hits

SVAR - DEL 1

Har du en egen bil? I så fall kan du legge ut bilde?
Jeg har lappen, men ingen bil nei! Men jeg griner ikke av den grunn. Da slipper jeg nemlig dumme bomutgifter, bensinregninger, service og bilforsikring! 

Hva skal du gjøre til høsten?
Wææ! Jeg blir så stresset av det spørsmålet. Jeg har vel ikke mer enn en måned på meg nå til å faktisk finne det ut! Jeg har planer om å søke på flere forskjellige linjer og rett og slett bare se hva som frister når det nærmer seg. Det siste jeg ønsker er å studere noe jeg ikke vil få bruk for. Tenk om jeg velger feil? Åh. Det er så vanskelig!

Har du drevet med noen form for sport?
Jeg har drevet med all slags! Hoho. Jeg har blant annet turnet på høyt nivå, danset ballett, spilt håndball og drevet med ridning. De tre siste var mest for morroskyld, men turningen tok jeg veldig seriøst. Litt for seriøst da det ikke ble annet enn trening og dyre turndrakter av fritiden min. Så jeg sluttet.


Haha, jeg dør av dette bilde. Men så deler jeg det med 13 000 mennesker likevel.

Bruker du mye tid på å lage mat?
Nei jeg har bare noen spesielle dager hvor jeg bestemmer meg for å kjøpe opp hele Ultra for så å stå fem timer på kjøkkenet og kose meg med matlaging.

Har du noen tips til en blogger som vil bli kjent - blogger?
Vær positiv. Du kommer sjeldent langt ved å være sur, mobbe eller snakke dumt om andre i innleggene dine. Bestem deg for at bloggen din skal være et fint og inspirerende sted for andre å være. For å få litt flere lesere, er det lurt å lese andre blogger og legge igjen positive kommentarer på disse. Da vil som regel bloggeren klikke seg innom din blogg igjen og ser personen noe han/hun liker, så har du en ny leser!


Vær positiv! Mitt beste tips.

 
Hvor høy er du?
Jeg har ikke vokst! Jeg er 1.62 :-) Ingen stor jente!
 
Kunne du tenke deg og bli kokk?
Nei da tror jeg at jeg hadde mistet den naturlige gleden ved å lage mat. Det er morsomt nettopp fordi jeg ikke lager det hver dag. Jeg MÅ aldri lage mat, jeg kan bestemme det selv. Jeg tror det ville vært annerledes om jeg var kokk og lagde mat daglig.

Hvorfor har du ikke jobb?
Jeg har en jobb. En heltidsjobb som jeg aldri kan ta meg fri fra. Jobben min blir med meg hvor enn jeg drar. Dere som ikke mener at blogging er arbeid, har definitivt aldri vært skribent av en blogg med 13 000 lesere eller mer før. Når bloggskriving, kommentarsvaring, mailsvaring og regnskap begynner å ta over halve dagen din, kan bloggingen kalles arbeid. Om arbeidet fortjener de 100 000 kronene man kan tjene om man bare vil nok, vet jeg ikke. -Men blogging er arbeid. Noe annet kan du ikke si før du er toppblogger selv.
 
Har du en god brownies oppskrift du kan vise på bloggen?
Jeg har en fantastisk oppskrift på misslykket sjokoladekake ihvertfall! Denne må dere virkelig prøve.. Dere finner den HER.
Stiv på toppen.. Varm og bløt inni! Mmm...
 
Bruker du klærne mer enn en gang før du legger de til vask?
Det kommer ann på om de er skitne eller ikke. Er buksa skitten så er den skitten. Om den er brukt en eller ti ganger har ikke så mye å si.

Hva gjør du når du putter f eks lange topper nedi shortsen eller bruker en kjole til topp? Blir det ikke sånn stort og rotete nedi sortsen da?
Hehe! Det der er alltid et mareritt. Jeg prøver å ikke ha en Nilen lang topp inni, men er den litt lang og tykk foreksempel så har jeg ofte en strømpebukse under shortsen som jeg stapper alt oppi. Da holder den stramme strømpebuksen stort sett alt pent inne.
 
