hits

Antrekk - 17.06.12

Det ble noe enkelt i dag! >Annika< og jeg skal bare ut og titte litt rundt i byen. Se hva Palmanova har å by på av restauranter og nærbutikker! Håper dere har hatt en strålende helg, og nyter søndagskvelden til det fulle.
Pumps fra Bershka

 


Shorts fra Gina Tricot
Skjorte fra Pull and Bear
Belte fra Bikbok

57 kommentarer

du er kjempe pen :) ha en fantastisk kveld videre :)

For et nydelig antrekk! :-)

Hvor mye veier du?

Nyydelig! <3 Hvilken størrelse har du i shortsen fra Gina?

Du ser fantastisk ut som alltid, Marthe :D

har den shortsen:-) ♥ hihi

Så du slettet innlegget mitt angående Jonas på "alf og verner" i Stavanger. om du vil kan jeg godt skrive privat mail til deg om det jeg så? gi meg i isåfall et lite hint. (jeg syns du har en kjempe flott blogg, og er fast leser! )

Kjempe fint:-) du kler jo ALT!

Kjempe fin som vanlig Marthe ! Har shortsen selv, elsker den ! Dessverre er den litt stor til meg og de selger den ikke i hvit lenger i nærheten av meg :(

Så fint antrekk :))

Jeg er også i Mallorca, men er i Magaluf da :D

Nydelig antrekk - som alltid :)

kjempefint :D digger stilen din!

Heels i hverdagen = <3

Kjempefint antrekk! Elsker shortsen :D

Rett å slett NYDELIG!! :D <3

Wææ, jeg står i kassa på Statoil på en gudsforlatt plass, og tror du ikke Jonas kommer inn? Hva i alle dagen gjorde han der? Haha, det var litt merkelig. Jeg tenkte at jeg ikke måtte glo så mye, for da fikk han mistanke om at jeg kjente han igjen. Haha!

Du er rett og slett utrolig skjønn, Marthe! Du virker som et utrolig godt menneske. Håper du har det like bra som det ser ut som, det fortjener du :) Kos deg masse på ferie. Denne gangen kommer du jo hjem til din egen leilighet med Jonas i! Håper det går bra med dere også, fordi dere må være et av de skjønneste parene jeg vet om!

Marthe!! Du er så nydelig du! Jeg leser bloggen din HVER eneste dag! Du gir så mye inspirasjon og du er alltid så sykt positiv! Du er så utrolig søt også sinnsykt fin og har så mye flotte klær! Du er definitivt en av mine forbilder <3 bloggen din fortjener å ligge øverst. DU blogger mer enn alle de som ligger over deg og fortjener første plassen så utrolig mye! Tusen takk for at du gidder og blogge og gidder å jobbe med det! Det som også er helt sinnsykt unikt med det er at faktisk svarer oss lesere tilbake, ingen av de andre bloggerne gjør det! Du er helt utrolig! Stå på vidre! Du mister aldri meg som leser hvertfall! Du er bare best :):):)

Du har altså så nydelige ben! Jeg er sååå misunnelig!!! Og for en farge! :D

Utrolig stilig antrekk! ;D Kos dere Masse videre! :-)

Søtt og enkelt antrekk :)

Så din du var! Kos dere masse da :-D

therese: Åå <3 Tusen tusen takk for en suuperhyggelig kommentar. Kjempeoppmuntrende med slike tilbakemeldinger en gang i blant :D Takk skal du ha Therese!

Irmelin: <3 Tusen takk! Kjempehyggelig å høre :-) Det går baare bra med Jonas og meg. Vi storkoser oss i den lille nye leiligheten :D Hehe! Skrev et innlegg om det som ble postet nå faktisk :D

anonym: Haha! :D Han var nok på vei hjem fra Stavanger. Han var i Stavanger i helgen ser du :-)

Kamilla<3: Tusen takk. Å det er kjedelig da :/ Jeg prøvde ikke shortsen jeg heller før jeg kjøpte den, men på meg var den faktisk litt liten. :-)

anonym: Tusen takk <3 Nei, det går bra. Jeg stoler på at han ikke har gjort noe jeg ville misslikt :-) Danse skal han få lov til! Hehe.

Lilly: Jeg har den i 34 :-)

Mathilde: Jeg veier 50 kilo ca :-)

Tusen tusen takk alle sammen! <3

Hei!:-)

Hvordan redigerer du bildene dine? Og hvor har du kjøpt skoene dine? :-)

hvordan objektiv bruker du?:)

du har vært der 2 dager og er så brun? lurer på hva de neste dagene vil bringe :) forresten så ser du helt strålende ut!!

Hvor kommer iphone-veska som du lodder ut fra? :-)

Skikkelig good feeling stemning på disse bildene, elsker sydenlyset, og du ser fantastisk ut:D Ser så naturlig ut selvom du poser, haha:)

Helene: Jeg husker faktisk ikke! Hehe. Hat hatt den i hus så lenge :-)

helene: Hehe, jeg tror jeg er brunere i virkeligheten enn på disse bildene. Ble så skuffet da jeg så hvor mye blekere jeg ble på gårsdagens antrekk enn jeg faktisk var :D Hehe! Har jo jukset litt med solarium på forhånd da :D

Caroline Nathali: Jeg bruker Nikon portrettlinsen 50 mm 1,4 :-) Skoene er fra Berskha og jeg redigerer bildene i pixlr.com :-)

etter det jeg så var det ikke bare dansing, men du får snakke med han selv. Du kjenner ham best selv å kan sikkert se d på han om det er noe han burde dele med deg =)

Utrolig fint antrekk!

Den shortsen var nydelig!!

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Ååhh wow! Noe så fantastisk pent. Jeg blir så glad av antrekkene dine! Og du inspirerer meg fortsatt. Og jeg syntes skoene dine er så flotte! Hvordan er de å gå på? :)

Du er så heldig som er så brun! Du må sole deg mye! Jeg vil bare si at du er utrolig pen og skjønn med en kjempe kjempe fin klesstil!

du anonym som snakker om jonas? hva gjorde han da??

Fantastisk fin shorts marthe kjempe fin:)

Jeg blir så inspirert av å se de flotte outfittene dine! Knall stilig:-D

jeg er fast leser av bloggen din Marthe:D jeg elsker den! vær gang jeg har muligheten så går jeg inn på den!

kjempe gøy å lese om turene dine!

du fortjener å være på første plassen ass!:D

elisabeth ellingsen

elisabeth ellingsen

http://www.youtube.com/watch?v=O3qiXZRFmRY

HAHAAHa har du sett denne videoen?

ho bloggeren er så vittig!

har du sett ho før?

ho minner meg syykt om deg på pakkinga:D:D

dritt kult antrekk:)

Sykt kult antrekk! Digger det!!

Hei! Digger shortsen og har skikkelig lyst på en selv! Men vet ikke.. lurer på om den blir gjennomsiktig når jeg bruker den, blir den det? :)

Skriv en ny kommentar