hits

Señor Peregrino

FOR EN BOK! Åh. Himmel. En ting er ihvertfal helt sikkert. Jeg skal snarest eie alle Cecilia Samartin bøkene som eksisterer. Senõr Peregrino ble en av mine aller beste leseropplevelser, og jeg har hatt mange gode! Boken fanget meg fra første side og så var jeg oppslukt. Jeg kan nesten ikke vente til å få lest oppfulgeren La Peregrina.Señor Peregrino handler om meksikanerjenta Jamilet. Ei utenpå klærene både flott og smart jente. -Men under den langarmede genseren skjuler det seg et fødselsmerke så groteskt at hun blir kalt djvelens verk. Gjennom hele sin barndom sliter hun og familien med baksnakking, peking, mobbing og skuffelser på skuffelser. Lege etter lege avviser henne. Hun blir fortalt at fødselsmerke er uhelbredelig. Noe hun må godta og leve med resten av sitt liv. Som et siste håp flykter hun alene til USA hvor hun har planer om å skaffe seg jobb, tjene penger og spare til en laserbehandling. En slik legebehandling har hun nemlig hørt vil kunne fjerne livsmerket for godt.I USA får hun jobb på et psykiatrisk hjem. Hun får ansvaret for å være hushjelpen til den verste mannen av dem alle. Den gamle mannen Señor Peregrino er en svært deprimert mann, kravstor som ingen andre og mobbesyk til tusen. Ingen ansatt hadde noen gang holdt ut med ham en hel måned. Med Jamilet i bilde endrer alt seg. Hun gjør det hun blir bedt om pluss litt til. Hun hører på historien hans.

En flott historie om hans ungdom på pilgrimsvandring, forelskelser, og synd. En historie som viser seg å gi svar på Jamilets egen fortid. Boken har absolutt alt! Det er kjærlighet, romantikk, og forelskelse både i Señors fortid og Jamilets nåtid. Det er også spenning i enhver situasjon. Mobbing, avvisninger, selvmordsforsøk, voldekter og slossing alt i en og samme bok! I et kapittel vil jeg gråte meg ihjel og i et annet sitter jeg og smiler fra øre til øre. Nei dette er virkelig en FLOTT bok som bør leses av alle. Terningskast 6! Uten tvil.- Marthe <3

33 kommentarer

Høres bra ut, vet du om den er basert på virkelige hendelser? :)

Den virket veldig bra ! Selvom jeg ikke har den tålmodigheten til å lese bok fikk lyst til og lese den! :)

Åh, den virket skikkelig bra! Får vel ta meg en tur i bokbutikken snart :-)

jeg har alle bøkene hennes,inkludert kokeboken hvor jeg har laget flere av rettene der ;)Alle bøkene er topp,har lest noen av dem flere ganger jeg;)

Den har jeg lest! Klarte ikke legge den fra meg før jeg var ferdig :) hihi.

Høres veldig bra ut^:) Har selv lest drømmehjerte av samme forfatter, anbefales også på det sterkeste :)

Den er fantastisk!

Anbefaler deg å lese Morgen I Jenin! Den er helt.. ja.. fantastisk! Gråt faktisk noen steder i boken! Haha!

Åh mamma har akkurat begynt på boken nå, så jeg skal si at den har fått bra anbefaling :) kanskje jeg må prøve meg på den også

Høres ut som en fin bok :)

Kan sterk anbefale Drømmehjerte av samme forfatter, synes den var kjempebra:)

Høres interessant ut, enda jeg aldri leser bøker selv ;)

Min mor har boken så jeg kan lese den :D

Hvis du likte den, bør du lese Drømmehjerte! Den beste og mest rørende boken jeg har lest noen gang - samme forfatter :)

Du må lese Salvadorena! Den er fantastisk! :D

Den boka er så good!

den så gøy ut :) bøker er ikke noe jeg har særlig interesse for men jeg kunne fdaktisk tenkt meg å lese denne :)

Høres interessant ut,!;)

Høyres spennandes ut! :-) Hugsar du kvar du kjøpte den, og kva den kosta? :-)

Du burde lese Drømmehjertet!! Definitivt den beste boken hun har skrevet synes jeg :-)

Åh, du MÅ love meg å lese "jeg lever!" av Nando Parrado.. vær så snill!!:) jeg tror du kommer til å elske den

Du burde definitivt lese Drømmehjerte også, den traff meg rett i hjertet. Det er min Cecilia Samartin favoritt, og jeg har lest alle! Alle bøkene hennes er veldig gode, da :D

Selv har jeg lest Drømmehjerte av samme forfatter, anbefales;)

Marthe: Jeg fikk den til jul så jeg aner desverre ikke hva den koster. Regner med den koster rundt 149kr kanskje 199 :-)

Tusen tusen takk for boktips dere! Setter stor pris på det da jeg snart er tom for bøker jeg ønsker å lese! Drømmehjertet som veldig mange anbefaler meg, står øverst på "må kjøpe listen". Gleder meg! :D Akkurat nå holder jeg på med en annen bok av samme forfatter. :)

hehe;) må bare si det jeg også: drømmehjerte må du lese! jeg elsker å lese og har lest mange bøker, men den boken er virkelig den beste av alle!<3

du burde appsolutt lese resten av bøkene til cecilia samrtin. skjønner ikke at du ikke har gjort det før :-P drømmehjerte er jo den appsolutt beste. la peregrina var ikke dum den heller, å salvadorena var nyyyydelig, mofongo var faktisk litt skuffende. vill du ha flere tips er det bare å stikke innom bloggen min ;-) btw. senor peregrino koster 149,- i pocket hos nb.

Den hørtes veldig må bra ut! Skal lese den! :)

Camilla Elvebakken

Camilla Elvebakken

Anbefaler deg å lese "Mofongo" av samme forfatter! En utrolig bra, men trist bok :)

Elsker denne boka :))

Kjøpte liksågodt alle de andre bøkene til Ceciala Samartin etter at jeg leste denne x)) tiihiihi

Elsker denne boka. Fikk La Peregrina (signert!!) til jul, og leste den ut med en gang! Den er like fin, om ikke finere!! GLED DEG!

Takket være deg har jeg begynt å lese Cecilia Samartin-bøkene, og for en leseropplevelse! Elsker bloggen din, du er så flink og variert! Stå på, du fortjener å ligge på topplisten mer enn noen andre synes jeg.

Maiken: Å så bra! :-D Ja jeg elsker dem alle sammen. Fantastiske bøker med nydelige historier alle sammen <3

Skriv en ny kommentar