Har du og Jonas laget en framtidsplan? Flytte sammen, gifte dere og få barn? 
Vi har gooood tid. Hehe! Først og fremst må vi tenke på å flytte sammen, men det er ikke bare bare med tanke på studering. Jonas vil gå på politiskolen og jeg vil studere i Kristiansand eller Stavanger. Da er det ikke så lett å bo sammen. Men vi får se! Vi kommer til å være sammen uansett hvor vi befinner oss i Norge.

Hvilke land vil du oppleve?
Jeg tror det er best å nevne de stedene i verden jeg ikke har noe behov for å oppleve. Jeg vil nemlig se ALT! ihvertfall nesten. Jeg har ikke noe stort behov for å dra til Finnland. Heller ikke Russland. Jo jeg vill til "vill-Russland" på safari her, men ellers kan dere ha Russland for dere selv. Ellers vil jeg stort sett reise alle andre steder. Øverst på listen etter Mexico står nå Sør Afrika. Jeg vil så inderlig på safari her! 

 
Kan du vise kleskapet ditt igjen? Du har så myyyyye fint!
Tusen takk! HER finner du maasse bilder av klesskapet mitt og alt som befinner seg der. 

 
Hva heter kameraet ditt?
Nikon D3000. Så bruker jeg i tillegg en portrettlinse også i Nikon. Et innlegg om den finner dere HER.

Trener du ofte med tanke på den flotte kroppen du har?
Tusen takk for det! Jeg er utrolig dårlig til å trene jevnt. Der beundrer jeg fotballfruen. Jeg har kun motivasjon til å trene hvis jeg har en sydentur i vente. Dermed blir det kun trening de to siste ukene før reisen tar av. Når jeg da trener, går det mest i løping, jogging, intervaller og mageøvelser. Spesielt situps og plankeøvelsen. En torturøvelse, men den er svæært effektiv!Hvor lenge har du og jonas vært sammen?
I 2 år og snart 4 måneder. Aww. Jeg har full peiling vet dere!
 
Hvor får du pengene dine fra? Er det arv?
Nei. Jeg bor som sagt hjemme og har ingen store regninger som skal betales. Jeg har ingen lån og heller ingen utgifter på bil. Det eneste som det går penger til er sparing og da er det klart at det er en del penger til overs. Mye av dette koser jeg meg med ved å reise. Jeg vil se verden mens jeg kan. Å reise mitt i studeringen er ikke alltid like enkelt.
 
Er du flink med å holde det ryddig i klesskapet ditt?
Hoho, nei jeg er desverre ikke det. Eller det er ryddig I skapet, men ikke like ryddig utenfor. Gulvet har foreksempel en forferdelig tendens til å samle på klær.

Tuller du og Jonas en god del, eller er det bare seriøst?
Jonas vet ikke hva seriøst betyr han. Hehe, nei men han tuller, smiler og ler dagen lang så bare seriøst er ikke mulig med den karen. Det er jeg selvsagt bare glad for. Det er viktig med humor i et forhold!

 
Hvor gammel var du da du møtte Jonas?
Da jeg møtte Jonas for første gang var jeg 16 år gammel. -Men første gang jeg så bilde av han var da jeg var 14 år. Ei venninne viste meg bilde av han på nettby da det eksisterte og jeg syntes han var sååå kjekk. Hvem skulle visst at vi skulle bli sammen tre år senere? 

Hvordan spurte han om du ville bli kjæresten hans?
Han spurte rett og slett bare om jeg ville være jenta hans en sen kveld i bakgården til det flotteste huset på Andøya. Huset var under bygging og vi sto på en platting med utsikt mot havet hvor det nå ligger et digert basseng. Hoho. Jeg kommer aldri til å glemme den kvelden.


På den tiden så jeg slik ut.. Hohoho.
 
