn. Det har vi opplevd andre steder. Hehe. Så ingen grunn til panikk. Du må bare passe godt på deg selv, ikke drikke alt for mye og vise hva du vil :-)

Kristine: Vi drar til Sør Afrika om to uker :D

Helene: Ja det har jeg :-) Brukte litt lengre tid i dag så de ble litt tydeligere enn tidligere. Jeg er kjempeglad i den :-)

Cecilie: Jeg skal skrive et innlegg om det hvor jeg forteller litt om hva vi opplevde ihvertfall :-) I mellomtiden kan du jo lese det jeg svarte til oda over her <3

Martha: De er veldig gode å ha på og ser kjempefine ut. Hvor ulike de er de ekte campbell skoene kommer ann på hvilken modell du ønsker, men på foten ser de prikk like ut. :-)

Isabel: Den er fra Bikbok :-)

Kamilla<3: Tuusen tusen takk for det Kamilla. For en hyggelig kommentar! <3 Slikt er så motiverende :-)

Tusen takk alle sammen. Jeg vet at ikke antrekksbildene ble all verdens i går, men jeg skal prøve å få til noe bedre i dag! :-) Det lover jeg. <3

Bra at du er ansvarlig Marthe og passer godt på deg selv! Du er et flott forbilde :D

Du er så utrolig pen Marthe :) Elsker stilen din, håret ditt og ansiktet ditt.. misunnelig!

Hei! Jeg har skjønt at det er mye billigere der enn her hjemme i Norge, men hva koster en middag ute ca? og en drink? når dere tok taxi til palma, hvor mye betalte dere? skal dit i slutten av sommerferien, og ble bråbestemt, så budsjettet er ikke så veldig høyt. derfor hadde det vært fint å vite sånn ca hva jeg må klare å spare opp:-)

Hvor i huleste er skoa fra???!?!?! så utrolig fine!

Hei, er i Magaluf nå jeg også med noen venninner, og det er jo kjempe gøy på byen, men veldig slitsomt. Alle er på partystranden om dagen, den faktisk ganske mye finere enn den vanlige familie stranden. Har vært på familie stranden hver dag selv, men den andre er faktisk mye finere, den er i bar gata rett bak glade viking :) kos dere masse :D

Cecilie: Åja! Vi satt jo på den glade viking i hele går kveld :D haha! Da skal vi nok finne frem :-) Kanskje vi ses da <3 Hvis ikke, koos dere masse dere også!

Kristin: De er fra Nelly :) Takk!

hvor er toppen fra?? sykt fin :-)

Kan du vise i et innlegg hvordan sminke du bruker til huden. Utrolig fint sminka! :)

har alltid hatt lyst å reise ned til syden når jeg blir atten med noen veninner men kanskje jeg skal tenke to ganger om det.. hørt om masse voldtekter og slikt der nede, og er skummelt hvis du er liten og hjelpesløs :) bra dere tar vare på hverandre!

Første antrekket som jeg virkelig DIGGGGGGGGGER, Marthe! :)

- Fortsett sånn! Du er super søt <3

Kos dere masse, jeg skal snart reise til varmere strøk jeg også så jeg gleder meg ! Utrolig fint det du har på deg, men du er jo alltid fin! Klem

Skriv en ny kommentar