hits

180grams clipon extensions!De to siste ukene har jeg nå fått testet et helt nytt sett extensions fra www.luxushair.com. Jeg har hele seks sett extensions fra denne nettsiden og jeg er alltid så fornøyd når en ny pakke hår dumper ned i postkassen. Luxushair er nemlig veldig gode på å hjelpe til med å finne riktig farge. Er du usikker på hvilken farge du trenger, så send en mail med bilde av håret ditt så hjelper luxushair deg.

Jeg liker å ha noen sett til rett hår og noen sett til krøller. Da slipper jeg å slite håret i filler ved å rette og krølle det annen hver dag. Dette nye hårsettet mitt er 65 cm langt og vanvittig fyldig noe som egner seg godt til krølling. Selv med korketrekker-krøller er håret mitt nå langt. Håret er 180gram, altså over dobbelt så fyldig som de gamle settene mine. Disse 180g settene er nå på tilbud til 1199kr, og det er det mildt sagt verdt!

Etter 2 ukers testing kan jeg også si at klemmene er av god kvalitet. De er enkle å feste og de kneppes ikke plutselig opp av seg selv som mange andre sett extensions gjør. Tommelen opp for det! Luxushair har forresten også freshet opp websiden sin med et helt nytt design! Nå er det mer oversiktelig hva nettbutikken har å by på og man finner lett frem til varene, om man skulle ønske clip on, kreatin, tape on eller microringer. Denne siden har alt, og til en rimelig pris!


Her har jeg det nye håret i. Dere kan jo tenke dere hvor langt det er uten krøller!

Love it!
Dere finner disse 180g, 65cm settene HER.


- Marthe <3

                I samarbeid med www.luxushair.com 

47 kommentarer

Heldig! HAr tenkt å bestille når jeg får penger :D

de er fine, men jeg liker rapunzels best desverre :)

Ble utrolig fint! Og elsker kjolen din

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Så fine ;)

Hei Marthe! Nå tenkte jeg at det var på tide å legge igjen en kommentar på bloggen din. Har nemlig vært fast leser nå en god stund. Din blogg er nok den eneste must bloggen jeg leser :) Ikke bare ser du helt fantastisk ut, men du virker som en helt fantastisk person på innsiden også. Du skriver inspirerende, og du gir ofte dagen min litt farger, når den ellers er ganske grå og trist for tiden. Jeg blir alltid så glad når jeg trykker meg inn på bloggen din, og du har oppdatert, noe du gjør veldig ofte, noe som er veldig gøy! Keep up the good work. Helt klart min absolutt favoritt blogger og blogg. :)

Åååh! Elsker kjolen! Hvor er den fra? :)

Takk :-D

Niiin: Heisann! Tuusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne herlige kommentaren. Jeg setter stor pris på oppmuntrende tilbakemeldinger som dette her :-D Det er jo en fryd å blogge for dere når jeg får dette igjen. Håper du legger igjen flere slike kommentarer fremover. Det er så hyggegelig! Tusen takk <3

Er det egentlig for lite med ett sett av 80 gram? Jeg har utrolig lyst på extension, men har dessverre ikke så mye penger...

Du er så nydelig!

Sofie: Jeg har vært storfornøyd med mine 80grams tidligere, men nå som jeg har "opplevd" 180gram så hadde jeg jo aldri valgt noe annet. Men det er ikke for lite med 80gram om du bare har litt langt hår fra før. Har du "bobb" kort hår så ville jeg hattt 130 eller 180gram :-)

Dorthea: Tusen takk! Den er ganske ny og fra h&m :-) De skal ha den enda.

Tusen takk! Er helt avhengig av bloggen din <3

Så fint!<3

Heihei, hvor har du kjøpt den nye kamera linsen din? har veldig lyst å kjøpe den selv :)

kaja ulrikke: Den kjøpte jeg på en vanlgi fotobutikk på sørlandsenteret :-) De har den nok på lefdahl eller expert også :-) Jeg er kjempefornyød med den!

Ser veldig bra ut! :-) Jeg har aldri brukt extensions, og kommer sikkert ikke til å prøve det heller, ettersom mitt hår er tykt og langt fra før.

heihei :) ville berre legge igjen ein kommentar og spør om du kunne publisert bilda med vanlige kantar? Syns det blir så "masse" med sånne dusa hjørner på alle bilda..

