hits

Film til meg!

God morgen dere! Gjett hva jeg har fått da? Ei av mine alt for snille lesere har nå laget film til meg! Jeg kan ikke tro at noen har sittet i sommerferien sin og satt sammen både bilder og tekst for å lage film til meg.. Til meg!? Åh, nei tusen tusen millioner takk Guro Kregnes! Du må være helt fantastisk. Jenta har også egen blogg. Jeg har selvsagt tatt en titt på den. Gjør det gjerne dere også ved å klikke dere inn  >HER<.


Tusen takk!

Halv syv i dag morges våknet jeg av noe jeg aldri trodde jeg skulle få se i et hus noen gang. Jeg visste ikke at vi hadde slike dyr i Norge i det hele tatt! Det lagde en svært høy tikkelyd.. Det er det jeg vil avsløre nå så følg med! Jeg fikk søren meg (i sjokktilstand) tatt bildet av dyret også. En ting er ihvertfall helt sikkert. Jeg skal aldri sove alene igjen.  


- Marthe <3
18 kommentarer

Fiin film!:)

Så koselig!

blir det noen sminke video? :)

Så koselig! Fin film :)

sv: Tusen takk, Marthe <3

Så koselig!

Tnåååh:) Så koselig da :) Fin film, og kan tro det varmet godt å få en slik film :) Ønsker deg en flott dag. Gleder meg til å se bilde av dyret :P

Så fin film! Da ble du nok fornøyd, ja ;) Ha en fin dag videre! :D

sv Marthe Borge: Tusentakk <3

Den der fortjente du! :-)

Du fortjener alt, og jeg er helt enig med henne! :D Du er faktisk uten tvil Norges beste og flinkeste bloggere! Du er også veldig inspirerende når det gjelder klær. Andre motebloggere har mye dyrt som vi andre ikke har råd til, men du shopper på Bik Bok og Monki og HM og alle de vanlige butikkene! Du er helt rå!

søtt! den fortjente du(:

så utrolig koselig! det fortjener du :-)

så sinnsykt søt og fin video, den fortjente du! <3

Skriv en ny kommentar