hits

Månedens topp 5 moutfit!

Forrige måneds "Topp 5 moutfit" ble jammen meg topp 6! Jeg fikk lurt inn et ekstra antrekk og den eneste som la merke til det var mamma. Haha. Denne gang har jeg greid å velge ut nøyaktig 5 antrekk som jeg syntes var månedens beste. Nå gjenstår det bare å se om dere er enige? Moutfitene i juli har vært mye preget av skjørt. Lange, korte, i alle former og ikke minst farger. Noen av dem er plukket ut her. Alle bildene er i tilfeldig rekkefølge.


Dette er helt klart månedens sko.

 Hva synes dere? Enige eller er det noen som mangler?


- Marthe <3

37 kommentarer

outfitet med bar mage virker så uferdig :p haha... men de andre outfitene er utrolig lekkre. du er dyktig til å kle deg! og skoene er helt fantastiske!

Syntes du har veldig fin stil, men kan ikke forstå hvorfor du kombinerer rosa og rødt..

3 og 4 var hvertfall finest, syns de lange skjørtene blir alt for ''mamma'' :p!

elsker bloggen din forresten <333333

nummer 4 er så grufullt, beklager å måtte si det. Elsker deg, men det faller rett og rett ikke i smak!

AnnaSandbakken

AnnaSandbakken

ikke så enig i noen av plaggan dine, du kler dæ førr spesielt syns æ!

men e du fornøyd, så e vi ! ;)

Nr 3 var sykt fint :-D

Mange fine antrekk, ja :) Kan ikke huske alle iløpet av en måned, men de der er nok de beste.

Enig i de fleste antrekkene! Du har helt nydelig stil :-) Elsker at du bruker så mye farger i antrekkene dine.

likte veldig godt nummer 3 ! ♥

Nydelige alle sammen :D

du har blitt en rosa blogger å det skuffer hardt! Du var en av de beste bloggene som jeg håpte kom på 1 plass men nå håper jeg du kommer deg vekk fra topplisten rett og slett. Beklager får å si det. Du var virkelig den beste,du ahr blitt en rosa blogger.. huff..

Vi er enige, det var kjempe pent :)

du blogger jo bare om outfitene dine? ...

Likte månedens sko og det antrekket med den hvite toppen og den brune shortsen

.: Jeg beklager. Jeg plukker ikke sopp hver eneste dag. Ikke går jeg på fjellet heller hver lørdag. Hvis du ikke er interessert i å lese om verken antrekk, shopping eller noe som har med mote å gjøre så har du lest feil blogg svært lenge. Dette har alltid vært en rosablogg :-) Den består av livet mitt og det jeg driver med i hverdagen. Noen ganger shopper jeg. Andre ganger er jeg på båttur. Vil du veldig gjerne lese om friluftsliv så har jeg tro det eller ei, både fisket krabbe, vært på båttur OG plukket sopp denne uken! Det er bare å bla i arkivet!

Hallo: Nei. Det tror jeg vi alle kan si oss uenige i. :-)

Elsker det med den brune shortsen. Vær glad du kler det så godt, det gjør nemlig ikke jeg.. ;8 Men stå på Marthe du har en super blogg ! Er dessverre alt for dårlig til å kommentere, men setter virkelig pris på bloggen din! Du er en STOR inspirasjonskilde når jeg er på shoppingtur! : )

siyanna: Aww. Tusen takk <3 Setter veldig stor pris på alle kommentarer! :-)

synes antrekk nummer 3 er ekstremt fint!!!! du har stil og kler alle plaggene dine<3 alle antrekkene dine er godt gjennomtenkt og fine, elsker både stilen og bloggen din! keep up the good work! du er #1 for meg!

du har utrolig god stil, marthe, og en super blogg! jeg synes nr 3 var finest og at du kunne kuttet ut nr 5 og byttet ut med den kjolen som du fant her en dag, den i svart og hvit med det mønsteret :-) jeg digga den kjolen <3

jeg elsker virkelig bloggen din!

er helt enig med deg :-] jeg rett og slett elsker skoene du har på alle bildene! når det gjelder sko, så er du mitt store forbilde der!

Er innom bloggen din hver dag! Du har kjempe kul klesstil, skulle bare ønske jeg var like tøff som deg:) Stå på Marthe:)

Likte alle, men spess nr. 3 og 5. Liker faktisk rødt og rosa kjempegodt sammen!

Rosa+rødt var rett og slett overraskende kult!! Elsker at du setter sammen ting ingen andre tenker på, DET er inspirerende. Og det er nettopp derfor jeg leser din blogg. Jeg liker outfits. For de som ikke liker det, finnes det hundre tusen andre blogger å lese. Jeg leser bare de jeg liker, og Marthe er en av dem!

Likte alle sammen!

Og du er så utrolig heldig du Marthe, siden du kler alt av klær og hatter så utrolig godt!! Du kan liksom ha på deg alt. : )

å tusen tusen takk <3 dere er vel fine dere :-)

syntes nr 3 var skikkelig fint! ordentlige fine :-)

Hmmmm, enten 3 eller 5 :)

De er jo alle fine da, men de var favorittene ;)

digger alle, elsker stilen din!

Nr 4 var du ikke så heldig med...

MEN ellers, så har du en klesstil som er helt utrolig! :O

Elsker bloggen din.:) <3

Liker det med den brune shortsen :)

nr 3 er det grusomste jeg har sett. der så du (beklager å måtte si det) trashy ut. den sportsbhlignendegreia ser ut som en aerobicbh, og kombinert med skinnshorts ble det too much. men synes de andre var kjempe stilige =) du burde heller hatt med antrekket på forrige innlegg. dritkult!

Hvor har du kjøpt de brune skoene?:-)

elsker stilen din!

Hvor har du kjøpt de lange skjørtene? Jeg finner det ikke noen plass. Bare slike som går til knærene. Liker bloggen din veldig godt forresten:-)

bilde nr 9 og 10 er helt nydelig! :o

for en still.. hahaha

Skriv en ny kommentar