Mens eg likevel er i gang med ein kommentar må eg berre seie kor fantastisk og inspirerande klesstilen din er! ELSKAR det :))

Heisann, hvilken farge er det du bruker på dine extesions? Har noke lunde samme farge som deg med masse striper :)

Tora: Jeg har fargen mørkblond - 16 :-)

De hadde desverre ikkje flere av den fargen i bølget hår :(

Tora :) Jeg har det i rett hår altså, jeg har bare krøllet det selv jeg :-)

Håret til den linken du har lagt ut er bare 130 gram ikke 180:(

Carina: Åh! Nå skal det være riktig :-)

stilig blogg,og sykt pene bilder<3

hadde satt stor pris på en kommentar på den nylagde bloggen min:)

Synes du alltid legger ut fine bilder på bloggen din :) Hvilken str bruker du når du laster opp bildene? Jeg blir liksom aldri fornøyd på min egen blogg, enten er de for store eller så er de små!!

åh, elsker bloggen din Marthe! Har fulgt deg gjennom Kristinabe, og der var du alltid min favoritt. Så har jeg lest martheborge helt fra starten, og det har ikke gått èn dag der jeg har lest bloggen din (da jeg har vært på data)! Det har blitt et absolutt must å måtte gå innpå bloggen din, du lyser opp dagen min når den er dårlig, og gir meg inspirasjon hele tiden :) Bildene dine, det du skriver, alle tipsene, moutfits'ene dine, ALT, jeg elsker det! Du er forbildet mitt, og du fortjener 1.plass på topplisten! haha, høres ut som jeg er litt desperat, men ja...

hehe, jeg mente at det ikke har gått èn dag der jeg IKKE har lest bloggen din!:)

Hei.

Til alle dere som vurderer å kjøpe extensione som Marthe bruker men ikke har penger anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe clip on extentions fra ebay. Det er AKKURAT det samme håret (bare pass på å velge 100 % human hair) og koster en brøkdel! Jeg kjøpte to sett av disse som er rette til 250 kr. Ingen moms og toll heller hvis du bestiller settene hver for seg. Den bølgete varianten har de også :)

Du er så nydelig Marthe. Misunner deg på deg høyeste! :)

De som er 180g koster jo 1500.. :/

tirildrageset: Tusen takk! Jeg laster alltid bildene opp i 600 :-) Synes det er helt perfekt jeg :)

Andrine: Åå, tusen tusen takk for det Andrine! Jeg blir så glad av å lese kommentarer som denne. Setter stor pris på lesere som deg :D Du er vel god <3

Annika: Å? Da er tilbudet typisk over i dag kanskje? :/

Henriette: Oi! Ja om man bare ikke blir lurt så er det jo heltopp! Men flere ganger jeg har bestilt ting fra Ebay så har jeg fått feil produkt, for få varer og den slags. Det er veldig kjedelig :/

Hvilken farge har du, Marthe? krøller du bare ditt eget hår først da eller? :) Superfint!!

Andrea: Jeg har 16 -mørk blondt :-) Jeg setter i extentionset og krøller alt sammen :-) Takk!

oi, takk for raskt svar :D hvor lang tid bruker du på hele prosessen ca? :)

oi, det var utrolig fint! har selv lyst på extension men sliter det med spennene i håret og slikt? virker deilig hvis det ikke gjør det, så slipper du å slite ditt eget hår med retting/krølling osv :) du har dødsbra blogg og er alltid like spennende å kikke innom bloggen din :)

Andrea: Det tar sikkert en halvtime å krølle hele håret :-)

helene: Tusen takk! Nei spennende sliter ikke i håret. Eller alt sliter jo, men jeg tror dette er mye bedre enn kreatin som blir "svidd" på :-) Med riktig metode så skal ikke det engang slite :)

hei marthe=D bra blogg!!! og jeg er fast leser;) hehe...

men jeg lurer på en ting.. jeg har tynt hår, det er ca 64 cm langt!

hva anbefaler du? og siden jeg har tynt hår, bil ikke de clipsa syntes?

er det vanskelig å feste de? sklir de o.l? kunne du laget en blogg om hvordan du setter på extension? <3<3

ha en strålende helg;) klem

Maria R: Hei! Jeg tupperer alltid litt i hodebunnen for at de ikke skal synes. Det er sikkert ikke nødvendig, men jeg føler meg bedre om jeg er helt sikker på at de ikke synes. :-) Tupper først og så sett klemmene i. Det er gjort på fire minutt når du bare har gjort det et par ganger!

Har de mørke stripene begynt å gå ut?

Hei Marthe!

Lurer veldig på hvor den sykt fine kjolen din er ifra?

Marte: Hei! Den er fra h&m :-) Takk! <3

Skriv en ny kommentar