hits

RUNWAYDREAMZDenne ble akkurat MIN! Jeg er mildt sagt frelst av runwaydreamz- shortser.  Jeg har aldri sett maken. Desverre er nesten alle utsolgt og de må derfor forhåndsbestilles. Gjør man det nå så får man shortsen innen 15 mars, men jeg ville jo gjerne hatt den med til Mexico den 11 mars. Dermed ble det denne nydelige sorte i første omgang. Passer den, så kommer jeg definitivt til å skape en samling av disse shortsene til sommeren!Shortsen min heter Voldemort Vintage og koster rundt 1000kr.
Den er hos meg innen 7-10 dager!


- Marthe <3

33 kommentarer

utrolig kule shortser! Lyst på sånn selv :)

Får du toll også ?

Anonym: Jeg aner ikke for å være ærlig. Jeg vet bare at jeg har betalt 20 dollar utenom shortsen for et eller annet. Tror det var for å få den litt raskere frem. Godt mulig jeg får en tollregning på 1000kr og. Haha. Noen som har erfaringer her kanskje? :-)

Håper du har kjøpt den i en litt større størrelse enn du vanligvis bruker.. for de er VELDIG små i størrelsene..

De er nydelige ! Aner du hvordan de er i str ?

Jeg elsker de shortsene! Skal ha en selv :-)

ååååh, så fin den var! har alltid ønsket meg en runwaydreamz shorts, de er så kul! :)

Malin Roer: Åh! Da var det jammen godt jeg ikke kjøpte XXS :O Holdt på å gjøre det!

Amanda Runde: I følge Malin så er de veldig små i størrelsen :-)

Fantastiske shorts!

De er så fantastisk fine ! :-)) øverst på min ønskeliste til sommeren i allefall ^^

såååå fine, men du har jo så mange fine klær!!! Tror du at du kan lage en film/eller et innlegg hvor du viser alle skoene dine? :D

Jeg så nettopp på de shortsene selv, men tørr ikke kjøpe noen før jeg har målt meg, vil ikke ha ett bomkjøp på disse! De er så fine, gleder meg til å få min egen selv :D

oii så stilige, sånne må jeg bestille meg også :D

veldig kule shortser, men litt dyre da men

har du noen anbefalinger på netthandler av klær, sko, smykker osv? :))

elsker bloggen din!

Kjempe fine shortser! men dessverre litt for dyrt for mitt budsjett! :o

Malin: Ja, men de skal være av veldig god kvalitet da så da håper jeg det går opp i opp :-) Jeg pleier vanligvis kun å handle på Nelly, men nå kommer dette til å bli en fast nettbutikk om bare alt går som det skal :D

jeg elsker den nettsiden! alle shortsene er drit kule, lyst på dem alle selv!

åå drømmer om en sånn. har tenkt å prøve å style en selv ved å kjøpe shorts og nagler og feste på, er ikke så veldig vanskelig har jeg hørt :) de shortsene piffer opp heeele antrekket!!

pluss man må jo betale toll o.l. for rundt 1000 da

Åh, så heldig du er! De er så kul!! Fysøren som jeg har lyst på den nest nederste! Eller har vel lyst på alle, hehhe. :-)

Du må betale 25 % mva i tillegg + 10.7 % toll i tillegg til det, hvis ikke jeg tar feil! :) Så shortsen kommer sikkert opp i 1400 :)

ååå, driver sigler på alle de shortsene selv også! Håper du kan skrive et innlegg om størrelse, toll og alt det der når du får den!

ELSKER de! Har så lyst på en(eller alle!)

Jeg bestilte den på det tredje bildet! :) gleder meg masse til den kommer !

Men hvilken str bestilte du?

Marie Granaune Aabakken: Jeg prøvde meg på en S jeg. Bedre om den er for stor enn for liten. Men jeg håper jo den sitter perfekt på :D Hvilken bestilte du og hvilken størrelse har du generelt i shortser?

Åh, de shortsene er så fine! Har veldig lyst til å bestille selv, men kan du lage et innlegg om shortsen når du har fått den, om hvordan den er i str, hva du måtte ut med i toll og alt av priser osv? Hadde vært SUPERT :D

Therese: Ja! Det skal jeg absolutt få til :-D

de shortsene er virkelig superkule!!! hadde vært fint om du lager et innlegg når du får shortsen, om hva totalsummen ble og hvordan den er i størrelsen:) er alltid så redd for å handle på nett, for jeg vil helst ikke ha noen bomkjøp :P

Jeg bestilte M fordi veldig mange sier den er liten i str, å at man burde bestille en str større en hva man egentlig bruker :)

Vet du noe om det?

Elsker shortsene, men ikke prisene (<3)

Skriv en ny kommentar