hits

Min nye kameralinse..

God kveld! I dag har jeg hatt litt problemer med dataen. Den ville rett og slett bare ikke slå seg på i dag. -Meen nå ser alt ut til å være i orden igjen og da tenkte jeg å informere dere om hvilken kameralinse jeg bruker. Veldig mange av dere har etterlyst et innlegg om dette de siste dagene..Slik ser det ut. Det er en portrettlinse i merket Nikon. Det finnes en til modell som er eldre og litt billigere, men jeg anbefaler denne etter å ha prøvd begge to. Den koster 1700kr og er verdt hver eneste krone. Det er autofokus, så linsa fokuserer av seg selv og lager de skarpeste bilder.Nå har jeg ikke eid linsa i ei uke enda engang, men noen bilder har jeg fått knipset de siste dager og flere skal det bli. Gleder meg masse til å dele de fremtidige antrekkene mine på bloggen. Endelig skal bloggen få et kvalitetsløft! Her er noen av bildene som er tatt med den nye linsa..


Jeg er SÅ fornøyd med den skurrete bakgrunnen. Rått!
Det har til og med fått med regndråpene i lufta.Noe å ønske seg til neste jul kanskje?


- Marthe <3

41 kommentarer

Wow, den så bra ut :)

Har det objektivet selv,utrolig bra :)

det virket veldig bra!

flott! Finnes den i canon? :))

Det virket døsbra, kanskje jeg skal kjøpe meg det! :)

fine bilder! Fikk samme objektivet, bare til canon, digger det!

hva heter den? :)

Har akkurat fått linse jeg og, Sigma 79-300mm Canon. JEg lurer på om du bruker manuelle instillinger når du tar disse bildene, eller autofinstillingene som er på kameraet? :) Hvis du bruker manuelle, hvilke da ? :D

Sånn linse er superbra! Skal kjøpe meg det samme 50mm 1.8 til januar, for jeg elsker skurrette og skarpe bakgrunner :-)

Guro: Jeg vet ikke helt, men hvis du bare sier du vil ha en 50 mm Nikon portrettlinse til ca 1700kr så vet de hva du skal ha :-)

Ja det er helt supert! Finnes i canon også i flere varianter til ca samme pris :-)

trine: Jeg setter kamera på A og stiller kun F på 2 og ellers stiller kamera resten inn selv utifra hvor lyst det er :-) Kjempeenkelt.

Utrolig skarpe bilder! Må skaffe meg speilrefleks og slik linse en gang assa! Men nå får det vel holde med digital kamera :P

Blir litt oppgitt. Hvor gode bilder man tar avhenger ikke av objektivet, men av fotografen :) Man trenger ikke kjøpe objektiv til flere tusen når man stiller både fokus og innstillingene på auto..

Jeg elsker bildene du tar med den linsen, så har lyst på en sånn selv!

50mm, det er den som ikke kan zoome, sant?

Den fikk jeg også til jul! Den heter Nikkor 50 mm f/1.8G forresten :) er så fornøyd med den.. elsker den skurrete bakgrunnen!!!

Heisann! Jeg vet ikke om du allerede har det, men kan du lage et innlegg om alle hestene du har hatt og om alle hesteopplevelsene dine? Hvis du allerede har, kan du linke til det i neste innlegg? :) Takk!

Gleder meg :-D

Ha en fin jul videre, Marthe!

Hadde den linsa på ønskelista, og var så heldig og fikk den også. Så om noen dager skal den bestilles! Gleder meg masse!:D

har du lest Øya? i såfall kan du lage et innlegg om den da? vil høre hva andre mener om den=)

herregud for none bryn?!

Fine bilder! Den så veldig bra ut :) Jeg skal definitivt ønske meg en slik linse selv om julaften er åver, hihi ^^,

Sol: Åh, hvem gjør det?

Den finnes jo både i canon og nikon! Jeg har selv den i Nikon, men du burde anskaffe deg et uv-filter til å ha forann fordi den går såpass dypt inn hvis du skjønner! Lykke til, den er utrolig bra å ta bilder med :D

så veldig bra ut! elsker også bakgrunnen du fikk med den linsa :)

hva heter skrifta du har på headeren?

ikke for å ødelegge gleden, men du kunne fått sånn bakgrunn med den andre linsa du hadde. ER bare å stille på liten blender åpning :)

Bildene ble kjempe fine! Nå gleder jeg meg til bildene fremover :) ♥

Men hvem er det du egentlig bor sammen med? Først trodde jeg du bodde med mammaen din og Jonas, men så sa de jentene til meg (som kom på døren din) at det var en venninne som tok bildene av dere. Så jeg er litt usikker :P

Årh er såå misunnelig.. Men jeg lurte på om du kunne ha et innlegg om kameraet ditt også ? :D Vurderer å kjøpe, men har ikke så mye erfraing :)

Hva heter kamera ditt? , og hvor kan man kjøpe det? :-)

Bra tips!!

Den så kjempe god ut! , men hvor er kjolen du har på deg på det siste bildet, den var kjempe fin! :)

Kan du vær så snill og nevne hvor du kjøpte linsa og om den finnes i Sony?

Jeg spurte en mann som jobbet på Elkjøp i dag om de hadde en portrettlinse til Sony, men han skjønte ingenting, så hva skal jeg spørre om når ingen skjønner noe? Plis svar på det her fortest mulig, haster litt!!

hvilken rettetang bruker du????? :D PLIS SVAR!!! :):)

Fine Bilder! Men lurer på en ting, hvordan Nikon kamera har du? :)

Er det denne linsa her?:) Håper du svarer!

Glemte å legge ved linken: http://www.elkjop.no/product/foto-og-video/tilbehor-systemkamera/JAA013DA/nikon-objektiv

Er det denne?:)

Sophie Marie <3

Sophie Marie <3

Hei! Jeg er en stor fan av din blogg, og synes absolutt at du burde ligge øverst på topplista! Men nå til saken: Jeg ønsker meg så mye et speilreflekskamera, men skjønner ikke noe av dette D3000 eller D60. på Canon så er det f.eks d60 er veldig bra, men på Nikon er D3000 bra, hvilket kamera ville du anbefalt til en nybegynner?

-Sophie Marie <3

PS: stor fan! <3

Sophie Marie: Hei hei! Tusen takk for en kjempehyggelig kommentar :-) Jeg er Nikonfrelst og har aldri vært fan av noe annet. Nikon D3000 er et nybegynner kamera, men det tar likevel nyydelige bilder og med en portrettlinse i tillegg blir det ikke bedre. Det er kjempe enkelt å forstå seg på, men skulle du likevel ikke gjøre det så finnes det en eneg guideknapp som kan vise deg alt du trenger å vite for å ta gode bilder:-) Det er en nyere versjon også at dette kamera, men det tar ikke like fine bilder igjen. Det har video, men det hjelper lite når ikke bildene blir like skarpe og fine i fargene som D3000. Skulle jeg kjøpt meg et nytt kamera nå så hadde jeg kjøpt akkurat det samme! Hehe :)

Sophie Marie <3

Sophie Marie <3

Hvor kjøpte du det, og hvor mye kostet det? :)

Sophie Marie: På en vanlig fotobutikk for rundt 1700kr :-)

Skriv en ny kommentar