hits

Venninnebesøk

Dagen i går startet med at jeg tok turen til Andrea. Hun drar til Tromsø i 2 uker nå og jeg ville gjerne se henne før hun reiste. Det var veldig hyggelig å få kommet seg til et nytt hus selv om de samme nyhetskanalene var å se på skjermen. Klokken tolv så vi sendingen fra oslo og fulgte nasjonens et minutt stillhet. Vi pratet om alt som hadde skjedd, men husket også på å prate om andre ting. Hyggelige ting.. Bella var blant annet med på å få opp stemningen litt. Som jeg kommer til å savne de to turtelduene.

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Kristine. Vi satte også forann nyhetskanalene og fulgte med, pratet om hendelsene og de pårørende. Kristine kjente mange av dem som var på øya. Jeg vet ikke om dere så ei "Emma" fra Kristiansand på nyhetene i går? Det har også vært skrevet om henne i kristiansandavisen. Hun ble intervjuet og fortalte om en liten gutt på 11 år som hun hadde møtt på da hun svømte seg til sikkerhet. 11 år dere! Han hadde lært seg å svømme av pappaen sin som nå var dø. FOR en opplevelse det må ha vært for disse ungdommene. Nei ikke bare ungdommene.. Også barna!

Etter alt for mye nyhetsglaning, tenking og tristhet måtte vi komme oss ut og få i oss noe mat. Vi dro dermed til vårt faste spisested bon apetit for litt nattmat etterfulgt av en mer hyggelig film. Jeg tror likevel vi begge sovnet med mareritt.


Bella sender også varme tanker til alle pårørende <3


Godjentene.


Har dere sett noe så nydelig. Bella i heldress..


Det ble litt prøving av tøy under tromsøpakkingen. Det er kaldt for den lille tassen i nord! Hunden omkommer nærmest av frostskader om vinteren til tross for at den er pakket inn i 3 boblejakker..


Så var det fine Kristine med godteriet sitt.Håper det går bra med dere. <3


- Marthe <3

24 kommentarer

Det går bra med meg:) Så veldig koselig ut og så søt bella er:)

Helene: Så bra <3 Ja hun er nydelig..

Det går bra med meg også. ;) Aaw, Bella er utrolig nydelig :)<3

Det går bra her, jeg bor et godt stykke unna Oslo. Bella er utrolig skjønn <3

Godt og ha deg tilbake på bloggen, Marthe :) Går bra her og, men tenker jo mest på det grusomme som har skjedd!! Off.. Men livet kan ikke stoppe opp :) Foresten så liker jeg veldig godt bloggen din, men er veeldig dårlig på å kommentere, dette er første gang. ;) Så stå på søøøte deg! Stor klem fra meg :))

Linn: Ja ikke sant :-) Tusen takk for det! <3

Nå kjenner jeg at jeg har savnet innleggene dine etter så kort tid :) Forferdelig trist det som har skjedd, men utrolig glad for at du blogger igjen!

kjempe fin blogg fint om du kan ta en liten till inne på min :)

går bra,men er ennå utrolig trist!

Dette er mest sannsynlig samme elleve-åringen som reddet både seg selv og en annen med å si til drapsmannen: "Ikke skyt meg, nå har du skutt nok. Du har drept pappaen min. Jeg er for ung til å dø. La oss være."

http://www.facebook.com/#!/pages/Vi-som-beundrer-den-modige-elleve%C3%A5ringen-som-sto-opp-mot-Ut%C3%B8ya-drapsmannen/182538938478880?sk=info

Fine bilder ;)

- Hilsen bloggdegrik.com - nettsiden som lærer deg å blogge bra, få flere lesere og selvfølgelig å tjene penger på å blogge!

Jeg så henne og hunden hennes og to gutter på flyplassen i går !:) Jeg reiste og hjem til tromsø i går !

> K A R E N: Åå så morsomt. Hehe, venninnene mine blir mer gjenkjent enn meg! :D

Den samme 11-åringen som svømte med Emma reddet også sitt eget liv og en annen gutt ved å si til morderen: "Ikke skyt meg! Du har skutt nok nå. Du har drept pappaen min og jeg er for ung til å dø. La oss være!"

Han er en sann helt, tenk 11 år og si noe sånn til en morder!? + at han lå i vannet det iskalde å svømte i 2 timer!!!

Helt utrolig!

Utrolig nydelig hund!:)

Så ut som du har hatt det koselig!

Jeg har også en mynde, kan du spørre om venninnen din har tips til hvor man kan kjøpe hundeklær billig? Helst på nett :)

stine: Det kan jeg gjøre :) Hvis ikke hun ser dette selv :-)

Slutt og tull, det er da ikke kaldt i Tromsø :-) her er nydelig vær!

eva charlotte

eva charlotte

jeg, som er en ny leser. kan du igjen fortelle hva som skjedde med deg og kristina siden dere ikke henger sammen lengere? :)

kaan ud ikke skrive om kristiansand ? :D skal dit 5. aug helgen! :) hadde vært fint med noen restaurant anbefalinger ol..

Andrea Indahl

Andrea Indahl

Stine: Jeg har lenge jobbet i dyrebutikk så da har jeg handlet en del der. Ellers har jeg kommet i kontakt med ei dame i Kristiansand som syr klær til hunder og da gir jeg henne målene til Bella og så syr hun med det stoffet jeg vil ha. Det er denne damen som har sydd "onepiece-en" til bella. KJEMPE fornøyd!

Skriv en ny kommentar