Kan du fortelle hva du betaler for de sydenturene du har vært på? Er det billig eller dyrt?
Det kan du bestemme selv. Man kan alltids hoppe på en tur til Rhodos, betale en liten pris og ikke vite hvilket hotell man ender opp på, men hvor gøy er det å ende opp på en to stjerners med feltsenger og kakkerlakker? Jeg må ihvertfall vite at hotellet jeg skal bo på er fint, sentralt og har mye å by på. Man behøver ikke å betale dyre dommer for den slags. Reiser man utenfor sesong, kan man fint finne flotte turer til 2500-4000kr. Har man i tillegg mat inkludert da, så behøver man jo nesten ikke engang lommepenger. Reising MÅ ikke være dyrt.

Hvor er den fineste plassen i stavanger?
Tastaaa!
 
Hvordan var du i utseende da du gikk på ungdomskolen?
Jeg var naturlig blond, men med sorte tupper. Ja jeg hadde farget tuppene sort fordi en eller annen sanger jeg beundret hadde gjort det. Ellers fant jeg i 8 klasse ut at eyeliner var tingen. Jeg brukte dermed kun eyeliner. Ingen mascara, øyenskygge eller foundation. Kun eyeliner. Dere kan jo tenke dere hvor pent det var. Hoho!


Jeg fant et bilde hvor jeg hadde de sorte tuppene. Sminke hadde jeg ikke her.

Har du kontakt med noen av toppbloggerene?
Jeg har pratet litt med nesten alle, men jeg er ikke "bestis" med noen. Bortsett fra Kristina Andersen da. Hun er helskjønn! Det er jo ingen andre toppbloggere her i Kristiansand. De fleste hører til i Oslo-området, Bergen eller Troms.


>Kristina< har jo til og med lært meg å like sushi!Hvilke blogger leser du akkurat nå?
Akkurat nå synes jeg www.nettenestea.com, www.ulrikkelund.com og www.fotballfrue.no er de aller flinkeste i Norge. Det er dermed disse jeg MÅ klikke meg innom her dag. Jeg synes disse tre er så flinke til å være jevne. Har de en dårlig dag eller en dag med lite tid til overs, så blogger de likevel. Det er flott!  
 
Hvor mye sparer du i mnd?
Det kommer ann på hvor mye jeg har. I januar gikk over 7000kr til BSU og en egen sparekonto, men denne måneden har jeg en Mexicotur på 15 000kr som står øverst på prioriteringslisten.

Bleker du tennenede dine, hvis, hvor ofte? Og hva bruker du?
Ja det gjør jeg. Jeg bleker tennene to ganger i året. Det er vel snart på tide med en ny runde tenker jeg! Jeg har byttet litt på to forskjellige tannblekingsmidler. En svensk "The white one" tannbleking til 299kr og disse whitening stripsene som er så kjente fra USA. De fås kjøpt på Ebay for 2-300kr.Leser du mye?
Jeg tror ikke jeg leser unormalt mye, men jeg leser så ofte jeg kan. Jeg ELSKER å lese! Det er så mye spennende og lærerikt med bøker. Spesielt bøker med kulturforskjeller kombinert med kjærlighet gir meg alt.

Kan du skrive ett innlegg om selvtillitt?
Det har jeg allerede gjort HER. Anbefaler dere å lese det!

 
Favorittbilde av deg og Jonas? Dere er så søte sammen.
Vi har alt for få bilder sammen! Huff, det er skammelig altså. Må bli mye flinkere til å knipse flere bilder sammen.


Gamle bilder fra et alle tiders grillmåltid!

 
Hvordan var det for deg å gå fra å være en helt normal jente til å være toppblogger?
Bloggingen tar veldig mange av døgnets timer, men det er jo så gøy. Jeg tror på en måte at jeg ikke hadde greid meg uten bloggen. Uansett hva jeg gjør så tenker jeg på den. Får jeg ikke blogget på x antall timer, blir jeg i dårlig humør. Jeg blir stresset om jeg ikke får blogget bra nok, og det er sånn det skal være! Så mye som jeg får igjen for den bloggingen. Jeg får jo daglig over 100 kommentarer hvor dere forteller meg hvor flott det er at jeg blogger. Jeg får daglig de hyggeligste kommentarene om hvor mye jeg inspirerer andre og det er klart jeg ikke vil gi meg da! Utenom dette, føles det ikke så annerledes å være toppblogger. Man blir elsket av noen og hatet av andre. Sånn vil det alltid være. Toppblogger eller ikke toppblogger.  
 
