hits

Pakking av antrekk..

Nå er kofferten nesten helt ferdigpakket og klar for avreise! Jeg mangler bare noen høytalere og muligens 4-5 pakker nudler. Det ble 3 veldig enkle outfit som følger med meg til Oslo, men de var likevel pene. Ihvertfall etter min mening! Alt satt ihvertfall som et skudd da jeg prøvde det på. Nå gleder jeg meg til å se bursdagsbarnet og til å ha en flott helgetur sammen med henne. For det er vi nødt til å greie å ha, selv om det har foregått forferdelige ting i Oslo. Vi kommer selvsagt til å kjøpe blomster mens vi er der så vi kan bidra litt i det nydelige blomsterhavet vi har sett så mange ganger på tv.


Skogala!

Dette er klærene som får være med til Oslo..

Dette var rimelig rått på! Aner ikke hvorfor jeg aldri har brukt denne røde toppen..


Dette og en bukse hvis det skulle vise seg å bli kaldt!
Nesten ferdigpakket!

Hva er dine must i kofferten?


- Marthe <3

25 kommentarer

God tur!

Kjempe fint marthe! digger klesstilen din :)

seriøst, jeg digger stilen din!! min inspirasjon

Tuva-- fast leser!

Tuva-- fast leser!

elsker stilen din! også er du utrolig pen! ;)

Velkommen til Oslo! Stemningen her er ganske bra nå etter alt som skjedde på fredag. Det virker som om samholdet i ettertid og rosetoget har gitt oss nytt håp.

Henriette: Tusen takk for det!

Sindre: Å det var nå godt å høre :-)

Dere er herlige. <3

fine antrekk du har pakket med :)

Åååh, for en digg blogg du har!

Kos deg i Oslo :)

fine antrekk! når jeg ser bilder av noen av skoene du kjøper så tenker jeg bare at de ikke var så fine, men når du har de på deg var de jo dritkule! virker som om du kler alt :)

kos deg i oslo!

Ååh, veldig fine antrekk! :-) Men jeg ville bare advare deg om at Oslo området ikke er så varmt som det ser ut som du har pakket til! Hehe :-) Men håper du er heldig og treffer shoppingen i Oslo på noen fine sommerdager!

God tur! :-)

jeg liker bloggen din og er innom hver dag!:) Fikk nesten frysninger her jeg satt da jeg så hvilke smykker du har pakket med deg. Kjøpte meg to stk da jeg var på ferie i spania i år, og det var faktisk akkurat de to har:) visste ikke en gang at de hadde rådyret andre plasser, hehe

Nora: oi! Haha. Ja men de er jo fryktelig fine da :) fikk dem for noen dager siden av dobb.no :)

Ida: ånei! Jeg satset egentlig bare på fint vær jeg. Huff.. Ser jo på værmeldingen nå at det ikke skal bli sol engang. Jaja, lenge leve den ene buksa <3

Utrolig smart å pakke "antrekk" istedet for masse klær som man ikke prøver sammen.. gjør det alltid selv når jeg reiser, spesielt korte ukesturer til Milano :) Mer plass til å shoppe mer også!

åh, du har så mye fint!!

MADDI: ja ikke sant! Kjempe smart :) det blir plutselig så mye bedre plass i kofferten! :D

Kanskje vi sees i Oslo i helgen ;)

Uansett- God tur, søta!

Hvor er shortsen fra? :-D

Hvor har du kjøpt elgesmykket? eller rein, hjort eller rådyr eller hva det nå er :b

fant det! haha

maren: Hos www.dobb.no :-) Koster 79kr!

Skriv en ny kommentar