hits

Anmeldelse - Indias datter

Jeg prøver å lese så sent som mulig for at boken aldri skal ta slutt. Etter å ha lest en så god bok, sitter man igjen litt tom for ord. Indias datter var utrolig allsidig! Det var hele tiden forferdelser og hyggelige hendelser om hverandre både fra tidligere og nyere tid. Denne boken slukte meg!I India har jentebarn ingen verdi på landsbygda. Flere unge kvinner får derfor jentebarna sine dratt fra seg så fort det er født. Etter å ha bært frem et barn i 9 måneder i håp om at kjønnet skal være det riktige, kommer skuffelsen brått på. Ofte er det ektemannen som drar barnet fra moren for så å drepe det enten ved å drukne det, la det fryse ihjel, kvele det, eller slå det til døde. 

Kavita føder en datter og ektemannen Jasu tar det med det samme. Noen år senere blir hun gravid igjen, med nok en datter. Denne gang trygler hun Jasu om å få beholde barnet èn natt før han tar det fra henne. Han går med på avtalen, men aner ikke at Kavita denne natten bringer sin nyfødte i sikkerhet.

Tenk dere.. Kroppen har nettopp opplevd de verst tenkelige smerter. Du har født et barn, og er så sliten at kroppen bare skriker etter hvile. -Men du vet at hvis du hviler, så vil barnet bli drept. Med store, blødende sår drar Kavita ut på den lange ferden for å levere sin datter til barnehjemmet.Et utdrag fra første kapittel:
Hun så ham ikke kaste seg over henne før det var for sent. Men hun var ikke sterk nok til å hindre ham fra å rive barnet ut av armene hennes. Jordmoren holdt henne tilbake da hun kastet seg fremover med armene utstrakt og skrek enda høyere enn hun gjorde da hun kjente barnehodet rive henne opp på sin vei ut. Han stormet ut av hytta, omgitt av skrikene til datteren som trakk sine første åndedrag i denne verden. I dette grusomme øyeblikket visste Kavita at det også ville bli hennes siste.

I USA vokser Asha opp hos sine adoptiv foreldre. Hun stortrives med foreldrene sine, men lengter etter å besøke sitt fødeland. Hun vil vite hvem hennes egentlige foreldre er, og hvorfor de forlot henne. Etter mange år med ubesvarte spørsmål, drar Asha endelig tilbake til India i håp om å finne svar. Terningskast 6 fra meg.
Boken fås kjøpt HER. (affiliateslenke)

- Marthe <3 


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

28 kommentarer

Jeg har også lest den!! :)

Fin bokanmeldese :)

Men hva het den boken du leste, med de pedofile tankene ellernoe? Har lyst å bruke den boka til et skoleprosjekt <3 blir glad for svar!!

Nå fikk jeg igjen lyst til å lese!

Kunne du ha gjort meg en stor tjeneste å svart på denne kommentaren å skrevet ned de beste bøkene du har lest i det siste. Gjerne noen i samme stil slik som denne. Det hadde vært til stor hjelp. Vil lese :D

Takk på forhånd, skjønne Marthe!

Den hørtes veldig spennende ut! Føler vi har litt lik stil i bøker vi leser, har blant annet lest alle Cecilia Samartin-bøkene før du anbefalte de her på bloggen. Derfor vil jeg gjerne råde deg til å lese bøkene til Camilla Lackberg, en svensk forfatter. Hun skriver fantastiske bøker, og selv om de er krim (som jeg ikke leser i det hele tatt nesten), fengslet disse bøkene meg med en gang.

den må jeg ha. den høres veldig spennene ut. har du kjøpt den på bokhandelen eller i en matbutikk? håper på svar

Virket som en utrolig spennende bok! :-)

Hallo Marthe! Har nettopp lest Cake Pops-innlegget ditt på Blogit.no og tenkte selv å prøve ut oppskriften neste helg da jeg er invitert i et selskap og skal overraske med dette. Oppskriften virker jo ikke veldig komplisert, så dette tror jeg at jeg skal få til. Men det jeg lurer på er hvor mange du får ut av denne oppskriften?

Vi blir ca 12-13 stykker, holder det med denne oppskriften eller skal jeg ta den dobbelt opp?

Håper på svar! Ha en fin kveld videre, hilsen Anja :)

Virker som en utrolig spennende bok da :-)

Skal definitivt lese den ja!

Kjempekjekt at du også leser så mye, så får jeg noen nye boktips innimellom :)

Hei :) Jeg har laget ny blogg. Men jeg vet ikke helt hvordan det funker.. Hvordan får man header også videre, takk for hjelp :)

Virker som en fantastisk bok!

Skal definitivt lese den! :-)

Den virker helt fantastisk. Uten tvil mitt neste bokkjøp!

holder på å lese den nå jeg!:-D

Den hørtes veldig spennende ut!

Du er kjempeflink til å få folk til å virkelig få lyst til å lese den! <3

Den virker helt utrolig!

Lizbethosnes.com - En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

VIL DU LESE SANNE SEXHISTORIER? TITT INNOM NORGES NYE SEX-BLOGG :)

Fantastisk :) Katten min heter Trond!!!!

VIL DU LESE SANNE SEXHISTORIER? TITT INNOM NORGES NYE SEX-BLOGG :)

Åh, den hørtes spenndene ut, må få lest den! :)

Anja: Å så gøy! :-) Åh, nå har jeg ikke popsene forann meg da jeg er hos Jonas, men det ble ganske mange! Jeg ville kanskje laget en og en halv deig jeg! To tror jeg blir veldig mye igjen ser du. Men hvis du halverer den andre oppskriften så blir det bra! :-D

Ingvild: I bokforretninger :-) Ark eller notabene har omtrent alt :-)

ChristineHindenes: Hei hei! Jeg skrev nettop et innlegg hvor jeg delte mine absolutt favorittter topp 5 :-) Det burde du lese og der finner du omtalene til hver av bøkene også. Link til innlegget: http://martheborge.blogg.no/1336487774_mine_aller_beste_lese.html

anonym: Den heter Tiger tiger. En anmeldelse om den kommer også snart! :D

elsker slike bøker som man ikke kan legge fra seg :)

Hvorfor gjør du det slik at noe av teksten din er tjukkere enn den andre? Det blir på en måte altfor mye og virker bare dumt...

du skriver litt mye om bøker...

skulle låne den på biblioteket i dag.... 17 stk på venteliste!!

Tusen takk for svar, fine du! :)

Den har jeg også lest, og jeg klarte ikke å legge den fra meg. Den var helt ekstremt bra:)

Jee, gammelt innlegg, menmen...

Kjøpte den på lørdag, og den er allerede utlest! Superbra bok, som jeg er veldig glad for å ha lest.

Skriv en ny kommentar