Resten av svarene kommer med tiden!


- Marthe <3
53 kommentarer

bra svart! :)

ha en fin dag :D

Utrulige bra svar! :)

Du er virkelig et godt forbilde for mange :D

Veldig bra svart :)

Veldig fine svar! haha, kunne ikke tro at det var deg på det ene brunettebilde! Lurte på om du kunne legge ut mange fler :))

-Ha en fin dag videre <3

Arlinda og Victoria

"Man blir elsket av noen og hatet av andre. Sånn vil det alltid være."

Jeg forstår ikke dette, fordi du virker som en av de skjønneste mest positive jentene jeg vet om! Hvorfor skal noen hate en som deg? Nei huff, da er de bare sjalue på denne flotte jenta ;-)

Du er så skjønn, Marthe! Jeg har lest bloggen din fra du startet å blogge, og bare MÅ klikke innom mange ganger dagen! Du virker som en utrolig flott og skikkelig jente :-) Jeg beundrer deg! Mange gode svar her, stå på videre ;)

du er så flink til å svare på spørsmål, marthe! jeg digger deg virkelig :D du er så utrolig pen!! også har du den digge kjæresten! du er så heldig:DDD

Kjempegode svar :) Jeg beundrer deg for den gode bloggingen, Marthe! Stå på :)

VINN DYR SMINKE PÅ www.helenenordviik.blogg.no!

Kanskje du ønsker å vinne denne sminken ;-)

Bor du hjemme? Bor du ikke i egen leilighet? ....

Veldig bra svart :) verdens beste blogg:)!

du er så nydelig, elsker bloggen din<3

Kjeeempe bra svart, Marthe! :-D

Du nevnte 3 bloggar du likte å lese, fordi dei blogga like bra sjølv om dei var i dårleg humør. - Det er akkurat slik du er! Sjølv om du ikkje er heilt i form ein dag, så skriv du alltid så positivt og inspirerandes! :-D

Hadde det vore opp til meg kven som låg på topplista, så hadde du heilt klart lege på 1.plass! :-D

da fikk jeg svar på noen spm jeg har lurt på før :D

ønsker deg en fin dag!

bra svart! Åh, du er så herlig, Marthe! :D

hei, jeg glemte å spørre deg på selve spørsmålsrunden, men kan du fortelle litt om hvor du rir, og hva slags hester ogsånn? har selv hest skjønner du :)

Jeg trodde Den nye leiligheten var din og Jonas sin jeg. Men er det du og moren din som bor der?:)

dette er dødsgøy å lese, vi blir enda bedre kjent med deg og det er bra :) gleder meg til neste del med svar. digger deg!!

utrolig bra svart, du er et virkelig forbilde, og jeg ser opp til deg og din motesans!!!♥

Mktp.blogg.no

Mktp.blogg.no

ELSKER BLOGGEN DIN! Du er fantastisk pen :)

nå i det siste har jeg følget veldig med på bloggen din, jeg har skiftet klestil og alt! du gir meg så mye inspirasjon og det er en ren glede og se at du har nytt innlegg!! tusentakk!!

Kjempefine svar! :) Noe av det jeg liker aller best med andres blogger, er nettopp når de svarer på spørsmål :) Har en liten forkjærlighet for det, haha!

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får - bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

Måtte teste ut den misslykket sjokoladekaken her om dagen å den var helt himmelsk god!

Takk for oppskriften! :)

jeg har et spørsmål som jeg alltid har lurt på, men skjønner godt hvis du ikke vil svare, men hva skjedde mellom deg og Kristinabe?

