hits

ANDREAS WIJK

Er det noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til, så er det faktisk å kombinere stilige gutteklær! I forhold til å sette sammen klær til meg selv, har jeg faktisk nada peiling på klær til menn. Det er klart jeg vet hva en pen genser og en tøff skjorte er, men jeg skulle gjerne visst mer om hvordan man kan sette dette sammen. Hvordan kombinerer man bow tie med en rutete, fargerik skjorte foreksempel? Jeg aner ikke!

I går fant jeg bloggeren Andreas Wijk. En svensk moteblogger som sikkert lærte meg 1000 triks på en halvtime. Jeg har aldri sett maken til stil jeg! Og jeg som trodde Noman Mubashir hadde peiling! Nei også han har mye å lære her spør du meg. Fy søren, denne unge svensken kan kle seg. Her har vi alle MYE å lære!Flere som vil lære et par triks av denne karen?
Les bloggen HER.


- Marthe <3  

17 kommentarer

Andreas Wijk <3 elsker gutten og stilen hans!!

For en fantastisk kul stil! Om bare alle menn kunne kledd seg sånn. Han hadde også utrolig flotte bilder på bloggen sin. Tror denne skal sjekkes ut mer i fremtiden.

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Flott stil :) det må jeg virkelig si. Greit og veldig inspirerende å se at gutter også tør å skille seg litt ut her i denne verdenen.

Han er rå!!

Men Marthe, har du innlegg av skoene dine? Jeg vil så gjerne se dem.. Om ikke, blir jeg veldig glad for om du viser dem frem i egne innlegg i fremtiden, du har jo så mange fine skopar! :-D

har lest bloggen hans lenge, og han ha ein fantastisk stil!

har du aldri hørt om han før? da har du virkelig gått glipp av noe, han har dødsbra stil! sånn stil som han har er det fineste jeg vet :)

Det er stil as :O *drømme stilen til gutt*

han har ikke bare drit fin stil, men han er utrolig flink til å synge også http://www.youtube.com/watch?v=ADKZFfhXuRs utrolig! <3

Det er så kult med gutter som virkelig kan kle seg! Stilen hans er amazing :)

Stalker han, han er mannen min han vet det bar ikke endaa! <3

Åhh, han er så deilig!

Utrolig stilig. Og for en kul stil. Herlig inspo!

helene; Nei jeg oppdaget han ikke før i går da jeg googlet moteblogger mann. haha! Takk gud for at jeg gjorde det :-)

Emilie: Ooi! Det må jeg ta en titt på :-D

Aina: Hehe, jeg har veldig lyst til å lage et innlegg med alle skoene mine, men jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få plass til å ha alle skoene på en og samme plass :D Det hadde jo vært gøy å lage en video av det :)

Jeg eeelsker (!) han på alle måter! Han er herlig :- )

Skriv en ny kommentar