Tuusen takk for alle fine kommentarer. Jeg har lyst til å svare dere alle, men jeg må nok ta en felles hjertelig takk for å ikke sitte her resten av dagen! Hehe, herlighet så gode dere er med meg :-D

Lisa HJ: Å så bra du likte den! Jeg må snart få laget den selv igjen. Alt for lenge siden! :-)

Vilde Kismul: Å det var hyggelig å høre :-D Stå på søte deg! Jeg er glad jeg kan være til inspirasjon <3

Michelle: Ja det stemmer. Men Jonas bor jo her omtrent hver dag han også da. Hehe. <3

Frida: Hvis du tar en titt gjennom "spørsmålsrunde" kategorien i margen til høyre så finner du mange tidligere svar rundt dette + flere bilder av hestene jeg hadde selv :-D

Marthe: Åå, tusen tuusen takk for det! <3

Anonym: Tusen takk for en herlig kommentar! :-)

June Røyneland: Aww. Takk skal du ha <3 Det skulle nok bare mangle at noen av disse 13000 menneskene missliker det de ser. Hehe. Det er heelt i orden så lenge 90% koser seg mens de leser det jeg daglig deler med dere:D Jeg er så heldig at jeg nesten bare har positive lesere jeg! :-)

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Flotte svar Marthe! Enig med hun som skrev at selv om du også ikke er helt i topp form, så skriver du fordeom. Og det er en av veldig mange ting som gjør deg til en bra blogger. Stå på Marthe, du er en going :)

Du er rett og slett helt fantastisk! :-D <3

Fint innlegg! Du kler brunt hår :-)

Takk for svarene!! ;P

Du ville ha passet med pannelugg!! ;D

Du er så flink! Klikker innom bloggen din hver dag, både for du er en så skjønn gledesspreder og for bra inspirasjon! Du fortjener virkelig plassen du har på topplisten:))

Du og Jonas er så utrolig søte sammen!

Brukte ikke du å være med Kristina Bergsvik ?

Hvorfor sluttet dere i så fall ?

Martheeee! <3 Stå på! :D

E det mulig at du og Jonas er sååå søte! :) Håper jeg finner en sååå kjekk og snill som Jonas. Som smiler og ler hele dagen:)

Aww! Tusen tusen takk dere <3

Vær med å studer i Mexico våren 2013 :-D hehe!

Stine

Skøyarstrek: Åå.. Det frister!!

Haha, få med Annika også, så kan vi leige en villa der nede! haha

Var det hun i cape du farget håret etter? (de svarte tuppene).. Husker søstra mi også gjorde det!

Lurte på en ting! Du har kanskje informert om dette tidligere, men er ikke alltid jeg får med meg alt :)

Men, bruker du betakaroten? Dersom du gjør, er dette noe du anbefaler?

Har blitt helt hekta på bloggen din! Kjempefine og ærlige svar som jeg liker veldig godt ved en blogger! Også har du helt awesome stil da - herregud så nydelig håret ditt er!! Ha en fin kveld og gleeder meg til å se de nye klærne på!

Du er så kul! Virkelig inspirerende :) Hilsen ei jente fra Arendal ;)

Veldig bra svart :)

men har du ikke egen leilighet nå da? :)

Jeg har også det samme kameraet:) det er superbra:)

hei, jeg lurer på hvor mange sko-par du har? du er syyykt heldig, jeg leste det innlegget med klesskapet ditt igjen, syns du har urtooolig mye fint:)

Kunne du lagd et innlegg om forholdet til deg og Jonas? hvordan det startet og hvordan det har utviklet seg til det som dere har nå??

Dere er utrolig søte, og jeg titter alltid innom bloggen din! :)

for deg som er så glad i mote og shopping er Helsinki hovedstaden i Finland hvert ett besøk ;-)

Jeg så det bildet der du var liten, kjørte båt og hadde sorte tupper... Du kommenterte at du ikke hadde sminke? Mener du at jenter på 11-12 år som er så naturlig vakre og har et så nydelig uskyldig utseende trenger sminke??

Skriv en ny kommentar